Siirry suoraan sisältöön
alkuhuuma

Alkuhuuma

Alkuhuuma on jalat altaan vievä voima, jonka aikana kaikki mielenkiinto on uudessa kumppanissa. Kuinka pitää jalat maassa alkuhuuman kourissa?

eron jälkeen

Mitä tehdä eron jälkeen?

Eron jälkeen on tärkeää tutustua itseensä ja muistaa olla armollinen itselleen. Lue mitä kannattaa ottaa huomioon eron tapahtuessa?

seksuaalinen haluttomuus

Seksuaalinen haluttomuus

Ongelmana seksuaalinen haluttomuus – saako sen herätettyä henkiin ja millä konstilla? Kaikki keinot ovat silloin tarpeen ja otettava käyttöön.

seksi

Seksi

Seksi on osa ihmisen elämää sekä lisääntymisen että nautinnon kannalta. Kiihottuminen on tärkeä osa seksiä ja siitä saat lisätietoa sivuiltamme.

olenko bi

Olenko bi?

Olenko bi ja voinko olla sekä miehen että naisen kanssa sukupuolisessa kanssakäymisessä? Tämä ja monta muuta asiaa selviää tästä kirjoituksesta.

neitsyyden menetys

Neitsyyden menetys

Neitsyyden menetys pohdituttaa varmasti neitokaista. Mihin kaikkeen kannattaa varautua, jotta tuntisi itsensä rentoutuneeksi?

suutelu

Suutelu

Suutelu on monien intohimo ja se voi liittyä myös käyttäytymissääntöihin. Tältä sivulta löydät monipuolisen artikkelin suutelemisesta.

kuivat limakalvot

Kuivat limakalvot

Kuivat limakalvot voivat aiheuttaa epämukavuutta ja kipua. Ne kasvattavat myös tulehdusten riskiä. Tutustu kuivien limakalvojen hoitoon!