Siirry suoraan sisältöön

Billy Boy

Billy Boy on Saksassa valmistettava tuotemerkki ja se onkin erittäin suosittu ja kaikkien tuntema kondomimerkki maassa. Suomessa se ei ole aivan yhtä suosittu tai tuttu. Sen kondomit ovat kuitenkin laadukkaita, koska ne täyttävät eurooppalaiset standardit ja niillä on CE-merkintä. Kondomit ovat saaneet kiitosta laadukkuutensa lisäksi erinomaisesti liukuvuudestaan. Merkki tarjoaa erilaisilla ominaisuuksilla varustettujen kondomeiden lisäksi myös liukuvoiteita.

Eurooppalaisia standardeja noudattavat kondomimerkit kuten Billy Boy, ovat äärimmäisen laadukkaita ja turvallisia. Lisäksi tämä merkki on panostanut erilaisiin erikoisominaisuuksiin ja se kertookin sivustollaan, että kondomien ei tarvitse olla tylsiä. Merkillä on kuitenkin myös pari puutetta. Se ei valmista monen muun merkin tapaan lainkaan naisten kondomeja ja lisäksi sen valikoimista puuttuu erityisen pieni kondomi.

Endurance pidentää nautintoa

Billy Boy Endurance on hieman erikoisempi kondomi pysyy normaalia paremmin paikoillaan ja auttaa miehen orgasmin viivyttämisessä. Tämä johtuu siitä, että niissä on rengas juuri terskan alapuolella. Se sopii tämän vuoksi myös pienemmille peniksille, vaikka kondomin leveys onkin standardin mukainen 52 mm.

Endurance sopii etenkin niille, jotka haluavat pidentää nautintoa tai kovemman seisokin. Se on siis erinomainen vaihtoehto viivästäville kondomeille. Kondomi on lisäksi 0.03mm tavallisia kondomeja paksumpi, joka sekin auttaa laukeamisen viivästyttämisessä. Muuten kondomi on hyvin tavallinen, sillä se on väritön ja mauton ja varustettu liukuvoiteella, joka ei tuhoa siittiöitä.

Billy Boy logo

Ihoystävällinen liukkari tai liukkarin ja hierontavoiteen yhdistelmä

Billy Boy tarjoaa myös liukuvoiteita, jotka sopivat myös herkille. Billy Boy Fun on miedontuoksuinen ja ihoystävällinen liukuvoide ja Billy Boy White taas herkkäihoisia varten kehitetty vesipohjainen liukuvoide. Niiden kanssa sopii yhteen esimerkiksi kondomi Comfort, joka antaa terskalle enemmän liikkumatilaa.

Anatomisesti muotoiltu Comfort ja kondomimerkin liukuvoide tuovat seksiin usein tuplasti enemmän mukavuutta kuin pelkkä tavallisen kondomin käyttäminen. Billy Boy White sopii myös hierontavoiteeksi sen lisäksi, että se on liukuvoide. Se on siis kätevä valinta, mikäli tarvitsee molemmat, sillä ne saa kätevästi samassa pakkauksessa. Se on myös tahraamaton, eli se pitää lakanat puhtaina.

Billy Boy valmistaa monipuolisesti erilaisia erikoiskondomeita

Billy Boy tarjoaa mitä erilaisimpia kondomeita aina maustetuista ja värikkäistä erittäin isoihin, ohuisiin tai kostutettuihin asti. Tarjolla on jopa 17 eri tyylistä kondomia, joten merkin valikoimista riittää monille valinnanvaraa. Tarjolla on myös esimerkiksi stimuloiva kondomi, jossa on ”kylkiluut” ja stimuloivia helmiä nautinnon lisäämiseksi. Billy Boylta löytyy myös lateksiallergisille sopiva SKYN Original -kondomi. Kondomi on myös erityisen ohut.

Billy boy

Billy Boy tarjoaa hauskat kondomit

Billy Boy:n valikoima sisältää myös monia hauskuutta lisääviä kondomeja, kuten maustettuja ja värikkäitä kondomeja. Tarjolla on esimerkiksi mansikan makuisia sekä eri värisiä stimuloituja kondomeja. Kondomimerkki tarjoaa myös hauskoja mix-paketteja, joissa on sekoitus erilaisia erityisominaisuuksilla varustettuja kondomeja. Kaikki näistä kondomeista eivät kuitenkaan sovi lateksiallergisille tai niille, jotka haluavat ekstramukavuutta, jota esimerkiksi comfort tarjoaa. Billy Boy -kondomit ovat kuitenkin varsin edullisia, joten niitä voi hyvin ostaa vaikka useamman pakkauksen kerrallaan.