Siirry suoraan sisältöön

Sultan

Sultan on ollut Suomen markkinoilla jo aina vuodesta 1967 lähtien. Se kuuluu RFSU kondomimerkin valikoimaan, joten kyseessä on todellinen laatutuote. Sultanilta löytyykin monia erilaisia kondomeja, joista jokainen mies voi löytää itselleen sopivan. Ei siis ole mikään ihme, että merkin kondomit kuuluvat yksiin Suomen suosituimpiin, luotetuimpiin ja myydyimpiin kondomeihin. Kun etsit luotettavaa merkkiä, voi tämä olla tutustumisen arvoinen.

RFSU on monelle tuttu merkki, johon luotetaan. Kun se toi markkinoille Sultanin, olivat kuluttajat kiinnostuneita välittömästi. Esimerkiksi Sultan Ultra Thin on erityisen ohut kondomi, joka saa seksin tuntumaan siltä kuin kondomia ei olisi ollenkaan. Sen lisäksi merkiltä saa myös vaikkapa erityisen kookkaita XL-kondomeita, jotka sopivat hyvin suurille peniksille ja ovat helppoja asettaa paikoilleen. Merkki ei ole kaikkein halvimmasta päästä, mutta hintataso pysyttelee keskitasolla.

Ultra Thin - äärimmäisen ohut, mutta kestävä

Sultanin Ultra Thin on erittäin ohut kondomi. Sen paksuus on vain 0,04 millimetriä. Ultra Thin ei vie tuntoherkkyyttä mieheltä, vaan seksin harrastaminen tuntuu kuin sitä tehtäisiin ilman kondomia. Kondomin valmistustekniikan vuoksi Sultan Ultra Thin on myös kokonaan tuoksuton ja mauton.

Vaikka Ultra Thin onkin erityisen ohut kondomi, ei se silti tarkoita huonoa kestävyyttä. Ultra Thin on nimittäin kestävä kondomi, joka sopii myös esimerkiksi anaaliyhdyntään ja suuseksiin. Liukuvoiteita käytettäessä on kuitenkin hyvä muistaa, että Ultra Thin -kondomin kanssa ei tule käyttää öljypohjaisia liukuvoiteita.

Sultan kondomimerkki

Salmiakki - kehitetty suomalaisten makuun

Tuotemerkki on tuonut markkinoille myös monenlaisia makukondomeja. Koska suomalaiset rakastavat salmiakkia, on Sultan päättänyt tuoda maun myös kondomeihin. RFSU:n Sultan Conture Salmiakki on suomalaiseen makuun sopiva kondomi, joka saa varovaiset ja kokemattomatkin pitämään suuseksistä.

Sultan Conture Salmiakki on normaali, väritön kondomi. Se on siis samaan tapaan tuoksuton kuin muutkin merkin kondomeista. Conture Salmiakki on sileä ja muotoiltu malli, jonka päässä on säiliö siemennestettä varten. Se on valmistettu lateksista, joten lateksiallergisille kondomi ei sovellu. Salmiakinmakuisen kondomin paksuus on 0,06 millimetriä, mikä on keskimääräinen kondomin paksuus.

Sultan valmistaa eri kokoisia kondomeja

Sultan kondomien myydyimmät tuotteet ovat toki niin sanottuja yleismallin kondomeja, mutta merkiltä löytyy silti paljon muutakin. Normaalipaksuisten ja erityisen ohuiden kondomien lisäksi Sultanilla on esimerkiksi erityisen kookkaita kondomeja. XL-kokoiset kondomit sopivat loistavasti hyvin kookkaille peniksille ja ne on helppo asettaa paikoilleen. Kattava valikoima ja korkeatasoinen laatu ovat tehneet Sultanista yhden Suomen luotetuimmista ja ostetuimmista kondomeista.

Sultan kondomimerkki

Sultan valmistaa muutakin kuin kondomeja

Sultanin kondomit, kuten Ultra Thin ja Conture Salmiakki, eivät suinkaan ole ainoita tuotteita, joita Sultan valmistaa. Erilaisten kondomien lisäksi merkiltä löytyy myös liukuvoiteita. Sultan Ultra Glide -liukuvoide sopii loistavasti yhteen kaikkien merkin kondomien kanssa. Liukuvoide on vesipohjainen, eikä se tuoksu tai maistu miltään. Siihen on lisätty lääkealoeta, joten se sopii erityisen hyvin kuiville limakalvoille. Liukuvoidetta voi käyttää myös anaaliyhdynnässä.