Siirry suoraan sisältöön

Amor

Amor on monelle suomalaisellekin tuttu merkki, jota myydään päämarkkina-alueensa Saksan lisäksi ympäri Eurooppaa. Kyseessä onkin hyvin kokenut yritys, sillä Amor-kondomeja on valmistettu jo yli 40 vuoden ajan. Amor-kondomeita riittää jokaiseen tarpeeseen. Esimerkiksi Cold Moments -kondomit viilentävät ja stimuloivat, Strawberry-kondomit antavat herkullisen mansikan maun ja ainutlaatuinen Gold-kondomi on maailman ensimmäinen kullanvärinen kondomi.

Amor tarjoaa kondomeita niin peruskondomeista pitäville kuin niillekin, jotka haluavat jotain ekstraa. Cold Moments ja Nature sopivat hyvin monille. Merkin huonommiksi puoliksi voisi kuitenkin sanoa sen, että se ei tarjoa ainakaan vielä monen muun valmistajan tapaan naisten kondomeja. Moni nainen kaipaisi niitä, jotta ehkäisyä ei tarvitsisi jättää miehen harteille. Lisäksi niitä ei ole yleensä valmistettu lateksista kuten miesten kondomit, joten ne sopivat usein myös niille, jotka ovat lateksille allergisia. Kaikki eivät myöskään välttämättä pidä merkin pakkausten kuvitetusta ja humoristisesta ulkonäöstä.

Kondomeita jokaisen tarpeille ja koolle

Amor tunnetaan erityisesti puuduttavilla aineilla varustetuista kondomeista, jotka voivat pidentää rakastelun pituutta. He pystyvät tarjoamaan niitä myös XXL-koossa, joka on harvinaista. Esimerkiksi Amor Strong on tavallista paksumpi ja kestävämpi, jolloin herkkyyden väheneminen voi myös kasvattaa kestävyyttä. Cold Moments taas sopii raikkaudesta pitäville ja Wild Moments -kondomit niille, jotka haluavat ekstranautintoa tai jännittävää vaihtelua. Niissä on nimittäin sekä juomuja että nystyröitä, jotka lisäävät molempien osapuolten nautintoa.

Viilentävän Cold Moments -kondomin vastapainoksi Amor tarjoaa myös lämmittävän Hot Moments -kondomin. Se on aromiton ja suoran mallinen kondomimalli. Amor tarjoaa myös monia muita kondomivaihtoehtoja, kuten eri makuisia kondomeita sekä tavallista istuvampia kondomeita. Tarjolla on myös jopa mustan, vaaleanpunaisen, sinisen ja kullan värisiä kondomeita sekä erityisen suuria XXL-kondomeita. Neon-kondomit tarjoavat runsaasti lisää jännitystä ja hauskuutta, sillä ne loistavat pimeässä. Kondomia tarvitsee ainoastaan pitää 30 sekuntia kirkkaassa valossa, jolloin se alkaa hehkua pimeässä. Merkki tarjoaa kondomien lisäksi myös liukuvoiteita ja erilaisia mix-paketteja, joissa on lajitelma erilaisia kondomeita.

Amor logo

Cold Moments on monien suosikki

Amor Cold Moments on monien suosikki, sillä kondomit on käsitelty minttuaromilla sekä viilentävän tunteen antavalla liukuvoiteella, joka aiheuttaa iholle lisäksi myös kihelmöivän tunteen. Tämä taas kiihottaa molempia osapuolia ja lisää seksin nautintoa entisestään. Sen mintun maku sopii myös monien maulle ja on erinomainen esimerkiksi flunssa-aikoina. Malliltaan kondomi on suora ja normaalia kokoa.

Amor Cold Moments - Loistava erityiskondomi

Amor Cold Moments on myös loistava vaihtoehto erikoiskondomien kokeilemisen aloittamiseen. Se on erinomainen vaihtoehto myös siksi, että se ei ole keskittynyt vain toisen osapuolen nautintoon – vaan molempien. Se ei myöskään ole tavallisia kondomeita paljon kalliimpi malli, kuten monet erityiskondomit ovat. Sen sijaan sitä saa ostettua hyvin edulliseen – jopa tavallisia kondomeita vastaavaan hintaan. Se on siis loistava vaihtoehto kenelle tahansa. Mikäli kuitenkin epäröit merkin eri kondomien välillä, voit myös ostaa yhden merkin mix-paketeista, jotka tarjoavat sekoituksen erilaisia kondomeita.

Amor

Amor on rohkea ja jännittävä vaihtoehto

Amor on suosittu ja monipuolinen merkki jonka erilaiset kondomit tarjoavat jokaiselle jotakin. Erityisesti Cold Moments ja Nature ovat monelle sopivia, mutta tarjolla on monia paljon erikoisempia ja rohkeampiakin vaihtoehtoja. Lisäksi merkki tarjoaa erilaisia liukuvoiteita ja erilaisia kondomeita sisältäviä mix-paketteja, jotka tuovat runsaasti lisää nautintoa ja hauskuutta makuuhuoneeseen. Mikäli haluat erityistä vaihtelua, kokeile neon-kondomia tai Amor Color -settiä, joka sisältää eri makuja ja värejä.