Siirry suoraan sisältöön

Kimono

Kimono saattaa kuulostaa japanilaiselle ja juuri sieltä sen juuret ovatkin lähtöisin. Merkki on toiminut jo vuosikymmeniä ja se on erityisen tunnettu merkki USA:ssa. Suomessa se ei ainakaan vielä ole aivan tunnetuimpia merkkejä, mutta se on ehdottomasti tutustumisen arvoinen. Merkki tunnetaan etenkin erityisen ohuista kondomeistaan, jotka ovat vieläkin ohuempia kuin monen muun merkin ohuimmat kondomit. Merkillä on muitakin hyviä puolia, kuten seuraavat:

Kovin monet kondomimerkit eivät tarjoa erityisen pieniä kondomeja ja naisten kondomeita ja Kimono kuuluu näihin merkkeihin myös. Sillä olisi siis monen merkin tapaan vielä parannettavaa tämän suhteen. Se ei myöskään tarjoa suuseksisuojia, mutta eivät tosin kaikki muutkaan merkit. Äärimmäisen ohuuden lisäksi kondomit eivät myöskään tarjoa kovin suurta valikoimaa erityisominaisuuksia, kuten monet muut merkit.

Kimono Microthin Ribbed + Sensi Dots

Kimono Microthin Ribbed + Sensi Dots on nystyröillä stimuloitu kondomi. Se kuitenkin eroaa monen muun merkin nystyröidyistä kondomeista sillä, että se on myös anatomisesti muotoiltu. Ne siis istuvat monen mielestä paljon paremmin kuin perinteiset kondomit. Anatomisesti muotoiltuja ja nystyröityjä kondomeja myydään usein erikseen, mutta tämä kondomimalli yhdistää molemmat.

Sillä on eräs toinenkin erikoisuus, sillä se on erittäin ohut kondomi. Sen sanotaankin olevan etenkin Amerikassa ohuin ribbed-kondomi. Näiden ominaisuuksiensa ansiosta se on sekä miesten että naisten suosiossa, sillä miehet pitävät sen ohuutta luonnollisen tuntuisena ja naiset taas pitävät sen nystyröidystä pinnasta.

Kimono logo

Valitse textured tai luonnollisuus

Merkki on panostanut myös normaalia suurempiin kokoihin. Niillekin on esimerkiksi tarjolla äärimmäisen ohuita Kimono MicroThin -kondomeita. Suurien kokojen kondomeista ei kuitenkaan löydy nystyröityjä kondomeita normaalikokoisten tapaan. Se onkin varmasti monen mielestä huono puoli, sillä moni suurikokoinen kaipaisi varmasti myös näitä erikoiskondomeita.

Toisaalta Kimono Microthin -kondomien erikoisuutena on juuri niiden äärimmäinen ohuus ja se onkin monen mielestä paras ominaisuus. Se nimittäin saa kondomin tuntumaan siltä, kuin sitä ei olisi lainkaan. Siksi se ei tarvitsekaan monen mielestä mitään sen kummempia stimulointiominaisuuksia ja se onkin saanut suurta suosiota käyttäjien keskuudessa ja jopa suurissa medioissa, joissa sitä on arvioinut esimerkiksi Women’s Health.

Kimono MicroThin-kondomit – miksi niitä kannattaa ostaa?

Kimonon MicroThin-kondomit ovat suosittuja ohuutensa ja luonnollisen tuntumansa vuoksi, mutta sen lisäksi ne on testattu 5-kertaisesti ja Ne eivät sisällä spermisidiä, nitrosoamiinia, eivätkä lateksille tyypillistä epämiellyttävää hajua. Osa sarjan kondomeista on myös parabeeni- ja glyseriinivapaita. Kimono on siis luonut varsin turvalliset ja laadukkaat kondomit, ja ne ovatkin olleet käyttäjien suosikkeja jo 30 vuoden ajan.

Kimono

Kimono on kilpailukykyinen merkki

Kimono MicroThin-kondomit ovat keskimääräisesti hieman kalliimpia kuin tavalliset kondomit, mutta se on ymmärrettävää niiden erikoisominaisuuksien vuoksi. Se on siitä huolimatta vielä kohtuullisen edullinen merkki. Kimono MicroThin -kondomien hinnat vaihtelevat hieman myös kondomimallin mukaan. Kondomit on pakattu varsin tyylikkäisiin ja graafisesti kuvioituihin paketteihin. Ne ovat kuitenkin myös melko yksinkertaisen näköisiä, joten ne sopivat varmasti ulkonäkönsä vuoksi aivan kaikille käyttäjille.