Siirry suoraan sisältöön

Glyde

Glyde on australialainen suosittu kondomituottaja, joka tuo tarjolle vegaanisia kondomeja. Nämä täysin luonnonlateksista valmistetut kondomit ovat laadukkaita eivätkä sisällä ylimääräisiä ainesosia, kuten parabeeneja. Niille on tämän ansiosta myönnetty The Vegan Society:n sertifikaatti. He valmistavat kondomeja eri malleissa kuten Maxi, joka on valmis runsaampaakin täyttöön, sillä yksi ja sama malli ei välttämättä sovi kaikille.

Glyden kondomeissa ei käytetä maitoproteiinia eli kaseiinia, kuten tavallisissa kondomeissa, vaan he käyttävät sen sijasta ohdakeuutetta, joka toimii täsmälleen samoin, kuin kaseiinikin. Sen vuoksi Glyde on hinnaltaan jonkun verran kalliimpi, kuin normaalit kondomit. He tarjoavat muutamia eri malleja, kuten Maxi sekä Slimfit. Jokaiselle penikselle löytyy siis sopivan kokoinen kondomi. Mitään muotoilua kondomeissa ei kuitenkaan ole. Ne ovat kaikki suoria ja jos tykkäisi vaikka juomuista tai nypyistä, ei näitä heidän valikoimastaan löydy.

Glyde Maxi - loistava valinta hieman isommalle työkalulle

Maxi on malli, joka kannattaa valita, mikäli normaali kokoinen kondomi tuntuu ahdistavalta ja ehkä puristaa ikävästi. Oikean kokoinen kondomi vaikuttaa niin riittävän suojauksen varmistamiseen kuin luonnollisesti nautintoonkin. Seksin on tarkoitus olla hauskaa ja Glyde on kehittänyt kondominsa juuri se asia mielessään. Tässä mallissa onkin runsaasti tilaa niin leveyden kuin pituutensakin puolesta ja se on riittävän ohut varmistaakseen myös, etteivät tuntemukset katoa. Siinä ei myöskään ole lateksin epämiellyttävää tuoksua tai makua.

Glyde Maxi sopii kaikenlaiseen seksiin ja sen suojaan voi luottaa. Se on päällystetty kevyellä kerroksella liukastetta, joka on silikonipohjaista. Kondomi on silkkisen pehmeä ja se tuntuu erittäin miellyttävälle molempien osapuolten näkökulmasta. 4 eri kokoa ja elektroninen testaus, yhdessä patentoidun valmistusmenetelmän kanssa nostavat Glyden melko korkealle ja ovathan he jo vuodesta 2007 saakka kehittäneet tuotteitaan kohti täydellisyyttä. Ehkä Glyden täysi vegaanisuus auttaa pääsemään monia vegaanista elämäntapaa noudattavia myös suuseksin pariin. Eikä tämä ainutlaatuinen kondomi säikähdä myöskään anaaliseksin mahdollisuutta.

glyde

Maxi ja muut

Maxi ei ole ainoa malli tai tuote, jonka Glyde tarjoaa hauskanpitoa varten. Suuseksi maistuu makealle vaikkapa hauskan mustikan tai kolan makuisen kondomin kanssa ja enää ei tarvitse jännittää kuinka se sujuu. Makuja on useita ja halutessaan voikin järjestää, kunnon maratonin etsiäkseen lempimakunsa näiden lukuisten vaihtoehtojen joukosta. Värienkin kanssa pääsee leikittelemään halutessaan, sillä valikoimasta löytyy muun muassa punaista sekä violettiakin.

Glyde on keskittynyt kondomien valmistukseen ja suoriutunut siitä vallan hienosti. Maxi saa monet miehet tyytyväiseksi, kun ei tarvitse enää kärsiä hankaavista ja väärästä paikasta puristavista kondomeista. Nämä ovat myös riittävän ohuita ja kuitenkin suunniteltu myös erittäin kovaa ajoa varten. Paksuus on 0,060 mm, joka on melko yleinen kondomeissa. Erittäin onnistunut tuote siis, joka luo turvallisen ilmapiirin seksin harrastamiseen. leikkisyyttä unohtamatta. Kokeile vaikka keltaista vaniljan makuista kondomia ja suuseksistä saattaakin tulla uusi suosikkisi, ehkä se jopa korvaa karkkipäivän.

Maxi sekä Slimfit ovat kumpikin hieman erilaisiin tarpeisiin valmistettuja kondomeja ja muitakin malleja löytyy. Riippuen siitä, pitääkö hieman napakammasta versiosta ja minkä kokoinen penis on. Tässä kohtaa koolla on hieman merkitystäkin. Glyden kondomit ovat mainioita ja toimintaan valmiita kevyen liukasteensa ansiosta. Niissä on säiliö kärjessä valmiina vastaanottamaan sen pääpalkinnon, joka on jo kovasti matkalla. Nautiskeli sitten oraalisesti tai yhdynnässä, potti jää kauniisti säiliöön talteen.