Siirry suoraan sisältöön

Dolphi

Sveitsiläinen Dolphi on monille suomalaisille vielä melko tuntematon, mutta varmasti tutustumisen arvoinen merkki. Kondomeitakin valmistava yritys tarjoaa hyvin hauskan valikoiman liukuvoiteita. Sen liukuvoiteet sopivat niin aivan tavallista perusvoidetta suosiville kuin seikkailun tai vaihtelunhaluisillekin. Tarjolla on niin makuliukuvoiteita kuin erilaisilla ekstraominaisuuksilla varustettuja voiteitakin. Merkillä on muitakin hyviä puolia, kuten esimerkiksi seuraavat asiat:

Jotkut liukuvoide- ja kondomimerkit ovat sellaisia, joista on hyvin vaikea keksiä huonoja puolia – ja Dolphi on juuri tällainen. Se tarjoaa monille sopivia erilaisia vaihtoehtoja. Sen valikoima on varsin monipuolinen, mutta se voisi kuitenkin olla vieläkin monipuolisempi. Lisäksi tuotteiden pullot ovat melko tavallisen ja joidenkin mielestä ehkä jopa tylsän näköisiä. Ne eivät tarjoa erityisen tyylikästä vaikutelmaa, kuten jotkut liukuvoiteet.

Sensual Touch tuo ihanan lämmittävän tunteen

Dolphi Sensual Touch on muuten melko perinteinen vesipohjainen liukuvoide, mutta sen erikoisuutena on guarana-uute. Tämä uute antaa lämmittävän tunteen. Guarana-uute sisältää kofeiinia, teobrimeä ja teofyyliä ja näillä raaka-aineilla on kahvin kaltainen stimuloiva vaikutus. Kondomi sopii hyvin käytettäväksi tämän liukuvoiteen kanssa.

Dolphi Sensual Touch on monien mielestä kokeilemisen arvoinen liukuvoide. Se sopii etenkin niille, jotka kaipaavat ekstranautintoa tai haluavat kokeilla jotain uutta. Liukuvoide itsessään on laadukas, mutta sen oranssi ja melko tavallisen näköinen säilytyspullo ei välttämättä sovi kaikkien makuun. Se on kuitenkin jokaisen makuasia.

dolphi logo

Dolphi Ultra Comfort sopii peruskäyttöön

Dolphi Ultra Comfort sopii lähes kenelle tahansa, sillä se on hyvin tavallinen liukuvoide, jolla on kuitenkin erityisen kosteuttava vaikutus. Se on vesipohjainen, eli se sopii käytettäväksi kondomien kanssa ja se on erityisen helppo pestä pois iholta ja esimerkiksi lakanoilta.

Kosteuttava Dolphi Ultra Comfort sopii monenlaiseen seksiin. Silikonipohjainen voide on kuitenkin parempi vaihtoehto suihkuseksiin. Muuhun seksiin Ultra Comfort tarjoaa kuitenkin maksimaalista mukavuutta ja runsaasti kosteutta. Ultra Comfort -liukuvoiteella on sininen pullo. Jokaisella merkin erilaisella liukuvoiteella on samanlainen, mutta eri värinen pullo, joka kuvaa niiden ominaisuuksia. Voidetta on saatavana sekä pullossa että tuubissa.

Dolphi tarjoaa kestävyyttä ja makuelämyksiä

Dolphi Light Mint sopii etenkin niille, jotka haluavat nauttia seksistä pidempään. Vihreään pulloon pakattu liukuvoide on muiden merkin liukuvoiteiden tapaan vesipohjainen ja se antaa viilentävän tunteen. Siihen on lisätty hieman mintun makua. Sweet Pleasure taas on mansikan makuinen liukuvoide. Se on pakattu osuvasti punaiseen pulloon, joten sen erottaminen muiden merkin liukuvoiteiden seasta on helppoa.

Dolphi

Dolphi on hauska merkki

Dolphi on liukuvoiteidensa osalta laadukas ja erityisen hauska merkki. Se on kuitenkin huomioinut myös mukavuusasiat, sillä sen erityisen kosteuttava Ultra Comfort tarjoaa aivan erityistä kosteutta. Dolphin tuotteet ovat asianmukaisesti testattuja ja eurooppalaisina Euroopan standardit täyttäviä. Sen laadukkaat ja monipuoliset kondomit sopivat loistavasti sen vesipohjaisten liukuvoiteiden pariksi. Merkkiin kannattaa ehdottomasti tutustua, vaikka se onkin monelle suomalaiselle vielä tuntematon!