Siirry suoraan sisältöön

Erikoiskondomit

Erikoiskondomit tuovat uutta väriä makuuhuoneeseen ja seksielämään ne saavat mukavaa nostetta. Niitä on erilaisia ja laajasta valikoimasta voit löytää sellaisen, joka parantaa juuri sinun ja kumppanisi seksielämää. Makukondomit ovat loistava vaihtoehto esileikkeihin ja takaavat paremman orgasmin. Makuvalikoima on laaja, joten niistä on helppo löytää itselleen mieluinen. Niiden lisäksi kannattaa tutustua tarjontaan laajemminkin, sillä niistä voi löytää itselleen kaikkea kivaa.

Erikoiskondomit ovat monipuolinen apuväline seksielämän laadun parantamiseen. Ne piristävät oraaliseksiä ja naisten kondomit sopivat mainiosti sellaisille ihmisille, jotka eivät pidä miesten perinteisistä malleista. Joillekin miehille kondomi aiheuttaa ongelmia, joten naisille tarkoitetut mallit saattavat olla ratkaisu moneen ongelmaan. Ennen aktia kannattaa kuitenkin harjoitella niiden laittamista, sillä se vaatii pientä harjoittelua. Ne sopivat erinomaisesti esimerkiksi sellaisille naisille, joilla on herkät limakalvot. Se nimittäin suojaa myös hankaukselta, joten yhdyntä voi olla miellyttävämpää sen kanssa.

Makukondomeilla oraaliseksi kuntoon kerralla

Makukondomit ovat helppo askel tuoda vaihtelua seksielämään. Laajoista valikoimista löytyy monenlaisia makuja, joita jokainen voi kokeilla. Kondomien valmistajat pyrkivät erottautumaan toisistaan ja jotkin maut saattavat olla yllättäviä. Lisäksi niitä on mahdollista saada eri kokoisina ja paksuisina. Joidenkin valmistajien värit vaihtelevat makujen mukaan ja ne onkin helppo erottaa toisistaan. Niiden etu ei ole ainoastaan makuaistilla havaittavissa, vaan ne levittävät ihania tuoksuja koko huoneeseen aktin aikana.

Erikoiskondomit saattavat olla avain onnistuneeseen seksielämään. Ensinnäkin ne suojaavat taudeilta ja ehkäisevät raskaaksi tulemista. Seksissä kannattaa aina muistaa turvallisuus, sillä varsinkin vieraiden ihmisten kanssa seksin harrastamiseen liittyy aina riskejä. Jos harrastat irtosuhteita tai olet pitkässä suhteessa, voit yllättää partnerin erilaisilla makukondomeilla. Niillä uudet ja vanhat suhteet saavat aivan uutta eloa makuuhuoneeseen, sillä ne piristävät ja tuovat jotain uutta makuukamariin. Ne ovat olleet varsinkin nuorten suosiossa, sillä nuoret ovat yleensä kokeilunhaluisia ja suhtautuvat avoimesti myös eri makuisiin kondomeihin.

Erikoiskondomit tuovat makuuhuoneeseen uutta tuulta

Makukondomit ja muut erikoiskondomit

Erikoiskondomit on tarkoitettu ihmisille, jotka haluavat vaihtelua seksielämään tai heillä on ongelmia perinteisten kondomien kanssa. Erilaisilla mauilla varustetut mallit ovatkin yleisin erikoiskondomi ja se on tuttu suurimmalle osalle ihmisistä. Muitakin kondomeja on olemassa, joilla on erityisominaisuuksia. Tällaisia ovat esimerkiksi puuduttavat kondomit, jotka auttavat ennenaikaisen siemensyöksyn kanssa. Ne sisältävät sellaista ainetta, joka turruttaa penistä ja tällöin penis saa vähemmän stimulaatiota seksin aikana.

Erikoisemmat kondomit helpottavat monenlaisissa tilanteissa. Makua sisältävä malli parantavat myös oraaliseksiä, ja jos haluaa pidentää aktin aikaa, voi käyttää turruttavia kondomeja. Jos taas kondomi tuntuu turruttavan liikaa, valikoimista löytyy myös penistä stimuloivia kondomeja. Niissä oleva vaikuttava aine stimuloi penistä siten, että onnellinen loppu on helpompi saavuttaa. Kondomien muodoilla voidaan taas vaikuttaa esimerkiksi siihen, että erektio pysyy paremmin päällä. Puristavan mallin tyvessä on kireähkö silmukka, joka auttaa veren pysymään peniksessä. Lisäksi on olemassa naisten kondomeja, jotka tuovat oman arvokkaan lisänsä valikoimiin.

Naisten kondomit ovat kohtalaisen uusia tulokkaita, mutta sitäkin tarpeellisempi lisä kondomien valikoimaan. Monet erikoisemmat mallit ovat olleet markkinoilla jo pitkään, mutta naisille suunnatut kondomit ovat vasta yleistymässä. Siksi niitä ei kannata tuomita ensimmäisen kokeilun jälkeen, sillä uusia malleja tulee markkinoille jatkuvasti. Seksin harrastaminen ei ole koskaan ollut näin hauskaa ja turvallista samalla kertaa. Ennen kondomit koettiin vaikeina käyttää, mutta nykyään niistä on hyötyä monipuolisesti.