Siirry suoraan sisältöön

Fair Squared

Fair Squared erottuu monien mielestä varmasti positiivisesti kilpailijoistaan, sillä tämä merkki on valmistettu erityisen luonnollisista ja reilusti tuotetuista raaka-aineista. Merkin valikoima on myös melko monipuolinen, sillä siihen eivät kuulu ainoastaan kondomit, vaan esimerkiksi myös kuukautiskupit, ihonhoitotuotteet, hiustuotteet, intiimialueiden pesutuotteet ja hammastahnat. Monipuolisuutensa vuoksi merkillä on monia muitakin hyviä puolia, kuten esimerkiksi:

Monet kondomimerkit ovat kuitenkin vaihtoehdoiltaan monipuolisempia kuin Fair Squared. Merkki tarjoaa normaaleja ja suuria kokoja, mutta erityisen pienet kondomit puuttuvat valikoimasta kokonaan. Sen erikoiskondomien tarjontakin kattaa vain pari kondomia; erittäin ohuen ja kuivan kondomin ilman liukastetta. Kondomit eivät myöskään sovi lateksiallergisille, sillä merkki tuottaa useimpien kondomimerkkien tapaan vain lateksista valmistettuja kondomeja.

Läpinäkyvä kondomi on monien suosikki

On pitkälti makuasia, onko värillinen vai läpinäkyvä kondomi oma suosikki. Monet kuitenkin suosivat läpinäkyviä kondomeja, koska ne näyttävät luonnollisimmilta. Fair Squaredin kaikki kondomit ovat läpinäkyviä. Niillä ei ole värin lisäksi myöskään erilaisia makuvaihtoehtoja. Ne sopivatkin siksi etenkin niille, jotka etsivät mahdollisimman tavallista, mutta luontoystävällistä kondomia.

Merkki kuitenkin tarjoaa myös liukuvoiteita, joilla saa halutessaan hieman makua kondomiin. Merkin liukuvoiteet sopivat yhteen merkin kondomien kanssa, eli niitä voi käyttää yhdessä huolettomasti. Esimerkiksi luonnollinen Vihreä tee -liukuvoide sopii niin liukuvoiteeksi kuin hieromavoiteeksikin. Se lievittää fyysistä jännitystä, hoitaa ihoa, eikä vaikuta emättimen pH-tasapainoon.

Fair Squared logo

Original on edullinen peruskondomi

Vegaaniset kondomit ovat usein hieman tavallisia peruskondomeita kalliimpia. Myös Fair Squaredin vegaanikondomipaketti on hinnaltaan hieman korkeampi kuin monet muut, mutta silti vielä varsin edullinen. 10 kondomin paketin saa nimittäin vain muutamaa euroa markkinoiden halvimpia kondomeita kalliimpaan hintaan.

Vegaaniset kondomit ovat sylinterimäisiä ja liukuvia ja niissä on säiliö. Kondomien pituus on 200 mm ja leveys 54 mm, joka on jopa hieman yli standardin. Original-kondomien paksuus on 0,065 mm, eli ne ovat melko ohuita kondomeita. Merkin erittäin ohut Ultra Thin -kondomi on kuitenkin vielä tätäkin ohuempi, sillä sen paksuus on 0,055 mm.

Fair Squared suuret kondomit

Fair Squared on panostanut myös normaalia suurempiin kondomeihin. Siltä löytyykin XL- ja XXL-kondomit, joiden leveydet ovat 60 ja 64 mm. XL-kondomin pituus on 205 mm ja paksuus: 0,07 mm. XXL-kondomin pituus on 225 mm ja paksuus 0,065 mm. Myös Original-kondomi on standardia 2 mm leveämpi, toisin kuin merkin ohuet ja kuivat kondomit, jotka ovat standardin levyisiä, eli 52 mm.

Fair Squared

Fair Squared Ultra Thin -kondomi

Vegaaniset kondomit kiinnostavat monia, samoin kuin erittäin ohuet kondomit. Fair Squared onkin yhdistänyt nämä toivotut ominaisuudet Ultra Thin -kondomissaan, joka on vain 0,055 mm paksu. Muilta mitoiltaan kondomi on hyvin standardien mukainen, eikä sillä myöskään ole mitään muita erityisominaisuuksia, kuten juovia. Monien mielestä ohuus on kuitenkin kondomien paras ominaisuus, koska se luo erittäin luonnollisen tuntuman seksin aikana.