Siirry suoraan sisältöön

CautionWear

CautionWear on vuonna 2004 Yhdysvalloissa perustettu kondomimerkki. Se valmistaa erilaisia korkealaatuisia miesten lateksikondomeita. Yritys on keskittynyt Yhdysvaltojen markkinoiden lisäksi myös kansainvälisiin markkinoihin, kuten Eurooppaan. Sen kaikki kondomit ovat FDA: n hyväksymiä ja ne täyttävät Yhdysvaltojen ISO 9001: 2000 -standardin ja kaikki tärkeimmät kansainväliset standardit, eli kyseessä on hyvin luotettava merkki. Merkillä on monia muitakin hyviä puolia, kuten:

Monet kondomimerkit ovat keskittyneet nimenomaan miesten kondomien valmistamiseen ja CautionWear ei ole siihen poikkeus. Moni kaipaisi kuitenkin varmasti enemmän myös naisten kondomeja markkinoille, sillä niiden valikoima on vielä vähäinen. CautionWear-kondomien hinta on myös hieman korkeampi kuin monilla merkeillä, mutta silti vielä melko samaa luokkaa useimpien kondomien kanssa. Sen pakkaukset eivät myöskään ole välttämättä tarpeeksi tyylikkäitä pakkausten tyylikästä ulkoasua arvostavien makuun.

Black Ice on erityisen ohut ja intiimi

Black Ice on merkin ohuin kondomi ja siksi monien suosikki. Monien mielestä ohuus tekee nimittäin tuntumasta paljon intiimimmän ja luonnollisemman. Merkin Black Ice on muodoltaan suora ja normaalikokoinen eli se sopii useimmille miehille. Se on perinteisen mallinen, läpinäkyvä ja varustettu säiliöllä.

Black Ice -kondomin paksuus on vain 0,060 mm, kun merkin monien muiden kondomien paksuus on peräti 0,70 mm tai 0,075 mm. Se on siis selkeästi muita kondomeja ohuempi. Se ei kuitenkaan pärjää kilpailussa maailman kaikista ohuimmille kondomeille, sillä monet valmistajat ovat tehneet kondomeistaan huomattavasti ohuempia.

CautionWear logo

Wild Rose ja Iron Grip tarjoavat ekstraa

Wild Rose on kondomi, niille jotka haluavat jotain ekstraa tai vaihtelua. Se on suoranmallinen ja silikonipohjaisella liukuvoiteella käsitelty kondomi, jossa on juomutettu pinta nautinnon lisäämiseksi. Merkin erikoiskondomeista myös testivoittaja Iron Grip on erityisen suosittu.

Iron Grip on huomattavasti tiukempi kuin merkin muut kondomit. Ja juuri siksi se onkin monen suosikki. Moni on kokenut kondomin luiskahtamisen pois, tai sen huonon istuvuuden, mutta tämä kondomi tarjoaa ratkaisut näihin ongelmiin. Pieni kondomi on halkaisijaltaan vain 49 mm, kun tavalliset kondomit ovat yleensä 52-53 mm leveitä. Se on 180 mm pitkä ja sen kärjessä on säiliö.

CautionWear tarjoaa monenlaisia kondomeja

CautionWear tarjoaa myös jotain aivan erilaista; nimittäin armeijakuvioisen ja nystyröidyn Mission 707 -kondomin. Kondomissa on myös easy on -istuvuus. Dark Desire taas on anatomisesti muotoiltu kondomi, jolla on monen mielestä tavallista kondomia parempi istuvuus. Tarjolla on myös monia muitakin vaihtoehtoja, kuten ”nastoitettu” Secret Passion, suurempikokoinen Grande ja myös aivan perinteinen Classic Plain niille, jotka eivät kaipaa erikoisominaisuuksia.

CautionWear

CautionWear on luotettava vaihtoehto kondomiksi

CautionWeat on siis perusluotettava kondomimerkki, joka täyttää kaikki tarvittavat standardit. Sen valikoima on myös monipuolinen kattaen erikoisominaisuuksia ja koko pienistä tavallista suurempiin asti. Sen suosituimpia tuotteita ovat etenkin Iron Grip -kondomit, jotka istuvat monen mielestä loistavasti ja pysyvät hyvin paikoillaan. Kokeile myös uutuutta: Love Trianglea, joka on 3 in 1 -kondomi. Kondomissa yhdistyvät juomut, nastat ja loistava muotoilu.