Siirry suoraan sisältöön

FC2

FC2 on yksi harvoista naisille suunnatuista kondomimerkeistä. Naisten kondomien vuoksi naisten ei tarvitse olla riippuvaisia miesten ehkäisyvälineiden hankinnasta tai käyttää hormonaalista ehkäisyä, jota moni välttelee. Naisten kondomeilla on lisäksi monia muitakin etuja, kuten se että ne sopivat usein myös lateksiallergisille toisin kuin suurin osa miesten kondomeista. FC2-kondomien etuja ovat myös seuraavat asiat:

Monet kondomimerkit eivät vielä tarjoa naistenkondomeita, joten kilpailua ei ole samalla tavalla kuin miesten kondomien suhteen. Naisten kondomit ovatkin ainakin vielä monin verroin kalliimpia verrattuina miesten kondomeihin. Yhden kondomin yksittäishinta voi olla useita euroja, kun samalla hinnalla saa yleensä useita miesten kondomeja. Niissä ei ole myöskään juurikaan valinnanvaraa erityisominaisuuksien, kuten makujen suhteen.

Naisten kondomi on paljon muutakin kuin ehkäisykeino

Naisten kondomi on loistava keksintö niin naisten hyvinvoinnin kuin seksin mielihyvänkin kannalta. Se suojaa tehokkaasti sukupuolitauteja ja ei-toivottua raskautta vastaan, mutta sen lisäksi se suojaa myös limakalvoja ja toimii suuseksisuojana. Naisten kondomien ostajien ei siis tarvitse ostaa kondomia ja suuseksisuojaa erikseen.

Naisten kondomi sopii myös monien kestävien miesten kondomien tavoin anaaliyhdyntään. Sitä voidaan käyttää anaaliyhdyntään kun FC2:n sisällä oleva tukirengas otetaan pois. Se on myös runsaasti liukastettu tuote, joka lisää nautintoa ja mukavuutta niin anaali- kuin emätin yhdynnässä ja jopa suuseksissäkin.

FC2 Logo

Limakalvon kuivuus ei haittaa naisten kondomien käytössä

Naisten kondomissa on mukana runsas liukaste, aivan kuten monissa miesten kondomeissakin. Liukuvoide on kätevä siinä tapauksessa, että kosteutta ei ole tarpeeksi omasta takaa. Seksin harrastaminen onnistuu siis naisten kondomien avulla myös siinäkin tapauksessa, että limakalvot ovat kuivat.

Naisten kondomi on erityisen hyvä valinta myös silloin, jos limakalvot ovat herkät esimerkiksi synnytyksen jälkeen. Se nimittäin suojaa limakalvoja yhdynnän aikana. Naisten kondomin runsas liukaste lisää mukavuutta ja nautinnollisuutta seksin aikana. Lisäksi FC2-kondomit on valmistettu Nitriili-polymeeristä joka sopii usein myös niille, jotka eivät voi käyttää useimpia kondomeja niiden materiaalien vuoksi.

FC2 on ohuempi kuin lateksi

Ohuus on monelle tärkeä tekijä kondomeissa, sillä monen mielestä ohut kondomi tuntuu luonnollisemmalle ja intiimimmälle. FC2 on valmistettu nitriili-polymeeristä, joka on synteettinen kumiseos ja lateksia ohuempi. Se on silti materiaalina vahva, joten sen rikkoutumista ei tarvitse erityisesti pelätä. Sitä ei kuitenkaan voi käyttää yhdessä miesten kondomien kanssa, koska kahden kondomin kitka voi aiheuttaa niiden repeytymisen.

FC2

FC2 sopii monelle

FC2 on hajuton ja esiliukastettu tuote, joka ei aiheuta allergiaa. Sitä voivat käyttää siis usein hyvin myös tavallisille kondomeille herkistyneet. Sen kanssa sopii käytettäväksi myös silikoni- ja vesipohjaiset liukuvoiteet. Vaikkakin tuotteissa on liukuvoidetta jo valmiina, joten sitä ei kaikissa tapauksissa tarvitse lisätä. Erillinen liukaste voi kuitenkin olla monilla käytössä myös esimerkiksi sen miellyttävän tuoksun tai maun vuoksi.