Siirry suoraan sisältöön

Soft

Soft on ranskalainen tuotemerkki, joka on tullut tunnetuksi kondomeistaan. Mutta siellä, missä on kondomi, on myös tarjolla liukuvoide. Näin on myös Softin kohdalla. Yritys on kehittänyt yhden maailman ohuimmista kondomeista, joten meriittejä löytyy. Tuotteilla on CE -sertifikaatti, joten ne täyttävät EU:n laatuvaatimukset. Lisäksi ranskalainen NF -sertifiointi on yksi maailman tiukimmista ja laadun takaamiseksi se on uusittava vuosittain. Liukuvoiteiden hyvä puolia ovat lisäksi:

Useat kondomimerkit tarjoavat paljon laadukkaita kondomeja, mutta liukuvoiteiden valikoimassa ei välttämättä ole kovin paljoa valinnanvaraa. Tämä pätee myös Softin osalta. Makuvaihtoehtoja löytyy yksi ja se on Tutti Frutti. Suosituimpia ovat Naturel ja Aloe Vera. Tuotteet ovat kohtuuhintaisia ja hinnan osalta kestävät vertailuun muihin markkinoilla oleviin, vastaaviin tuotteisiin. Yritys onkin keskittynyt enemmän kondomien valmistukseen kuin liukuvoiteisiin, mutta voiteet ovat silti laadukkaita.

Anti-allergeeninen tuote sopii kaikille ihotyypeille

Yrityksen kondomi ja liukuvoide tarjonta ovat korkealaatuisia ja ne täyttävät kriteerit. Liukuvoiteet ovat hellävaraisia ja molemmat tuotteet ovat vesipohjaisia. Ne eivät tahraa vaatteita tai lakanoita ja ne on helppo puhdistaa iholta. Tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille. Ne eivät myöskään kuivata ihoa eikä limakalvoja.

Anti-allergeenisuus tarkoittaa, että tuotteet sopivat erityisen hyvin herkälle tai jo herkistyneelle iholle. Varsinkin henkilöt, joilla on kosmeettisten aineiden herkkyys, Naturel -tuote on vielä parempi vaihtoehto kuin Aloe Vera. Molemmat voiteet ovat kuitenkin täysin yhteensopivia kondomien kanssa, joten sitä ei tarvitse miettiä erikseen. Vesiliukoisina niitä voi käyttää silikonikondomienkin kanssa.

Soft logo

Soft Gel Aloe Vera on hoitavampi

Soft Gel Naturel on vesipohjainen liukuvoide. Se on pehmeä ja koostumukseltaan hiukan normaalia paksumpi voide, mutta imeytymisominaisuudet ovat hyvät. Se on väritön, mutta myös hajuton. Valmistaja ei ole tarkemmin määritellyt onko tuote myös anaaliseksiin, mutta se antaa kuitenkin hyvän voitelun.

Soft Gel Naturel on mukavassa tuubissa, josta sitä on helppo annostella. Tuubi ei ole liian iso vaan juuri sopiva 60 ml tilavuudeltaan. Voidetta voi kokeilla huoletta sekä anaali- että vaginaseksissä, jolloin siitä itse muodostaa parhaimman kuvan sen toimivuudesta. Tuotteen selosteesta löytyy hyvin kosteuttavia ainesosia, joten vähän kuivempikin iho on sen käytössä huomioitu.

Soft tarjoaa myös Aloe Veraa

Soft Gel Aloe Vera on hyvin saman tyyppinen kuin Naturel. Se on samalla tavoin hellävarainen, mutta sen hoitavuus on Aloe Veran ansiosta huomattavasti parempi. Se parabeeniton, joten se ei vaikuta millään tavalla hormoneihin. Parabeenin on todettu kerääntyvän ihmiskehoon ja sen tiedetään käyttäytyvän hiukan samalla tavoin kuin estrogeenin eli naishormonin. Tämäkään voide ei tahraa, mutta se poistaa kitkasta aiheutuvaa ärsytystä yhdynnässä.

Soft -tuotteet ovat yksinkertaisia, mutta toimivia

Soft Gel Naturel sekä Aloa Vera ovat molemmat hyvin käytännöllisiä niin koostumuksensa kuin vesiliukoisuutensakin puolesta. Liukuvoide tekee seksistä nautinnollisempaa ja tuoksuttomina ne eivät häiritse keskittymistä itse rakasteluun. Yrityksen tuotteet eivät yllätä millään erikoisominaisuuksilla ja ne ovat käytännöllisiä. Hinta-laatusuhde on hyvä ja pakkaukset ovat hyviä ja käytännöllisiä kooltaan. Hiukan tuhdimpi voideseos on myös käytännöllinen, koska se ei valu, mutta voitelee hyvin, ellei jopa paremmin kuin ohuempi.