Siirry suoraan sisältöön

SICO

SICO on monien muiden laadukkaiden kondomimerkin tapaan saksalainen tuote. Sen kondomit ovat ulkoasultaan hyvin tyypillisiä kondomeja, mutta sisällöltään eivät lainkaan. Kondomit ovat myös laadukkaita ja niillä on pitkä historia, sillä niitä on valmistettu yli kahdenkymmenenviiden vuoden kokemuksella ja jopa 120 miljoonaa kappaletta vuodessa. Niillä onkin monia hyviä puolia, kuten esimerkiksi seuraavat asiat:

Monet kondomimerkit eivät tarjoa kaikkia loistavia ominaisuuksia, joita SICO tarjoaa. Silläkin on kuitenkin huonoja puolia. Merkin huonoihin puoliin kuuluvatkin samat asiat kuin monen muunkin kondomimerkin kohdalla. Se ei nimittäin tarjoa naisten kondomeja, eikä myöskään suuseksisuojia, joita monet kaipaisivat. Se ei myöskään kerro tuotteidensa sopivan vegaaneille tai lateksiallergisille, jotka eivät voi käyttää tavallisia kondomeja.

SICO Spermicide tarjoaa ekstraturvallisuutta

SICO Spermicide tarjoaa ominaisuudet, jota monet kondomit eivät yleensä tarjoa. Se nimittäin tarjoaa lisäehkäisyä raskautta vastaan kondomin normaalin ehkäisyn lisäksi. Se sisältää nonoksynoli 9 -ainetta, joka tappaa siittiöt. Kondomi siis toimii ikään kuin oljenkortena, mikäli muu ehkäisy sattuu vaikkapa pettämään.

Toista tämän kaltaisella ominaisuudella varustettua kondomia on hyvin vaikeaa, ellei mahdotonta löytää markkinoilta. Juuri tämän vuoksi SICO erottuukin lukuisista kilpailijoistaan, joista suuren osan kondomien liukuvoiteet eivät tuhoa siittiöitä. SICO Spermicide ei kuitenkaan siitäkään huolimatta ole 100 % ehkäisy raskautta vastaan, kuten ei mikään muukaan ehkäisyväline.

Sico logo

Ongelmana liian iso tai liian pieni kondomi

Moni kondomimerkki ei tarjoa kovinkaan monipuolista valikoimaa kokojen suhteen. Vaikka standardin kokoiset kondomit sopivatkin monen kokoisille, moni kaipaa silti erityisen pientä tai suurta kondomia. SICO ® 49 -kondomi onkin erityisen kapea 49 mm leveä kondomi. Kondomien standardileveys on 52 mm.

Lisäksi moni merkin kondomi sopii tavallista suurempiin tarpeisiin. SICO tarjoaa monia kondomimalleja, jotka ovat tätä suurempia. Esimerkiksi SICO XL on 54 mm leveä. Se on myös erittäin pitkä kondomi. SICO 60 taas on peräti 60 mm leveä, eli se sopii myös erittäin suurille peniksille. Merkin kokotaulukosta löytyy tämän ja pienimmän koon väliltä myös runsaasti muitakin kokovaihtoehtoja.

SICO tarjoaa hauskoja vaihtoehtoja

SICO tarjoaa mitä erilaisimpia kondomeja ja niihin kuuluvat myös erilaiset hauskoilla ominaisuuksilla varustetut kondomit. Esimerkiksi Ribbed-kondomi on juomutettu kondomi, joka lisää molempien nautintoa. Extra Wet taas on kondomi, jolla on normaalia enemmän liukuvoidetta ja Color värillinen kondomi, jossa on myös lisättyä makua ja miellyttävä tuoksu. Makuvaihtoehtoina ovat mansikka, banaani, minttu ja tutti frutti. Makumaailma on siis melko tyypillinen kondomeille.

Sico

SICO tarjoaa turvaa

Kondomimerkki on keskittynyt turvallisuuteen muidenkin kuin SICO Spermicide -kondomien osalta. Sen valikoimiin kuuluu nimittäin turvallisuuden maksimoivia kondomeja turvallisempaa seksiä varten. Esimerkiksi SICO Safety Plus -kondomissa on paksumman leveyden – peräti 0,08-0,1 mm. Myös SICO Safety tarjoaa maksimaalisen suojan, mutta se on selkeästi ohuempi kondomi kuin Safety Plus. SICO Safety sopii myös sellaisille, jotka haluavat vain turvallisen peruskondomin ilman sen kummempia erikoisuuksia.