Siirry suoraan sisältöön

Nordic Glide

Nordic Glide -liukuvoiteet valmistetaan Ruotsissa ja Suomessa. Ne on suunnattu etenkin pohjoismaisille käyttäjille, kuten voiteiden nimikin kertoo. Merkin liukuvoiteet ovat pidettyjä ja kehuttuja, mutta monille suomalaisille vielä hieman tuntemattomampiakin kuin suurimpien merkkien tuotteet. Nordic Gliden liukuvoiteilla on kuitenkin runsaasti hyviä puolia, joiden vuoksi niitä kannattaa kokeilla. Liukuvoiteiden hyviin puoliin kuuluvat esimerkiksi seuraavat asiat:

Monet liukuvoiteita myyvät kondomimerkit tunnetaan ennen kaikkea kondomeistaan, mutta Nordic Glide on panostanut Suomen markkinoilla liukuvoiteisiin. Kondomeja ja liukuvoidetta ei voi siis hankkia kätevästi samalta merkiltä. Nordic Gliden liukuvoiteiden valikoima on myös hyvin pieni moniin kilpailijoihin verrattuna. Voidetuubit eivät myöskään sisällä kätevää pumppua ja ne voivat olla joidenkin makuun aivan liian tylsän näköisiä.

Nordic Glide Waterbased sopii monille

Nordic Glide Waterbased on laadukas perusliukuvoide, joka sopii monille käyttäjille. Se on vesipohjainen ja lakanoista helposti vedellä ja saippualla irtoava voide. Sen pariksi sopii kondomi ja liukuvoide voi jopa parantaa kondomin kestävyyttä. Voide on myös hajusteeton, joten se sopii myös niille, jotka eivät siedä hajusteita.

Nordic Glide Waterbased -voidetta on kehuttu sen riittoisuudesta. Tuubi onkin peräti 150 ml, eli selkeästi suurempi pakkaus kuin monet muut liukuvoiteet. Lisäksi liukuvoidetta riittää pieni tippa kerrallaan, joka sekin takaa, että tuotetta riittää pitkäksi aikaa. Liukuvoide on pakkauskokoonsa nähden myös hyvin edullinen.

Nordic glide liukuvoide

Vesipohjainen liukuvoide ei sotke

Vesipohjainen liukuvoide on monien suosikki juuri siksi, että se ei sotke samalla tavalla kuin silikonipohjainen voide. Silikonipohjaisia voiteita voikin olla vaikeampi pestä pois iholta ja lakanoilta. Toisaalta ne tarjoavat usein kestävämpää liukkautta kuin vesipohjaiset voiteet.

Nordic Gliden liukuvoide on vesipohjainen, eli se on helppokäyttöinen, mutta saattaa vaatia säännöllistä lisäämistä. Jättimäisestä tuubista riittää kuitenkin voidetta pitkäksi aikaa, vaikka sitä joutuisikin lisäämään melko säännöllisesti. Etenkin monet peppuseksin harrastajat suosivat kuitenkin enemmän luistoa antavia silikonipohjaisia voiteita, joita Nordic Glide ei tarjoa. Sen liukuvoiteet eivät siis välttämättä sovi kaikille käyttäjille.

Nordic Glide Waterbased Strawberry tuo makunautintoa

Nordic Glide Waterbased Strawberry on merkin perusliukuvoiteen tavoin vesipohjainen liukuvoide, mutta siinä on herkullinen mansikan maku. Mansikan maku on yleisimpiä makuja makukondomeilla ja -liukuvoiteilla, joten merkki ei ole sen puoleen kovin erikoinen. Nordic Gliden makuliukuvoide on kuitenkin erityisen suuri pakkaus ja helposti pois pestävä. Suomessa valmistettu tuote on myös monien mielestä etu kilpailijoihin nähden.

Nordic glide

Nordic Glide tarjoaa pohjoismaista laatua

Nordic Gliden liukuvoide on loistava valinta, jos suosii tahraamatonta ja laadukasta perusliukuvoidetta tai haluaa jännitystä makuuhuoneeseen herkullisen mansikan maun muodossa. Merkin liukuvoiteiden valikoima ei ole suuri, eikä monipuolinen, mutta monien mielestä laatu korvaakin määrän. Liukuvoiteiden ulkoasu on myös monien makuun sopiva, sillä niiden pakkaus on varsin yksinkertainen ja neutraali. Perusvoiteen pakkaus on sinivalkoinen ja mansikkaliukuvoiteen tunnistaa pinkinvalkoisesta ulkoasusta.