Siirry suoraan sisältöön

Joyvidision

Joyvidision kuuluu ehdottomasti koko Euroopan johtavimpiin erotiikkatuotteiden valmistajiin. Tämä saksalainen merkki on ollut markkinoilla jo vuodesta 1994 lähtien, joten sillä on mukavasti jalansijaa niin liukuvoiteiden kuin seksivälineidenkin saralla. Liukuvoiteiden lisäksi merkillä on paljon muutakin tarjottavaa. Esimerkiksi stimuloivat geelit saavat kenet tahansa nautinnon äärelle ja jopa voimistavat orgasmeja tehdessään intiimialueista herkempiä ja kiihottaessaan oikeista paikoista. Joydivisionin liukuvoiteiden hyviä puolia ovat:

Kaikki kondomimerkit eivät tarjoa liukuvoiteita ja muita seksissä käytettäviä geelejä, mutta Joydivisionin kohdalla tilanne on toinen. Valikoima on niin laaja, että se soveltuu aivan kaikille. Joydivisionin maustettuja liukuvoiteitakin löytyy valikoimasta. Jotkut käyttäjät saattavat toisaalta toivoa hieman suurempaa valikoimaa erilaisia makuja. Tällä hetkellä tarjolla ei ole runsasta valikoimaa erilaisia makuja, vaan suurin osa liukuvoiteista on mauttomia.

AQUAglide - palkittu liukuvoide

Joydivisionin Aquaglide on palkittu liukuvoide, joka on täysin mauton, vesipohjainen ja koostumukseltaan paksu. Aquaglidea voi käyttää niin suuseksissä, seksilelujen kanssa kuin yhdynnässäkin. Sen koostumus on niin hellävarainen, että kondomi ei pääse haurastumaan. Näin ollen liukuvoiteen käyttäminen on turvallista myös kondomin seurana.

Aquaglide on dermatologisesti testattu. Se ei ärsytä ihoa tai intiimialueen limakalvoja. Sitä voi siis käyttää vaikka jokaisen seksileikin tai yhdynnän aikana. Kyseinen liukuvoide on voittanut jopa kaksi Erotixxx Award -palkintoa. Vuonna 2011 se oli parhaiten myyty seksilelun lisätarvike ja vuonna 2013 se voitti Best Longtime Seller -kategorian.

Joydivision logo

Edullinen liukuvoide anaaliseksiin

Joydivision muistaa myös heitä, jotka haluavat harrastaa anaaliseksiä. Varsinkin aloittelijoille anaaliyhdynnät voivat olla haastavia, joten niihin kannattaa valita paras mahdollinen liukuvoide. AQUAglide Anal on myös palkittu liukuvoide, joka tuo helpotusta anaaliseksiin ja rentouttaa oikeista paikoista.

AQUAglide Anal -liukuvoide on koostumukseltaan paksu, joten sitä ei tarvitse käyttää paljoa kerralla. Jo pieni määrä voidetta riittää takaamaan sen, että liukkaus kestää koko yhdynnän ajan. Anaaliliukuvoidetta voi käyttää joko kondomin kanssa tai ilman. Se sopii käytettäväksi niin tavallisessa yhdynnässä kuin seksilelujenkin kanssa. Maustamaton liukuvoide sopii yhtä hyvin käytettäväksi myös suuseksissä.

Joyvidision - aloittelijan setit anaaliseksiin

Joyvidision on muistanut myös heitä, joille anaaliseksi ei ole vielä arkipäivää. Aloittelijoiden setit sisältävät kaiken, mitä anaaliseksissä tarvitaan. Turvallisten tuotteiden avulla anaaliyhdyntä onnistuu paremmin ja tuntuu mukavammalta. Anaalivoide rentouttaa jo itsessään, mutta sen lisäksi setistä löytyy erityinen suihke, joka saa peräaukon rentoutumaan. Näin nautinto ei vähene, mutta anaaliyhdynnästä tulee helpompaa, kun lihakset ovat rentoutuneet.

Joydivision

Joyvidision valmistaa turvallisia erotiikkatuotteita

Kaikissa Joydivisionin valmistamissa tuotteissa on yhteistä se, että ne ovat erittäin turvallisia. Kaikki tuotteet on dermatologisesti testattu, eikä niistä aiheudu haitallisia sivuvaikutuksia. Tämä on tärkeää monien kannalta, sillä esimerkiksi allergikot voivat saada pahojakin reaktioita tietyistä ainesosista. Niin Aquaglide kuin AQUAglide Anal ovat molemmat täysin hajuttomia ja mauttomia tuotteita, jotka käyvät kaikenlaisiin seksileikkeihin. Ne eivät myöskään vahingoita kondomia.