Siirry suoraan sisältöön

LELO

LELO tarjoaa korkealaatuista ruotsalaista laatua ja tyyliä, joka saa vaikutteita kauneus- ja muotialalta. Tämä näkyy merkin tuotteiden ulkoasussa, jotka ovat monien mielestä muita merkkejä tyylikkäämpiä ja ylellisempiä. Merkki tarjoaa monipuolisesti niin kondomeja kuin kauniin muotoisia seksilelujakin. Tuotteita on tarjolla niin miehille kuin naisillekin ja niihin kuuluu esimerkiksi renkaita, dildoja ja hierojia.

Muut kondomimerkit tarjoavat usein samanlaisia tai saman tyylisiä ominaisuuksia, mutta LELO eroaa kaikista muista kondomeista monien tuotteidensa ansiosta. Niillä on palkittuja ja ainutlaatuisia ominaisuuksia, mutta se näkyy kuitenkin odotetusti myös tuotteiden hinnassa. Sen kondomit ja seksilelut ovat selkeästi muita merkkejä kalliimpia erityisominaisuuksiensa vuoksi. Merkin huonoihin puoliin kuuluvat myös, että se ei tarjoa pieniä eikä naisten kondomeja.

LELO Hex kondomit ovat vallankumouksellisia tuotteita

LELO HEX ™ on monista tyypillisistä kondomeista poikkeava kondomi sillä kondomilla on vallankumouksellinen kuusikulmainen muotoilu. Se on muotoiltu toisiinsa liitettyjen kuusikulmioiden avulla. Se mahdollistaa suuremman lujuuden. Ehkäisyväline on myös erityisen ohut, joten se saa aikaan loistavan istuvuuden ja ylevyyden tunteen. Lisäksi se on kuvioitu sisäpuolelta parempaa pitoa varten.

Kondomin leveys on 54 mm, mutta sitä on saatavilla myös XL-kokoisena, joiden leveys on peräti 58 mm. Kondomin paksuus on vain 0,045 mm ja ne on valmistettu lateksista. Lateksiallergisille ne eivät siis sovi. Kondomien pinta on sileä, tuoksu neutraali ja niiden päässä on vesipohjaista liukuvoidetta sisältävä säiliö.

lelo

Mitä tarkoittaa kuusikulmainen rakenne?

LELO HEX ™ -kondomi on vallankumouksellinen sen kuusikulmaisuuden vuoksi. Mutta mitä se sitten oikeastaan tarkoittaa? Lateksikondomi on muotoiltu kuvioiltaan 350 kuusikulmiosta, jotka on kytketty toisiinsa. Kondomi istuu jokaisen käyttäjän muotoihin täydellisesti, ovat erittäin kestäviä ja takaavat ennenkokemattoman tuntoherkkyyden.

Insinööritiimi käytti peräti 7 vuotta kehittääkseen mullistavan tämän teknologian, jonka avulla nämä kondomit on valmistettu. Ei siis ole mikään ihme, että nämä upeat kondomit ovat voittaneet jopa arvostetun IF Design Award -palkinnon sekä kultaisen A’Design Award -palkinnon. Tämä lateksikondomi onkin kaikkea, mitä moni kondomien käyttäjä voi kondomeiltaan toivoa. Lateksiallergisille ja erittäin pienille peniksille se ei kuitenkaan sovi.

LELO tarjoaa ylellisiä seksileluja

LELO:n kondomien tarjonta ei ole yhtä monipuolista kuin monilla merkeillä, sillä se ei tarjoa HEX ™-kondomiensa lisäksi muunlaisia kondomeja. Sen sijaan se on keskittynyt enemmän kauniisiin ja elegantteihin seksileluihin. Niiden tarjonta on monipuolista ja ne ovat ulkoasultaan normaaleja seksileluja ylellisempiä, joten ne sopivat loistavasti esimerkiksi lahjaksi pariskunnille. Merkin lukuisien seksilelujen valikoiman best sellereihin kuuluu esimerkiksi ORA 3.

lelo

LELO tarjoaa seksileluja myös miehille

Lateksikondomi ja naisten seksilelut ovat yleisiä eri kondomimerkkien tarjoamia tuotteita. Kaikki eivät kuitenkaan tarjoa miesten seksileluja, kuten LELO. Merkin seksileluihin kuuluu useita eri tyylisiä, mallisia ja ulkoasultaan erilaisia vaihtoehtoja. Esimerkiksi LOKI Wave on maailman ensimmäinen tärisevä eturauhasen hierontalaite ja EARL on ylellinen lelu, joka on valmistettu 24 karaatin kullasta tai ruostumattomasta teräksestä. LELO on siis varsin monipuolinen, ylellinen ja ainutlaatuinen merkki.