Siirry suoraan sisältöön

Egzo

Egzo on kondomimerkki, jonka motto kuuluu: ” Less Stress, More Life, More Sex”. Se kuvaakin merkkiä hyvin, sillä se tarjoaa kaikille sopivia ja hyvin erilaisia tuotteita, kuin monet muut kilpailijat. Esimerkiksi Dragon Lord -kondomit ovat hyvin kaukana tavallisesta. Ne on suunniteltu maksimoimaan nautintoa ja antamaan lisää kireyttä, sekä lisäämään peniksen ympärysmittaa.

Egzo Dragon Lord ei kuitenkaan ole merkin ainoa erikoinen kondomi. Esimerkiksi Jolly Roger on stimuloiva ja täysin uudenlainen kondomi, joka on varustettu stimuloivilla antenneilla ja selkeillä tavallista suuremmilla nystyröillä. Merkiltä löytyy myös monia muitakin stimuloivia kondomeja, joiden nystyrät ja muut ominaisuudet vaihtelevat tarjoten jokaiselle sopivan vaihtoehdon. Merkki tarjoaa myös eri kokoisia, makuisia ja värisiä kondomeita. Tarjonta on siis monipuolista. Kondomien erikoisominaisuudet tekevät niiden kappalehinnasta tavallista kalliimman, vaikkakin myös merkin tavalliset kondomit ovat hieman kalliimpia kuin monilla merkeillä.

Egzo on keskittynyt stimuloiviin nystyröihin

Egzo tarjoaa erityisesti erilaisilla stimuloivilla nystyröillä ja antenneilla varustettuja kondomeita. Monella muullakin merkillä on tällaisia stimuloivia kondomeja, mutta Egzon nystyrät ja antennit ovat selkeästi suurempia ja erottavampia kuin monilla muilla merkeillä. Merkin nystyrällisiä kondomeita on myös saatavilla monina erilaisina versioina. Esimerkiksi Dragon Lord -kondomissa on ikään kuin kondomin ympäri kiertyvä ”nauha” täynnä selkeästi näkyviä antenneja. Se on sen lisäksi suunniteltu molempien osapuolten nautinnon maksimoimiseen.

Egzo Dragon Lord ja muut stimuloivat kondomit on myös erittäin helppo tunnistaa, sillä niiden pakkaukset ovat tyylikkäitä ja poikkeavat merkin muista pakkauksista. Niissä on nimittäin tyylikäs ja mustavalkoinen sarjakuvakuvitus ja pakkauksissa on myös kuva itse kondomista, jolloin esimerkiksi niiden nystyröitä voi vertailla pakettien kuvien avulla. Erilaisia nystyröitä sisältävät kondomit on merkitty erilaisilla väreillä kondomipaketeihin. Merkin erikoiskondomeita myydään usein yhden kappaleen paketeissa ja ne maksavat noin kolmisen euroa paketilta. Ne ovat siis kalliimpia kuin tavalliset kondomit, mutta juuri erikoisominaisuudet, kuten nystyrät maksavatkin usein enemmän.

Egzo logo

Dragon Lord ja Lucky Dude sopivat vaihtelunhaluisille

Suoramallinen Egzo Dragon Lord sopii etenkin niille, jotka haluavat vaihtelua tai maksimoida molempien osapuolten nautinnon. Siinä on erittäin hyvin erottuvat lonkerot, jotka kiertävät kondomin ympäri. Nämä lonkerot antavat lisänautintoa molemmille. Kondomi sopii monelle, sillä sen nimellisleveys on 52 mm, joka on kondomien standardimitta. Se sopii niille, joiden peniksen ympärysmitta on 115–119 mm.

Stimulointia antennien ja nystyröiden avulla

Egzo Lucky Dude on myös stimuloiva kondomi, jossa on antenneja ja nystyröitä. Lucky Dude eroaa Dragon Lord -kondomista sillä, että siinä on pelkkien antennien lisäksi myös nystyröitä, jotka kiertävät kondomin ympäri. Se on kuitenkin Dragon-mallin tapaan myös suoramallinen kondomi, jossa on spermasäiliö ja jonka leveys on monille sopiva 52 mm. Lucky Dude on merkin muiden erikoiskondomien tavoin hyvin erikoinen, joten se eroaa selkeästi monien muiden merkkien stimuloivista kondomeista. Kondomin nystyrät ovat hyvin suuria ja tuntuvat helposti yhdynnän aikana.

Egzo

Durex Extra Safe - arvostettu ja erilainen

Egzo on arvostettu ja hyvin monista muista erottuva merkki, joka tuo markkinoille jotain uutta ja ainutlaatuista. Stimuloivat kondomit eivät itsessään ole harvinaisia, mutta Egzon kondomien nystyrät ja antennit ovat paljon suurempia kuin monien muiden merkkien. Esimerkiksi Dragon Lord ja Jolly Roger erottuvat monista kilpailijoistaan ja tarjoavat takuulla jotain uutta vaihtelun haluisille. Merkin muita tuotteita, kuten tekopeniksiä ja maustettuja liukuvoiteita voi käyttää lisäämään nautintoa entisestään!