Siirry suoraan sisältöön

Lovex

Vielä melko uusi kondomimerkki Lovex pitää toimistoaan Liettuassa ja kertoo olevansa ainutlaatuinen merkki, joka tarjoaa mielenkiintoisia ja hauskoja kondomeja. Tässä arvostelussa selviää pitääkö se todella paikkansa. Kondomit valmistetaan samassa tehtaassa kuin jotkut suosituimmat Durex-kondomit, jotka ovat suomalaisillekin erittäin tuttuja. Merkillä on kaksi erikoista kondomia, joista toinen on äärimmäisen ohut ja toinen yhdistelee kondomien parhaimpia ominaisuuksia. Merkillä on muitakin etuja, kuten:

Kaikki erikoisominaisuuksia tarjoavat kondomimerkit eivät ole aivan kaikista edullisimpia. Ei myöskään siis Lovex-merkkikään ole ehkä kaikista edullisin etenkään tavallisiin kondomeihin verrattuna. Se on kuitenkin silti varsin edullinen siihen nähden, että se tarjoaa monia erikoisominaisuuksia, joita tavalliset kondomit eivät. Merkin kondomivalikoima on kuitenkin hyvin pieni ja sen kokohaarukka kattaa vain yhden standardikoon.

Puuduttava liukuvoide on kätevä ominaisuus

Lovexin tarjoama 3 in 1 Delay -kondomi sisältää puuduttavaa liukuvoidetta, jolla voi olla suuria hyötyjä. Se sopii sinulle etenkin silloin, kun haluat seksin kestävän pidempään tai orgasmin tulevan myöhemmin. kondomi on valeltu sen sisäpuolelta 5% benzocaine -liukuvoiteella, joka voi viivästyttää siemensyöksyä.

Merkin toisessa kondomissa – Air Thinissa – ei sen sijaan ole tätä ominaisuutta lainkaan, sillä se on keskittynyt vain ja ainoastaan ohuuteen ja luonnolliseen tuntumaan. Merkillä ei myöskään ole stimuloidun 3 in 1 Delay -kondomin lisäksi vielä muita viivästyttäviä kondomeja, sillä sen tarjonta kattaa vain nämä kaksi kondomia.

Lovex

Juomukondomi 3 in 1 Delay yhdistelee ominaisuuksia

3-in-1 Delay on monia loistavia ja stimuloivia ominaisuuksia yhdistävä kondomi. Se itse asiassa yhdistää jopa kolmen erikoiskondomin ominaisuudet yhteen kondomiin, joka tekee siitä hyvin jännittävän ja nautinnollisen kondomin. Ne on muotoiltu ja kuvioitu stimuloimaan, auttavat pidentämään nautintona ja tarjoavat erityisen muotoilun.

3-in-1 Delay sisältää erityistä puuduttavaa liukuvoidetta, joka voi pidentää siemensyöksyä ja se sisältää myös toista osapuolta stimuloivia juomuja. Se on erityisen helposti päälle rullattava ja se istuu hyvin. Se on siis loistava yhdistelmä erilaisia hyödyllisiä ja hauskoja ominaisuuksia. Se onkin tarkoitettu lisäämään kummankin osapuolen nautintoa ja sekä pidentämään seksin kestoa.

Lovex tarjoaa vain standardikokoisia kondomeja

Lovex tarjoaa ainakin toistaiseksi vain 3 in 1 Delay ja Air Thin -kondomit, eli sen valikoima ei ole kovin monipuolinen. Ne ovat molemmat standardikokoa, eli sopivat useimmille miehille. Monet kuitenkin tarvitsevat normaalia tiukemman tai löysemmän kondomin, joten Lovexin tarjonta ei varmasti riitä ihan jokaiselle. Toisaalta melko uutena kondomin valmistajana sen tuotevalikoima saattaa vielä lisääntyä.

Lovex

Lovex tarjoaa äärimmäisen ohuen kondomin

3-in-1 Delay ei ole sekään paksuudeltaan kaikista paksuimpia kondomeja, mutta Air Thin on aivan omaa luokkaansa. Sen paksuus on vain 0,045mm. Se on siis runsaasti jopa lukuisien muiden merkkien kaikista ohuimpia kondomeja ohuempi. Juuri ohuus takaa monen mielestä kaikista luonnollisimman ja intiimeimmän tuntuman. Muilta osin kondomi on melko tyypillinen kondomi, eli suora, sileä, väritön ja silikonipohjaisella liukuvoiteella varustettu.