Siirry suoraan sisältöön

Adore

Adore Ribbed on kansainvälisin standardein valmistettu laadukas kondomi, joka suojaa sukupuolitaudeilta ja ehkäisee tehokkaasti raskauksia. Niitä käyttämällä varmistut siitä, että seksi on turvallista molemmille osapuolille. Kondomi on kenties markkinoiden helpoin ja varmin tapa suojata itsensä silloin, kun harrastat seksiä. Se on ainoita ehkäisyvälineitä, jotka suojaavat sukupuolitaudeilta sekä ei-toivotuilta raskauksilta samalla kertaa.

Valmistajalta löytyy luonnollisesti monenlaisia kondomeja erilaisiin tilanteisiin. Adore Ribbed Extra Sure on lisävarmuutta luova kondomi, sillä se on varustettu ekstrapaksulla lateksikerroksella. Se on siis normaalia kondomia paksumpi ja kestää kovaakin kyytiä. Jos kärsit esimerkiksi ennenaikaisista siemensyöksyistä, voit löytää apua tästä Adoren kondomista. Paksumpi lateksikerros nimittäin poistaa peniksen tai emättimen herkkyyttä ja pitkittää sitä kautta yhdynnän kestoa. Erikoiskondomeja on hyvin monenlaisia, jotka kaikki on suunniteltu auttamaan ihmisiä. Jos sinulla on siis ongelmia kondomien kanssa, kannattaa kokeilla muitakin kuin normaaleja kondomeja.

Adore Ribbed on helppokäyttöinen kondomi

Adore Ribbed on helppo asettaa paikoilleen. Jos et ole aikaisemmin käyttänyt kondomia, voit harjoitella sen laittamista ennen kuin tilanne on päällä. Helpoin tapa harjoitella on itsensä kanssa, jolloin kondomin voi asettaa paikoilleen esimerkiksi itsetyydytyksen yhteydessä. Aluksi kondomi asetetaan terskan päälle ja tämän jälkeen painetaan siemennestesäiliö tyhjäksi ilmasta. Tämä on tärkeää muistaa tehdä, sillä muutoin säiliö saattaa rikkoontua joko aktin aikana tai sen huipentumassa.

Adore Ribbed on valmistettu laadukkaista materiaaleista, joten siihen on helppo luottaa. Kondomin pintaan on lisätty liukuvoidetta, joka lisää luistoa kivasti. Näin ollen Adoren kondomit ovat turvallisia, sillä ne vähentävät hiertymistä aiheutuvia haavojen syntymistä. Valmistaja ilmoittaa myös sen, että liukuvoide on siittiöitä vahingoittamaton. Hyvä liuku helpottaa yhdynnän onnistumista, eikä kipua pääsee syntymään. Näin ollen seksi antaa maksimaalisen nautinnon ja kumppaneiden on helpompi nauttia toisistaan. Koska kondomi on valmistettu laadukkaista materiaaleista, sen rikkoutumista ei tarvitse pelätä. Tämänkin luo kaikille paremman ja turvallisemman olon.

Adore logo

Ribbed torjuu sukupuolitaudit tehokkaasti

Adore Ribbed on erinomainen suoja sukupuolitauteja vastaan. Kondomi estää limakalvojen kontaktien ja näin estää tautien leviämisen. On tärkeää muistaa käyttää ehkäisyä myös esileikkien aikana, sillä taudit voivat levitä myös suun limakalvojen kautta. Kondomit voi leikata saksilla pitkittäissuunnassa kahtia, jolloin siitä saa kätevän suuseksisuojan myös vaginan päälle. Suuseksiä voi antaa myös naiselle miehille tarkoitetulla kondomilla.

Adore Ribbed kulkee helposti mukana, sillä yhden kondomin kantaminen esimerkiksi lompakossa on kätevää. Niitä kannattaa kuitenkin säilyttää oikein, sillä esimerkiksi kylmyys ja auringon valolle altistuminen heikentää lateksin kimmoisuutta. Tällöin voi päästä käymään niin, että kondomiin tulee reikiä tai muita viiltoja. Tämä saattaa aiheuttaa sen, että siittiöt pääsevät etenemään kondomista emättimeen. Toinen vaara on kondomin repeäminen seksin aikana ja sukupuolitaudin leviäminen. Tämän takia kondomit kannattaa säilyttää valolta suojattuna ja sopivassa lämpötilassa. Lisäksi on syytä tarkistaa kondomin parasta ennen päiväys.

Ribbed Extra Sure on normaalia kondomia paksumpi vaihtoehto niille, jotka kärsivät aikaisista siemensyöksyistä tai kondomien rikkoutumisesta seksin aikana. Paksumpi lateksikerros kestää rajummankin seksin aikana, eikä ikäviä yllätyksiä pääsee käymään. Adore valmistaa myös normaalin paksuisia kondomeja sekä makukondomeja, joita voi ostaa ilahduttamaan esileikkejä. Kondomin käyttö on suositeltavaa varsinkin silloin, jos harrastaa seksiä muun kuin vakituisen kumppanin kanssa. Sukupuolitaudit sekä ei-toivotut raskaudet on helppo välttää tällä tehokkaalla suojautumiskeinolla.