Siirry suoraan sisältöön

ON

ON) saattaa olla monelle suomalaiselle vielä hieman tuntemattomampi, mutta laadukas saksalainen kondomimerkki. Se alkaa kuitenkin saada jalansijaa Suomessakin. Merkin takana toimii sama valmistaja kuin suomalaisille tutuilla Vitalis-kondomeillakin. Kondomit suunniteltiin erityisesti parantamaan seksuaalista tuntumaa. Esimerkiksi Little Tiger tarjoaa tavallista pienemmän koon, joka istuu monille paremmin kuin tavallisen kokoinen kondomi ja Banana sisältää banaanin makuista aromia.

Kondomimerkki on keskittynyt etenkin eri kokoihin, makuihin ja stimuloiviin kondomeihin. Makuvaihtoehdoista löytyvät esimerkiksi strawberry, chocolate ja banana. Kondomien kokojen kirjo vaihtelee pienestä 49mm leveästä ja 170 mm pitkästä kondomista 57 mm leveään ja 190 mm pitkään Extra Large -kondomiin. Kondomimerkki on siis monipuolinen, eivätkä sen hinnatkaan ole juuri muita kalliimpia, joten merkin ainoita huonoja puolia ovat naisten kondomien ja suuseksisuojien puuttuminen, joita moni varmasti kaipaisi laadukkaalta merkiltä. Se ei myöskään tarjoa kondomien lisäksi muita tarvikkeita, kuten liukuvoiteita.

ON)-kondomit tunnistaa niiden väristä

Merkin kondomien ostaminen on varsin helppoa, sillä eri mallit on helppo tunnistaa niin väristä kuin nimestäkin. Esimerkiksi nimestä ”Little Tiger” voi jo päätellä että kyseessä on pieni kondomi – ja Extra Largen kohdalla taas päinvastoin. ON)-kondomien pakkaukset ovat värikkäitä ja selkeitä, joten ne erottaa helposti muista merkeistä. Eri mallit on myös pakattu eri värisiin pakkauksiin. Esimerkiksi Banana on osuvasti banaanin väriä muistuttavassa pakkauksessa ja Strawberry taas punaisessa.

Kondomien erikoisuutena on myös, että niitä saa ostettua hyvin suurissa pakkauksissa – esimerkiksi 50, 100 tai jopa 1 000 kappaleen pakkauksissa. Se on kätevää, sillä esimerkiksi makuja Banana tai Chocolate ei ole välttämättä saatavilla jokaisessa kaupassa ja siksi sitä kannattaa ostaa kerralla isompi pakkaus. Kondomien hinnat ovat melko edulliset myös erikoisien kondomien, kuten makukondomien tapauksessa. Tarjolle löytyy melkoisia paketteja, joiden hinnat ovat varsin kohtuullisia. Valikoimasta löytyy esimerkiksi 100 kappaleen makukondomi paketti sekä 50 kappaleen nypytettyjen ja stimuloivien kondomien paketti.

ON

ON) Banana ja muita erikoiskondomeita

Kondomimerkin erikoismakuihin kuuluvat chocolate, strawberry ja banana, eli se ei tarjoa kovinkaan erikoisia makuja muihin merkkeihin verrattuna. Toisaalta juuri nämä maut ovat kestosuosikkeja, jotka kelpaavat monille. ON) tarjoaa monia muitakin erikoisominaisuuksia, kuten nypytettyjä, vahvoja ja myös aivan sileitä peruskondomeita, joiden leveys 54 mm kuitenkin ylittää hieman 52 mm:n standardin.

Banana sekä muut makukondomit ovat leveydeltään myös 54 mm, eli hieman yli standardin. Onkin jokaisen omasta mielipiteestä kiinni suosiiko tämän suuruisia vai juuri standardin suuruisia kondomeita. Usein molemmat koot tosin ovat sopivia useille. Yritys huomioi kuitenkin myös ne, jotka tarvitsevat normaalia pienemmän tai suuremman kondomin. Sen koot ovatkin monipuolisempia kuin monella muulla kondomimerkillä, jonka vuoksi niitä kannattaa suosia etenkin, jos kondomien standardikoot eivät yleensä ole itselle sopivia. ON) sopii siis oikeastaan kaikille, paitsi niille, joille lateksi ei sovi.

ON)-kondomeita ei kannata vältellä, vaikka se olisikin hieman tuntemattomampi merkki, sillä kyseessä on erittäin laadukas ja turvallinen kondomimerkki, jonka tuotteiden korkea laatu varmistetaan kansainvälisten laatustandardien mukaisesti. ON) on keskittynyt erityisesti erikoiskondomeihin, joita ovat esimerkiksi Banana, Chocolate ja Stimulation, mutta siltä löytyy myös niin peruskondomeita kuin erityisen pieniä ja suuriakin kondomeita. Se tarjoaa siis nautintoa hyvin monille ja monen kokoisille!