Siirry suoraan sisältöön

Pjur

Pjur on tunnettu yrityksenä siitä, että sillä on tarjolla genitaalialueiden voiteiden lisäksi muitakin terveystuotteita kuten hierontavoiteita sekä hankausta estävät geelit eli rakkoja estävät tuotteet. Yritys on perustettu vuonna 1995 ja sen tuotteilla löytyy maailmanlaajuisesti. Yrityksen liiketoiminta perustuu kosmetiikkaan ja lääketuotteisiin, mutta kaikki perustuvat ihonhoidon ydinosaamiseen. Tuotteita löytyy liukuvoiteista hierontageeleihin ja intiimisuihkeisiin sekä kestävyys seerumeista stimuloiviin voiteisiin sekä lateksiasujen pukemiseen. Liukuvoiteiden hyviä puolia ovat:

Pjurin valikoima on todella laaja ja tarjolla on jokaiselle jotakin. Tuotteita on niin anaaliin kuin itsetyydytykseenkin. Pakkausten ohjeet ovat valitettavasti vain englanniksi tai saksaksi, joten suomenkieliset ohjeet ja neuvot on etsittävä muualta. Useat tunnetut kondomimerkit eivät pysty samanlaiseen tuotteiden paljouteen. Tuotteet on pakattu joko käteviin ja huomaamattomiin 100 ml pulloihin tai isompiin 500 ml pakkauksiin. Useat tuotteet ovat palkittuja.

Vesipohjainen liukuvoide ihon hyvinvointiin

Hyvin usein kondomi kaipaa seurakseen liukuvoidetta ja vesipohjaiset liukuvoiteet ovat siihen hyvä ratkaisu. Pjur -tuoteperheestä löytyy useampia vaihtoehtoja. Pjur Med Repair on laadukas ja hyvä voide, koska se samaan aikaan sekä liukastaa että hoitaa myös ihoa. Tuote sisältää hyaluronihappoa, jolla on ihoa hoitavia ja uudistavia vaikutuksia.

Samasta tuoteperheestä löytyy myös Med Natural, joka toimii erityisen hyvin silloin, jos iho on hiukan ärtynyt ja jopa kuiva. Tuotteen käyttö on mahdollista myös päivittäin. Cool on viilentävä tuote ja sitä voi käyttää kaikkien seksilelujen sekä kondomien kanssa. Se tuntuu iholla viileältä ja tuoksu on miedon mentolinen.

Pjur

Pjur Aqua pitää liukkaana pitkään

Lähes tuoksuton ja mieto, vesiliukoinen Aqua on yksi parhaimmista tuotteista, mitä yritys tarjoaa. Se säilyttää liukkauden pitkään eikä jätä tahmeaa kalvoa iholle. Iho tuntuu käytön jälkeen kostealta ja sileältä. Se sopii hyvin kuivalle iholle kosteuttajaksi ja antamaan miellyttävän tunteen.

Tuoksuton tai miedolla tuoksulla olevat tuotteet eivät vie nautinnollisesta hetkestä ajatusta ärsyttävään ja vahvaan tuoksuun, vaan keskittyminen pysyy itse asiassa. Tuotetta voi käyttää myös kaikkien seksilelujen tai kondomien, myös lateksi -tuotteiden kanssa. Tämä tuote on tarjolla kätevässä ja huomaamattomassa 30 ml annoskoossa. Jos sitä on levittänyt liikaa, se on helppo pestä pois haalealla vedellä.

Pjur Analyse Me - lisää nautintoa anaaliin

Pjur Analyse Me -liukuvoide on tarkoitettu erityisesti anaalistimulaatiota varten. Tämä liukuvoide on myös vesiliukoinen eikä se ole myöskään tahmea käytössä. Tuoksu ja maku tuotteessa on hyvin neutraali sekä se on testattu dermatologisesti. Sitä voi käyttää kaikkien seksilelujen että kondomien kanssa. Tuotteesta saa hyvän nautinnon, mikäli sen kanssa käyttää Analyse Me rentouttavaa anaalisuihketta. Näiden kahden tuotteen yhteisvaikutuksesta kokemuksesta tulee todella rentouttava. Pakkauksen koko on 100 ml.

Pjur

Pjur on tuoksutonta nautintoa

Tuoksuton tuote on miellyttävä käyttää. Kaikki eivät halua sitä, että vahva tuoksu vie nautinnosta huomion ihan toisarvoiseen asiaan. Tuoteperheestä löytyy vielä sekä miehille että naisille stimuloivia tuotteita itsetyydytykseen sekä kiihottamaan seksinautintoa ihan uudelle tasolle. Naisten tuote on Myspray ja miesten Superhero. Molemmat tuotteet kiihdyttävät verenkiertoa ja miesten tuotteella ja hyvät tulokset, mikäli käyttää myös penisrengasta. Kaikki tuotteet ovat testattuja, mutta ennen käyttöä kannattaa kokeilla käsivarren iholla omaa reaktiotaan.