Siirry suoraan sisältöön

Worlds Best

Worlds Best on tanskalainen kondomimerkki, joka on ollut Tanskan suosituimpia merkkejä jo kymmenien vuosien ajan. Se on myös maan markkinajohtaja kondomien myynnissä. Merkin etuihin kuuluvat sen monipuolisuus. Se tarjoaa nimittäin runsaasti erilaisia kokoja ja ominaisuuksia, joista useimmat löytävät itselleen sopivat vaihtoehdot. Heiltä löytyy muun muassa maailman suurimpien kondomien joukkoon kuuluva kondomi. Merkillä on myös muita hyviä puolia, kuten seuraavat:

Monetkaan kondomimerkit eivät ole yhtä monipuolisia ja laadukkaita, mutta silti edullisia kuin Worlds Best. Siitä on melko vaikeaa keksiä negatiivista sanottavaa, mutta sekään ei kuitenkaan ole aivan täydellinen, kuten ei varmasti mikään muukaan kondomien tarjoaja. Worlds Bestin tarjonta ei ole keskittynyt monen muun merkin tapaan naisten kondomeihin tai suuseksisuojiin, joita monet toivoisivat enemmän markkinoille.

King size sopii suuremmalle koolle

Worlds Best King Size on kondomi joka sopii niille, joille normaalit kondomit ovat liian pieniä. Se on 185 mm pitkä ja peräti 56 mm leveä, joka on 3-4 mm leveämpi kuin tyypilliset useimmille miehille sopivat kondomit. Se on myös kärjestä leveämpi, joka helpottaa monen mielestä sen käyttöä.

Suora ja säiliöllinen kondomi on varustettu liukuvoiteella. Kondomissa on käytetty silikonipohjaista liukuvoidetta, joka ei tuhoa siittiöitä. Kyseessä on siis melko peruskondomi, joka tosin on normaalia suurempi. Se onkin Worlds Bestin suurin tarjolla oleva kondomi. Se on kuitenkin myös melko ohut, sillä sen paksuus on vain 0.060 mm.

Worlds best

Cli Max tarjoaa erikoisen kaksoismuotoilun

Cli Max on erityinen anatomisesti kaksoismuotoiltu kondomi, joka kaartuu sisälle päin kahdesta kohdasta. Siitä voi kuulla puhuttavan myös nimellä snug fit, joka siis tarkoittaa mukavaa istuvuutta. Kondomi pysyy paremmin paikoillaan ja sen kolme rivistöä nystyröitä sekä sen juomut stimuloivat.

Snug Fit -kondomit eli erityisen mukavat ja anatomisesti oikeanlaiset kondomit ovat hyvästä syystä monien suosikkeja. Kondomin pysyminen paikoillaan on äärimmäisen tärkeää niin turvallisuuden kuin mukavuudenkin kannalta. Lisäksi anatominen muotoilu saa sen istumaan hyvin niin, että se vaikuttaa melkeinpä kuin kondomia ei olisi lainkaan. Ohuilla kondomeilla on samankaltainen vaikutus, ja Climax onkin 0.060 mm paksuutensa ansiosta monia kondomeita ohuempi.

Worlds Best tarjoaa kokoja pienimmistä suuriin

Worlds Best tarjoaa monia muita kondomeja laajemman kokovalikoiman, eli sen tuotteet sopivat lateksiallergikkoja lukuun ottamatta lähes kaikille. Suurien ja normaalikokoisten kondomien lisäksi merkki tarjoaa myös Slim Line Micro -kondomin, jonka halkaisija on vain 49 mm, kun normaalisti kondomien leveys on 52-53 mm. Monet merkin muista kondomimalleista ovatkin halkaisijaltaan juuri 53 mm, joka sopii useimmille miehille.

Worlds best

Worlds Best on panostanut myös hauskoihin erikoisominaisuuksiin

Snug Fit, ohuus ja erilaiset koot eivät ole merkin ainoita ominaisuuksia kondomeissa. Se tarjoaa lisäksi esimerkiksi juomutettuja ja nystyröityjä kondomeja, sekä tilavammalla kärjellä varustettuja kondomeja, jotka ovat monien mielestä tavallista mukavampia päällä. Merkin tarjonta on siis hyvin monipuolista. Se tarjoaa lisäksi tietenkin myös aivan perinteisiä kondomeja erilaisilla kokovaihtoehdoilla. Moni suosiikin aivan tavallista, mutta turvallista kondomia ilman sen kummempia erikoisuuksia.