Siirry suoraan sisältöön

liukuvoiteet

Liukuvoiteet ja niiden määrä yllättää tarvitsijan helposti, sillä niitä löytyy nykyään todella moneen makuun. Se onkin hyvä, koska tarpeita paljon on erilaisia. Joku tarvitsee ehkä hoitavampaa, toinen miellyttävää makua ja kolmas ronskimpaan menoon kunnolla liukastavaa tavaraa. Voiteiden tarjoajat haluavatkin vastata näihin kaikkiin tarpeisiin kuin myös muihinkin, joita varmasti löytyy lukemattomia erilaisia.

Liukuvoiteita käytettäessä yhdessä kondomien kanssa, tulee kiinnittää huomiota siihen, millainen kondomin materiaali on sekä mistä liukuvoide on valmistettu. Jotkut voidetyypit saattavat heikentää kondomin tehoa ja jopa aiheuttaa sen rikkoontumisen helpommin.

VINKKEJÄ LIUKUVOITEEN KÄYTTÖÖN

Sopivan liukuvoiteen löytymiseen voi joutua pitämään testituokion jos toisenkin, joskus tarve täyttyy kuitenkin heti ensimmäisellä yrityksellä. Joillekin riittää, että vain liukuu eikä muita ominaisuuksia edes tarvita. Liukuvoiteella voidaan kuitenkin saavuttaa myös uusia ulottuvuuksia seksiin niiden jännittävien vaikutusten ansiosta. Myös käyttötarkoituksia voi olla useampiakin kuin vain se perinteinen yhdynnän liukastaminen.

Usein liukuvoide toimiikin mukavana lisänä rauhallisissa hierontatuokiossa. Tällöin ei haittaa, jos hierojan sormi lipsahtaa intiimialueiden puolelle ja hauskanpitoon voidaan päästä siirtymään luonnollisesti ilman että erikseen tarvitse pestä ylimääräisiä öljyjä pois edestä.

Liukuvoiteissa on olemassa parasta ennen päiväykset ja koska sitä käytetään limakalvoille ja intiimialueille, on syytä pitää huoli ettei päiväys ole mennyt umpeen. Vaarana on aina saavuttaa ikäviä tulehduksia tai tuntemuksia itselleen sekä kumppanille. Päiväykset ovat melko pitkiä ja säilyvyys hyvä, mutta joskus voi tulla aikoja, ettei liukkaria tarvitse tai huvita käyttää jolloin tuote voi tulla käyttöikänsä päähän vahingossa. Liukuvoidetta tulisi myös säilyttää asianmukaisesti kuivassa ja sopivassa lämpötilassa.

Liukuvoiteet

LIUKUVOITEET JA VALITSEMINEN

Ensisijaisesti kondomin kanssa tulisi käyttää vesipohjaista liukuvoidetta, jolloin se ei haurastuta kondomia. Myös erilaisten seksilelujen kanssa touhutessa on hyvä muistaa liukastus, sillä leluissa usein käytetty silikoni voi tuntua nihkeälle jos oma kosteus ei ole riittävää. Oikean liukuvoiteen kanssa säästyy ikäviltä hiertymiltä ja toki nautintokin on paljon suurempaa. Liukkaria ei kannata kuitenkaan käyttää kondomin alla, se saattaa aiheuttaa ikävän yllätyksen kun kumi ei pysykään tositilanteessa paikoillaan vaan lipsahtaa pois.

Myös sillä on liukuvoiteen valinnan kannalta merkitystä, onko aikeissa käyttää sitä vain yhdynnän edistämiseen vai halutaanko sen kanssa touhuta myös esileikkien aikana. Suuseksiin voi olla miellyttävä käyttää makuliukuvoiteita. Näin tämäkin asia on taas hivenen jännittävämpi ja kutkuttavampi.

Jos tuntuu, että on hankala käynnistyä ja päästä vauhtiin, voi olla hyvä idea kokeilla pidempää esileikkiä ja ottaa avuksi joko lämmittävä, viilentävä tai kihelmöivä liukuvoide. Saattaa olla, että nämä tuntemukset saavatkin moottorit hyrräämään aivan toisella tavalla kuin aiemmin, varsinkin jos kumppani innostuu leikkimään oikein antaumuksella.

Mikään eikä kukaan myöskään estä käyttämästä liukuvoidetta aivan niissä omissa, yksityisissä hetkissäänkin. Usein pieni määrä voidetta riittää liukastuttamaan riittävästi, jotta sormien tai lelujen aiheuttamat tuntemukset ovat vain kiihdyttäviä. Kaikki keinot ovat sallittuja, jotta saavutetaan huippu.

Mieti mitä haluat liukuvoiteeltasi ja mihin tarkoitukseen se tulee

Onko tarpeen vesi- vaiko öljypohjainen liukuvoide?

Onko maulla ja tuoksulla väliä?

MLLAISIA LIUKUVOITEITA ON TARJOLLA?

Koska valikoimaa riittää runsaasti, ei ole missään nimessä tarvetta tyytyä vain yhteen vaihtoehtoon. Lelulaatikkoon voi hyvin sujauttaa montaa eri sorttia liukuvoiteita, jotta on mistä valita kun tilanne on kohdalla. Ei tarvitse hidastaa vauhtia miettiäkseen, että voi että kun nyt olisikin jotain mitä ei ole

Tarjolla on useita eri pakkauskokoja hyvin pienistä tuubeista tosi tarpeeseen ja suuriin pumppupulloihin. Jos ostaa useampaa laatua, on hyvä tarkastaa päiväyksiä ja ehkä tyytyä pienempiin pakkauksiin kerralla, jotta voiteet eivät pääsisi vanhenemaan ja pilaantumaan

Monet eri kondomimerkit valmistavat myös liukuvoiteita ja tällöin ne luultavasti sopivat paremmin myös juuri kondomien kanssa käytettäväksikin. Voi olla helpompikin ostaa tuotteita samalta valmistajalta, varsinkin jos on uusi asian suhteen ja kokemusta eri liukuvoiteista ei ole vielä kertynyt paljoa.

Liukuvoiteet

Liukuvoiteiden tarjoajat pyrkivät siihen, että kaikkien halut ja tarpeet tulevat tyydytetyiksi ja jokainen saa loistavia kokemuksia seksin ja seksuaalisuuden parissa. Liukuvoiteen tarve ei saa olla noloa vaan siitä voi helposti tehdä vain ihanan, eroottisen lisän puuhasteluihin. Myös penis ja peniksen omistaja usein pitävät siitä, että hyväily tapahtuu liukuvoiteen avulla.

Jos mies on herkkä saamaan siemensyöksyn aikaisemmin kuin ehkä haluaisi saada, voi tähänkin löytyä apua liukkareista. Apuun rientää puuduttavien liukkareiden ryhmä, joka vähentää tuntoaistia saaden mahdollisesti aktin kestämään kauemmin. Mikäs sen parempaa, kuin pidennetty nautintohetki.

Esimerkkejä tarjolla olevista liukuvoide vaihtoehdoista

LIUKUVOITEET JA VALINTA KÄYTTÖTARKOITUKSEN MUKAAN

Liukuvoiteen tarvetta on hyvä miettiä jo ennen itse H-hetkeä, luultavasti kesken kiihkeiden huokausten ei lähdetä ostoksille. Hauskana esileikkinä toimii kumppanin kanssa tai vaikka yksin miettiä miltä eri vaihtoehdot tuntuisivat eri tilanteissa. Mitä haluaisi kokeilla, kiihottaako ajatus kihelmöivästä voiteesta?

Luultavasti se tiedetään, onko käytössä kondomeja vai ei. Tällöin tiedetään, millaisiin voiteisiin katse suunnataan, ettei heikennetä vahingossa kondomin tehoa valitsemalla väärin. Liukuvoiteena ei myöskään koskaan tulisi käyttää mitään muuta käteen sopivalla hetkellä osuvaa, sillä se voi olla suora tie tulehduksiin. Esimerkiksi ruokaöljyt eivät ole hyvä vaihtoehto.

Parhaimmillaan liukuvoiteesta on vain iloa ja riemua molemmille osapuolille. Sen voimaa ei kannata väheksyä ja jos seksi on tuntunut kuivuuden takia ikävälle, nyt on aika muuttaa tilanne!