Siirry suoraan sisältöön

Ohuet kondomit

Ohuet kondomit tulevat tarpeeseen silloin, jos tavallinen kondomi vaikuttaa liikaa nautintoon. Kondomin käyttö saattaa olla joillekin ihmisille epämiellyttävää. Miehillä se saattaa vaikuttaa erektioon ja toisaalta myös tuntuma häviää. Onneksi markkinoilla on monenlaisia ratkaisuja näihin ongelmiin. Erikoiskondomeja on erilaisia ja niistä on apua monenlaisiin tilanteisiin. Kondomin ohuempi kalvo voi olla vastaus monille parempaan nautintoon seksin aikana.

Seksiin saa nautintoa lisää kondomin kanssa siten, että vaihtaa normaalit kondomit ohuisiin. Ohuet kondomit lisäävät tunnokkuutta ja tuntuvat siltä, kun kondomia ei olisi ollenkaan. Kondomin käyttö on tällöin mukavampaa, koska tuntuma partneriin paranee huomattavasti. Ohut kondomi hajoaa luonnollisesti helpommin kuin normaali, joten sen kanssa tulee olla erityisen varovainen. Esimerkiksi kynsiä kannattaa leikata säännöllisesti ja kondomit tulee säilyttää oikealla tavalla. Ohuet kondomit ovat normaaleja kondomeita kalliimpia, koska niiden valmistaminen on vaikeampaa.

Kondomien käyttäminen on suositeltavaa

Kondomin käyttö on yksi suosituimpia tapoja ehkäistä sukupuolitauteja sekä raskaaksi tulemista. Sukupuolitaudit ovat todellinen ongelma ja niitä on syytä välttää viimeiseen asti. Hoitamattomat sukupuolitaudit saattavat aiheuttaa vakavia ongelmia esimerkiksi lisääntymiskyvylle. Siksi ehkäisyn käyttäminen on ensiarvoisen tärkeää. Kondomit kulkevat kätevästi mukana missä ja milloin vain. Kannattaa muistaa, että ohuet kondomit saattavat rikkoutua normaalia kondomia huomattavasti helpommin ja niiden kanssa on syytä olla erityisen tarkkana.

Ohuet kondomit kehittyvät jatkuvasti ja valmistajat löytävät yhä parempia ja kestävämpiä materiaalia niiden valmistukseen. Yleisesti ottaen paksumpi kondomi on kestävämpi, mutta viime vuosina ohuet ovat ottaneet kestävyydessä niitä kiinni. Joidenkin tutkimuksien mukaan hyvin ohuesta lateksista tehdyt kondomit ovat yhtä kestäviä kuin paksummat. Tulevaisuudessa kondomit tulevat olemaan yhä ohuempia ja kestävämpiä, joten siltä osin asiat näyttävät hyvältä. Kondomin käyttö on kehittymässä jatkuvasti helpommaksi. Tämä on hyvä asia, sillä lisääntynyt kondomien käyttö suojaisi kaikkia ihmisiä paremmin sukupuolitaudeilta sekä ei-toivotuilta raskauksilta.

ohuet kondomit

Kondomin käyttö on helppoa

Ohuet kondomit ovat periaatteeltaan täysin samanlaisia kuin tavalliset kondomit. Kondomin käyttö on yksinkertaista ja jokainen oppii sen hetkessä. Sitä voi harjoitella esimerkiksi silloin, kun harrastaa itsetyydytystä. Harjoitella voi myös banaanin tai kurkun kanssa, jolloin oikeassa tilanteessa tietää mitä tehdä. Kondomia käsiteltäessä kannattaa varoa kynsiä, ettei siihen tee vahingossa pieniä reikiä.

Ohuet kondomit laitetaan aivan samalla tavalla kuin normaalit kondomit. Ne rullataan kovettuneen siittimen päälle siten, että kondomi tulee kunnolla siittimen päälle. Kannattaa varmistaa, että se rullautuu aivan tyveen saakka. Ennen kuin kondomien rullaa suoraksi, on tärkeää puristaa siemennestepussi tyhjäksi ilmasta. Kun harjoittelee etukäteen kunnolla, ohuen kondomin käyttö on seksin aikana lähes huomaamatonta. Kondomista voi leikata myös pituussuunnassa kaksi kaistaletta, jolloin ne soveltuvat myös käytettäväksi suuseksissä naisille. Näin ollen nainenkin voi nauttia ohuen kondomin tuomista eduista esileikin aikana.

Kondomin käyttö on kannattavaa monestakin syystä. Ensinnäkin sukupuolitaudit eivät pääse tarttumaan ja toiseksi vältytään raskaaksi tulemiselta. Ohut kondomi on erikoiskondomi, jonka paksuus on alle 0,06 milliä. Ohuuden takia se parantaa tunnokkuutta ja seksistä tulee kondomin kanssa herkempää. Ohuen kondomin käyttäminen sopii kaikille niille, jotka kärsivät esimerkiksi erektio- tai siemensyöksyongelmista tavallisen kondomin kanssa. Ohuita kondomeja käsiteltäessä kannattaa noudattaa erityistä varovaisuutta ja ne tulee säilöä oikealla tavalla.