Siirry suoraan sisältöön

Level

Level on hollantilainen liukuvoiteita ja kondomeja valmistava yritys. Yrityksen tuotteet käyvät läpi tiukat turvatoimet ja ne esimerkiksi testataan erityisellä mukautetulla testipaneelilla. Merkki on keskittynyt erityisen paljon käyttömukavuuteen ja sen liukuvoidepullot onkin suunniteltu hyvin jämäköiksi ja vuotamattomiksi. Merkiltä ei myöskään puutu tyylikkyyttä, kuten monelta muulta liukuvoidemerkiltä. Sen hyviä puolia ovat myös esimerkiksi:

Monet kondomimerkit tarjoavat Leveliä enemmän erilaisia erikoisliukuvoiteita. Vaikka Levelin viiden erilaisen liukuvoiteen valikoima kelpaa monelle, liukuvoiteiden ominaisuudet ovat melko tyypillisiä. Level ei tarjoa esimerkiksi monipuolisia makuvaihtoehtoja, kuten jotkut yritykset. Levelin liukuvoiteiden hinnat eivät myöskään ole aivan markkinoiden edullisimpia, joten ne eivät sovi kaikista pienimmille budjeteille. Toisaalta voiteiden laatuun ja ylelliseen ulkoasuun vaikutelmaan nähden hinta on kohtuullinen.

Dermatologisesti testattu ja muut ominaisuudet

Yrityksen liukuvoiteet täyttävät kaikki Euroopan tiukat kriteerit, eli sekä Levelin kondomi että liukuvoide ovat hyvin korkealaatuisia. Ne ovat myös dermatologisesti testattuja. Se tarkoittaa, että tuotteet on testattu iholla ihotautilääkärin valvonnassa. Levelin liukuvoiteet ovat myös vesipohjaisia, joka tarkoittaa, että ne on helppo pestä pois iholta ja lakanoista.

Level tarjoaa peräti viisi erilaista liukuvoidetta, joten valikoimasta löytyy monille sopiva tuote. Tarjolla on tietenkin aivan tavallinen perusliukuvoide nimeltä Classic, mutta lisäksi erikoisuuksia, kuten Vitalize-, Energy-, Hardcore- ja Velvet-voiteet. Kaikki merkin liukuvoiteet on pakattu hyvin tyylikkäisiin ja jämäköihin mustiin pulloihin, joissa on hopean värinen korkki.

Level

Vesipohjainen liukuvoide erityisesti anaaliseksille

Liukuvoide kannattaa valita sen mukaan millaista oma seksielämä on. Level on ottanut tämän huomioon. Se tarjoaakin oman liukuvoiteensa erityisesti anaaliseksiä varten. Level Hardcore on erityisen liukuva ja koostumukseltaan paksu. Se helpottaa voiteen levittämistä peräaukon ja peniksen ympärille ilman, että se valuu pois.

Seksielämä voi sisältää myös sekä anaali- että vaginaseksiä. Vaikka tämä voide sopii molempiin, on hyvä muistaa, että kondomia tulisi vaihtaa siirryttäessä peräaukosta emättimeen, sillä bakteerit voivat kulkea sen mukana. Kaikki eivät kuitenkaan halua tai tarvitse vaginaseksiä varten näin tuhtia voidetta. Siinä tapauksessa kannattaakin ostaa Hardcore-voiteen rinnalle jokin muu Levelin voiteista.

Level Energy pidentää nautintoa

Level Energy on suunniteltu parantamaan kosteutta ja mukavuutta seksin aikana. Se sopii etenkin niille, jotka haluavat pidentää seksin kestoa, sillä voide viivästyttää siemensyöksyä. Sen avulla on siis mahdollista nauttia seksistä jopa normaalia pidempään. Liukuvoide on muiden Levelin liukuvoiteiden tapaan vesipohjainen, eli sen käyttäminen on hyvin käytännöllistä. Voiteen voi nimittäin pestä erittäin helposti pois, toisin kuin silikonipohjaisen voiteen.

Level

Level tarjoaa myös aivan tavallisia liukuvoiteita ja hoitavaa aloe veraa

Seksielämä ei aina vaadi mitään sen kummempaa kuin tavallisen perusliukuvoiteen. Level tarjoaakin myös aivan tavallisen liukuvoiteen, jota voi käyttää myös esileikkiin tai hierontaan. Lisäksi se tarjoaa esimerkiksi Velvet-voiteen, joka soveltuu aloe veran vuoksi erityisen hyvin herkkäihoisille. Tämä hajusteeton voide on kuin tavallinen liukuvoide, mutta hieman hoitavampi aloe veran vuoksi. Level tarjoaa siis valikoiman melko tavanomaisia, mutta hieman ylellisempiä ja ehdottomasti laadukkaita liukuvoiteita!