Siirry suoraan sisältöön

Mates

Mates-merkillä on hyvin pitkä historia, sillä LiveStyles, johon Mates kuuluu on lähtöisin jo 1905-vuodelta. Nykyään LiveStyles on maailmanlaajuinen johtaja seksuaalihyvinvointialalla. Matesin lisäksi monet muut yhtiön merkit kuuluvat myös maailman suosituimpien kondomimerkkien joukkoon. Suosiota ei tarvitse ihmetellä, sillä Mates-merkki on hyvin monipuolinen. Se tarjoaa useanlaisia kondomeja sekä muita tuotteita. Sen hyviä puolia ovat myös:

Monet kondomimerkit eivät tarjoa kondomeja erityisen pienessä koossa, mutta Mates tarjoaa myös sellaisia – monien muiden kokovaihtoehtojen lisäksi. Merkin valtavan monipuolisuuden ja laadun vuoksi siitä onkin vaikeaa keksiä huonoa sanottavaa. Merkin Skyn-kondomit sopivatkin myös lateksiallergisille toisin kuin monen merkin kondomit. Sen lateksittomien kondomien hinnat ovat kuitenkin myös selkeästi korkeammat lateksikondomien hinnat.

Nystyrä tuo nautinnollisuutta

Mates Ribbed -kondomit sisältävät kiihotusta lisääviä kohojuomuja niiden ulkopinnalla. Ne sisältävät myös siittiöitä tuhoamattoman liukuvoiteen, jolloin ne liukuvat paremmin. Juomuja lukuun ottamatta kondomi on melko tyypillisen kokoinen ja muotoinen. Se on 53 mm leveä ja 195 mm pitkä ja säiliöllinen, sekä luonnollisen värinen.

Ribbed-kondomilla ei kuitenkaan ole Matesin Skyn-sarjan kondomien tavoin yhtä tyylikästä ja ylellisen näköistä pakkausta. Skyn-sarjan kondomien pakkaus on musta kultaisilla, hohtavilla ja värikkäillä yksityiskohdilla, mutta Ribbed-kondomeilla on melko tavallisen näköinen sininen pakkaus. Toisaalta pakkauksen ulkonäkö ei ole kaikille kovinkaan tärkeää.

Mates logo

Skyn Elite Ultra Thin & Ultra Soft

Ribbed ei ole ainoa erikoiskondomi, joka merkiltä löytyy. Sen Skyn Feel Everything -kondomisarja tarjoaa suosittuja erikoiskondomeja. Yksi näistä on Ultra Thin & Ultra Soft. Ohuus ja pehmeys ovat monien suosikkiominaisuuksia ja tämä kondomi yhdistää ne samassa kondomissa.

Ohuus antaa luonnollisen tuntuman ja pehmeys mukavan tuntuvan, jonka vuoksi tämä kondomi on monien mielestä jopa stimuloivampi kuin Ribbed. Merkki tarjoaa Skyn-sarjan kondomin lisäksi muitakin ohuita kondomeja. Niitä ovat Zero Original Ultra-thin -kondomi, sekä myös sama kondomimalli ekstraliukuvoiteella. Ylimääräinen liukuvoide tuo mukavuutta ja helpottaa kondomin käyttöä. Nämä kaksi kondomia ovat merkin ohuimmat kondomit.

Suosittu Mates Skyn Feel Everything -sarja

Mates tarjoaa Skyn-nimisen kondomisarjan, joka tarjoaa ”uuden sukupolven” lateksittomia kondomeja ainutlaatuisesta Skynfeel-materiaalista. Nämä kondomit ovat yhtä kestäviä kuin lateksisetkin, mutta pehmeämpiä, ohuempia ja joustavampia. Se saa kondomin tuntumaan lähes sille kuin se ei olisi päällä lainkaan. Lateksittoman kondomit johtavat myös lämpöä lateksikondomeja paremmin, joka tekee niistä intiimimmän tuntuisia. Niiden kanssa voi myös käyttää öljypohjaisia liukuvoiteita – toisin kuin lateksikondomien kanssa.

Mates

Mates 5 sences – lateksiton kondomilajitelma

Ribbed ei ole ainoa kondomien tarjoama erikoisominaisuus. 5 Sences -pakkaus tarjoaa viisi erilaista kondomia niille, jotka haluavat kokeilla erilaisia kondomeja. Tarjolla on lämmittävä, viilentävä ja ohut kondomi, sekä nypyillä ja aaltokuvioinnilla varustettu kondomi ja coctailin makuinen kondomi. Coctailin makuisen kondomin makuna toimii Daiquiri Passion. Jännittävä ja tyylikäs pakkaus sopii myös niille, jotka eivät osaa päättää minkä kondomin ostaisivat.