Siirry suoraan sisältöön

Secura

Secura on monen muun Suomessa tunnetun kondomimerkin tapaan lähtöisin Saksasta. Se on laadukas ja turvallinen tuotemerkki, jota on hyvin saatavilla myös Suomessa. Yritys tarjoaa monenlaisia kondomeita, joista monissa on mukana myös penisrengas. Tällainen on esimerkiksi El Toro. Kondomit yhdistävät kondomin ja penisrenkaan, joka taas tarkoittaa usein kovempaa ja kestävämpää erektiota.

Secura El Toro ja yrityksen muut sisään rakennetun penisrenkaan sisältävät kondomit sopivat etenkin niille, jotka haluavat nauttia seksistä pidempään. Esimerkiksi merkin Black Pearl taas sopii seikkailun tai vaihtelunhaluisille, sillä se on musta ja nystyröity kondomi. Merkillä on tosin kondomeita myös tavallisempaan makuun, joten sen valikoima on monipuolinen. Merkin huonommaksi puoleksi voisi sanoa sen pakkausten yksinkertaisen ulkonäön. Ne eivät ole aivan yhtä tyylikkäät tai näyttävät kuin monella kilpailijalla. Toisaalta kyse on myös jokaisen omasta mausta ja kaikki eivät edes välitä pakkauksen ulkoasusta.

Luonnollisuutta ja runsaasti kokoja

El Toro tuo runsaasti kestävyyttä, mutta moni kaipaa kondomilta enemmänkin luonnollista tuntumaa, jota saa usein ohuella kondomilla. Securan Nature Feeling on ihanan ohut, mutta siitä huolimatta turvallinen kondomi, joka tuntuu monen mielestä jopa sille kuin kondomia ei olisi lainkaan. Kondomi on suora, sileä ja läpinäkyvä lateksikondomi, jonka leveys on standardi 52 mm. Ohuen kondomin tunnistaa helposti merkin muista kondomeista sen paketin höyhenen kuvan ansiosta.

Secura Pocket Rocket on ekstralyhyt ja kapea kondomi. Läheskään kaikki muut kondomiyritykset eivät tarjoa 49 mm leveää ja ekstralyhyttä kondomia, joten Securan kokojen valikoima on sen vuoksi hyvin monipuolinen. Kondomin pituus on vain 165 mm, kun taas esimerkiksi El Toro -kondomien pituus on 180 mm. Se sopii siksi erityisesti niille, joita alapään kondomirengas kiristää, sillä kondomi saattaa kiristää peniksen juuren ympärillä, jos suurinta osaa kondomista ei ole rullattu auki kokonaan. Vastaavasti yritys tarjoaa myös erityisen suuren kondomin, sillä Secura Big Boyn leveys on 60 mm.

Secura logo

El Toro tuo lisää kestävyyttä ja kovemman erektion

Secura El Toro tuo kovemman ja kestävämmän erektion, joten ei ihme, että se on monien suosikkikondomimalli. Se on monien muiden kondomimerkkien kondomeihin verrattuna erikoinen, koska kondomin tyvessä on tiukka rengas, joka toimii sisäänrakennettuna penisrenkaana. Juuri tämä rengas tuo lisää kestävyyttä ja entistä voimakkaamman erektion, joka on monen toivoma ominaisuus.

Secura - tarjolla myös penisrenkaan kera

Secura El Toro on suoramallinen kondomi, joka on valmistettu lateksista, liukastettu ja varustettu säiliöllä. Niiden pinnalle voi lisäksi lisätä liukuvoidetta myös itse tuomaan ekstraliukkautta. Kondomien leveys on 52 mm, eli hyvin tyypillinen leveysmitta, joka sopii monelle. Kondomeita saa ostettua myös suurissa säästöpakkauksissa, joka on monista mieluinen ominaisuus. Nämä pakkaukset ovat lisäksi melko edullisia siihen nähden, että kyseessä on erikoiskondomi, johon kuuluu myös penisrengas. Kondomit on pakattu melko yksinkertaiseen valkoiseen pakettiin, jota koristavat violetit tehosteet ja härän kuva.

Secura

suuri kokohaitari ja hyödyllisiä ominaisuuksia

Secura on laadukas ja erityisen monipuolinen sekä hauska merkki, sillä sen kondomit tarjoavat monipuolisesti kokoja ja runsaasti toivottuja ominaisuuksia. Penisrengas yhdistettynä kondomiin on melko erikoinen ominaisuus, mutta takuulla hyödyllinen, sillä tällöin niitä ei tarvitse käyttää erikseen. Kondomeista esimerkiksi El Toro sisältävät penisrenkaan. Black Pearl taas antaa lisänautintoa myös kumppanille sen nystyröiden ansiosta. Secura tarjoaa siis monia erikoisominaisuuksia, mutta myös aivan tavallisia kondomeita, eli sen valikoima sopii monelle.