Siirry suoraan sisältöön

Pasante

Brittiläinen Pasante tunnetaan laatukondomeistaan ja valikoimansa monipuolisuudesta. Merkiltä löytyy esimerkiksi monia muita merkkejä enemmän kokovaihtoehtoja. Esimerkiksi Trim on tavallista pienempi kondomi. Lisäksi merkin kondomeilla on usein erilaisia lisäominaisuuksia, kuten nystyröitä tai juovia. Valikoimaan kuuluu myös eri makuisia kondomeita, viivästyttäviä ja erittäin ohuita kondomeita sekä viilentäviä ja lämmittäviä kondomeita. Valikoima on siis hyvin monipuolinen.

Pasante Unique- kondomi on suosittu, sillä se on normaalia kondomia kestävämpi ja selkeästi ohuempi. Sen sanotaan olevan jopa 70 % lateksikondomia ohuempi ja kolme kertaa kestävämpi. Ohuus on monista hyvä puoli, sillä se tuo paremman ja luonnollisemman tuntuman seksiin. Joidenkin mielestä on kuitenkin huono puoli, että Unique on suurempi kuin Trim. Uniquen leveys on 60 mm kun taas Trimin vain 49 mm. Kaikki käyttäjät eivät kuitenkaan koe kondomin pienen koon lisäävän sensitiivisyyttä, vaan enemmänkin vievän sitä.

Kondomi, joka tuntuu tukevalta

Pasante Trim -kondomit ovat yksiä markkinoiden pienimpiä kondomeita ja ne pysyvät sen vuoksi tukevammin paikoillaan kuin monet muut kondomit. Juuri siksi moni pitääkin niistä. Pienen kondomin päälle laittaminen voi kuitenkin olla vaikeampaa ja siksi Trim-kondomeilla onkin suorempi muoto ja ne on käsitelty siittiöystävällisellä liukuvoiteella, joka helpottaa niiden päälle rullaamista. Ne sopivat etenkin niille, joiden mielestä keskikokoiset kondomit tuntuvat liian löysiltä ja joiden mielestä ne eivät pysy tarpeeksi hyvin paikoillaan.

Pasante Trim on myös tuoksultaan monen mielestä hyvä. Kondomissa on nimittäin mieto appelsiinin ja vaniljan tuoksu. Trim-kondomeissa ei kuitenkaan ole muita erilaisia tuoksu- tai makuvaihtoehtoja, kuten Pasanten muissa kondomeissa. Monen mielestä tärkeämpää on kuitenkin se, että ne usein lisäävät pienen kokonsa vuoksi sensitiivisyyttä ja itsevarmuutta monilla ihmisillä, eivät kuitenkaan kaikilla. Kondomien valinta onkin aina yksilöllistä, sillä sama tai saman kokoinen kondomi ei ole yhtä hyvä vaihtoehto jokaiselle. Pasante-kondomeita saa ostettua markkinoiden edullisimmilla hinnoilla, joten oikean kondomin löytäminen kokeilemalla on melko edullista.

pasante

Trim on markkinoiden ohuimpia kondomeita

Pasante Trim -kondomit ovat markkinoiden ohuimpia kondomeita, jopa toisten merkkien ohuisiin kondomeihin verrattuna. Esimerkiksi Sultan Ultra Thin -kondomien leveys on jopa 52 mm kun Trim-kondomien leveys on vain 49 mm. Esimerkiksi RFSU Tight on kuitenkin yhtä leveä ja MY SIZE 47 jopa 2 mm kapeampi kuin Pasanten Trim-kondomi. Kondomien standardimitta on 52 mm.

Pasante Trim on monilta osin loistava valinta verrattuna moniin kilpailijoihin. Ensinnäkin kondomit on helppo asettaa paikalleen, joka on hyvin tärkeää. Sen suora muoto ja sileä pinta tekevät siitä helposti päälle laitettavan. Lisäksi se on liukuvoidekäsitelty vesipohjaisella liukuvoiteella. Trim-kondomia ei myöskään kannata karttaa sen pienen koon vuoksi. Se nimittäin sopii hyvin myös normaalikokoisille peniksille silloin kun halutaan, että kondomi istuu oikein kunnolla. Suurempien kondomien istuvuus voi olla usein hieman löysä tai huono, vaikka ne olisivatkin melko oikean kokoisia.

Pasanten kondomit ovat siis hyvin monipuolisia ja monen koolle ja tarpeille sopivia. Etenkin Trim ja Unique ovat suosittuja, mutta kannattaa tutustua myös merkin muuhun laajaan tarjontaan. Esimerkiksi Pasante Sensitive voi tarjota voimakkaammat tuntemukset seksin aikana ja Unique-kondomi reagoi ruumiinlämpöön sekä muotoutuu yksilöllisesti peniksen muotoihin. Hauskuutta seksiin voi lisätä käyttämällä pimeässä hohtavaa Glow-kondomia tai vaikkapa erilaisia makuja sisältäviä kondomeita.