Siirry suoraan sisältöön

Durex

Durex on valmistanut kondomeja jo yli 90 vuoden ajan. Se on ollut myös suomalaisten suosikki jo pitkään. Suosio selittyy todennäköisesti merkin laajalla valikoimalla. Koska ihmiset ovat nykyään hyvin laatutietoisia, on myös kondomilla väliä. Valinnanvaraa on löydyttävä, jonka vuoksi myös malleja ja kokoja on oltava riittävästi tarjolla. Nykyisin on ymmärretty, ettei yksi koko ja malli sovellu välttämättä jokaiselle.

Kondomi on myös toistuvasti ylittänyt maailmalla vallitsevat laatustandardit, joten sen laatuun voi todellakin luottaa. Lisäksi merkin tuotteiden valikoima kasvaa ja kehittyy jatkuvasti. Ensimmäiset kyseisen merkin tuotteet valmistettiin jo vuonna 1929, joten kokemusta heille on ehtinyt kertyä runsaasti. Durexin kondomit testataan aina reikien varalta sähköisesti. Lisäksi ne testataan myös dermatologisesti, jotta ne ovat mahdollisimman mukavia käyttää.

Durex Intense - stimuloiva kondomi

Intense on käytössä erittäin mukava malli, jolla on erityisiä stimuloivia ominaisuuksia. Kyseinen kondomimalli on erittäin suosittu, sillä se ei ole aivan samanlainen kuin perinteiset kondomimerkit. Intense on päältä juomutettu ja myös hieman nypytetty malli. Sen pintaan on lisätty erityistä stimuloivaa geeliä, joka toimii seksissä samalla myös liukasteena.

Tuotteen muotoilu on myös mietitty tarkkaan ja siinä on käytetty niin sanottua Easy-On -muotoilua. Tämä muotoilutyyli mahdollistaa mahdollisimman helpon päälle asettamisen sekä riisumisen ja erittäin hyvän istuvuuden. Intense-malli on valmistettu luonnonkumilateksista ja sen nimellisleveys on 56 mm. Tämä on vakiokoko useimmissa Suomessa myytävissä kondomeissa.

durex

Durex Feel thin ultra - superohut kortsu takaa nautinnon

Monet toivovat, että kortsu on todella ohut ja huomaamaton, jotta tuntuma seksissä olisi mahdollisimman luonnollinen. Juuri tämän vuoksi on pyritty luomaan yhä ohuempia ja huomaamattomampia kondomeja. Feel thin ultra on erittäin ohut juuri niistä kohdista, joissa sillä on merkitystä.

Kyseinen kortsu parantaa herkkyyttä seksissä, mutta on silti luotettava ja kestävä. Se on malliltaan suoraseinäinen ja sen kärjessä on pieni säiliö siemennestettä varten. Materiaalina siinä on käytetty luonnonkumia, joka sopii useimmille käyttäjille. Luonnonkumista valmistetut kortsut soveltuvat myös lateksiallergiasta kärsiville. Kondomin pinnalla on liukastegeeliä, joten erillistä liukuvoidetta ei seksissä välttämättä tarvita. Nimellissyvyys sillä on 52 mm.

Durex Tickle Me antaa kumppanille paremman tuntuman

Koska nautinto on seksissä pääasia, on Durex pyrkinyt luomaan kondomeja, jotka mahdollistavat erittäin nautinnollisen ja turvallisen seksin. Tickle Me on malli, jonka pinnalla on kumppanin nautintoa kasvattavia nystyröitä. Nystyräinen malli takaa partnerille entistäkin nautinnollisemman kokemuksen, sillä nystyrät tuovat lisää tuntua yhdyntään. Kyseinen malli on nimellisleveydeltään 54 mm. Malli soveltuu peniksille, joiden ympärysmitta on minimissään 121 mm ja maksimissaan 125 mm.

Durex

Durex Extra Safe - takuuvarma malli mukavuutta unohtamatta

Etenkin anaaliseksiä harrastettaessa on hyvä olla sellainen malli, joka kestää kitkaa mahdollisimman hyvin. Tähän tarkoitukseen soveltuu parhaiten Extra Safe kortsu, joka on erittäin luotettava. Kyseinen kondomimalli on varustettu suuremmalla määrällä liukastetta kuin useimmat muut kortsut. Useista muista malleista poiketen Extra Safe on valmistettu lateksista. Sen pituus on 190 mm, joka on sopiva koko useimmille peniksille. Leveydeltään se on 56 mm ja paksuudeltaan 0,08 mm.