Siirry suoraan sisältöön

London

London on melko tavallinen kondomi, siis väritön, säiliöllinen ja kostea lateksista valmistettu. Vain yksi malleista on punainen makukondomi. Merkki on maailmalla suhteellisen tunnettu ja miljoonat ihmiset ovatkin nautiskelleet Londonin seurassa. Valikoima ei ole valtava, mutta perus toimintaan aivan riittävä. Ne ehkäisevät raskauksia sekä sukupuolitauteja oikein käytettynä kuten kuuluukin, uhraamatta nautintoa. Jokainen kondomi valmistetaan kansainvälisien standardien mukaan jotta varmistetaan turvallisuus.

Kondomimerkit tarjoavat usein vaikka jos minkälaista valikoimaa. Londonilla tätä ei ole, löytyy muutama perusmalli joissa ei ole mitään niin sanottua extraa mukana. Mutta toisaalta kaikki eivät kondomeiltaan muuta kaipaakaan, kuin että ne toimivat siihen mihin ovat tarkoitettukin. Valikoimaan ei myöskään kuulu kondomien lisäksi muuta, joten jos on vaikkapa liukuvoiteen tarvetta, on se ostettava joltain muulta merkiltä.

Liukuvoide voi lisätä nautintoa

Kondomi on aina hyvä olla paikoillaan, kun aletaan touhuamaan aikuisten touhuja. Joskus voi olla että extra kosteutus on paikoillaan, varsinkin jos kyseessä on isompi penis. Silloin London Extra Gross on varmasti hyvä valinta liukuvoiteen kera käytettynä, ettei satuta seksikumppaniaan tarpeettomasti.

London Extra Gross on suurempi kokoinen, kuin kondomit keskimäärin. Se on leveydeltään 56mm, joka on hivenen leveämpi kuin standardi. Jos normaali kokoinen kondomi tuottaa miehelle epämiellyttävän tunteen, tämä on hyvä vaihtoehto kokeiluun. Extra niin leveydessä kuin pituudessakin antaa paremman istuvuuden ja sitä kautta myös seksi voi tuntua paremmalle.

London

London kondomi on turvallisuutta ilman ylimääräistä muotoilua

Keskikokoinen London Red on tämän merkin ainoa makukondomi perinteisen mansikan makuisena. Punaisen värinsä ansiosta se tuo vähän erilaisuutta valikoimaan jonka muut kondomit ovat värittömiä. Tämäkin malli on varustettu liukasteella joka omasta puolestaan auttaa nautinnon kanssa.

Londonilta löytyy erittäin vahva kondomi, joka on myös keskikokoinen. Tämä kondomi on vieläkin turvallisempi vahvuutensa ansiosta ja kestää kovempaakin kyytiä. Se on suunniteltu erityisesti anaaliseksiin ja on liukastettu vesipohjaisella liukuvoiteella. Toki on mahdollista käyttää erillistä liukuvoidetta lisänä, jotta tuntuma olisi luonnollisempi. Ehkä toivoisi, että suurissa malleissa olisi myös extra vahvaa tarjolla.

London - Hyvä peruskondomi

London on siis melko tavallinen ilman mitään juomuja tai nyppyjä. Tämä voi kääntyä niin positiiviseksi kuin negatiiviseksikin asiaksi. Jotkut eivät välitä noista extroista mutta jos haluaa kokeilla, on käännyttävä muiden merkkien puoleen suosiolla. Tuoksu kondomeissa on neutraali eikä mitenkään voimakas, kuten lateksikondomeissa usein on. Näitä kondomeja myydään myös erittäin isoissa 100 kappaleen paketeissa, joten seksituokiot on taattu pidemmäksi aikaa.

London

London pääsee maaliin muutamalla mallilla

Keskikokoinen, suora, extra suuri, mansikan makuinen, nämä kaikki kuvaavat Londonin valikoimaan kuuluvia peruskondomeita. Näillä laadukkailla kortsuilla pääsee kylla varmasti tavoitteeseensa, ellei haikaile vielä lisää extraominaisuuksia tai enemmän makuja. Myöskään naisten kondomeita ei ole tarjolla heillä ollenkaan, kuten ei monilla muillakaan. Kaikki kondomit ovat suoria ja säiliöllisiä, muotoilu on jätetty muille merkeille suosiolla ja he ovat keskittyneet tekemään laadukkaan ja suhteellisen yksinkertaisen tuotteen.