Siirry suoraan sisältöön

Masculan

Masculan tarjoaa saksalaista laatua, jota on tarjolla jo yli 60 maassa ympäri maailman. Se on toiminut jo vuodesta 1989 lähtien, eli sillä on melko pitkä historia takanaan. Merkki myös tukee AIDS:ista kärsiviä ihmisiä ja se tukee organisaatioita, jotka informoivat nuoria turvallisesta seksistä. Kyseessä on siis vastuullinen ja laadukas merkki. Mutta mitä muita ominaisuuksia se tarjoaa?

Kaikki kondomimerkit eivät tarjoa lateksittomia kondomeja, ja Masculan kuuluu myös näihin merkkeihin. Sen tarjoamat kondomit on valmistettu luonnonkumista eli lateksista, eivätkä siten sovi lateksiallergisille. Se ei myöskään tarjoa naisille sopivia kondomeja tai suuseksisuojia. Ne ovatkin kondomimarkkinoilla vielä selkeästi harvinaisempia miesten kondomeihin verrattuna. Se ei myöskään tarjoa erityisen tiukkoja kondomeja, joita moni kaipaa.

Makukondomit hedelmäisillä mauilla

Masculanin makukondomit ovat keskittyneet hedelmäisiin makuihin. Tarjolla on eksoottinen maku, mansikan maku ja vihreän omenan maku. Näitä voi ostaa myös kätevässä yhteispakkauksessa, jossa ovat tarjolla kaikki maut. Masculanin maustettu kondomi tarjoaa herkullisen maun lisäksi myös ihania tuoksuja ja hedelmäisiä värejä.

Makukondomit ovat väreiltään vaaleanpunaisia, vihreitä ja keltaisia. Ne tuovat siis myös hieman leikkisyyttä makuuhuoneeseen. Toinen hyvä vaihtoehto väreistä ja hyvistä tuoksuista pitäville on Gold-kondomi, joka tarjoaa myös ylellisyyttä. Sillä on ylellinen ja erikoinen väri. Lisäksi se sisältää aromaattisen vaniljan tuoksun.

Masculan

Masculan Sensitive herkille ja Anatomic täydellistä muotoa etsiville

Masculan Sensitive Normal tarjoaa ihoystävällisyyttä ja luonnollisen tuntuman. Kondomissa on herkkä pinta ja sen voiteluaine on ihoystävällistä, eli se sopii myös herkille. Kondomilla on miellyttävä tuoksu ja se on kauniin ruusun värinen. Masculan Anatomic taas tarjoaa täydellisen muotoilun.

Masculan Anatomic -kondomilla on erityinen anatominen istuvuus, jonka vuoksi se istuu monen mielestä paremmin kuin tavallinen kondomi. Kondomi on helppo vierittää ja ne ovat myös tilavia. Tämä kondomi on myös ruusun värinen ja tuoksultaan miellyttävä. Merkin muiden kondomien tavoin se on voideltu liukasteella ja siinä on normaaliin tapaan säiliö, kuten Sensitive-kondomillakin.

Masculan tarjoaa monipuolisia ominaisuuksia

Masculan tarjoaa monipuolisuutta, sillä perinteisempien kondomien lisäksi sen valikoista löytyvät myös esimerkiksi hiilidioksidineutraali ja erittäin aistillinen Organic-kondomi, sekä stimuloitu Dotted-kondomi. Extra Long- sekä Extra Long Pleasure -kondomit taas tarjoavat erityisen pitkäkestoista nautintoa. Nämä kondomit tarjoavat myös ylimääräistä stimulaatiota, eli ne ovat yhdistäneet kaksi toivottua ominaisuutta yhteen kondomiin. Merkin tarjonta kattaa myös muita kondomeja, kuten kaksinkertaista stimulaatiota tarjoavia ja ekstra suuria kondomeja.

Masculan

Masculan liukuvoiteet kondomien parina

Masculanin erilaiset liukuvoiteet sopivat käytettäviksi yhdessä merkin kondomien kanssa. Esimerkiksi Masculan Anatomic ja mansikan makuinen liukuvoide ovat erittäin nautinnollinen ja jännittävä yhdistelmä. Vesiliukoisten liukuvoiteiden valikoimasta löytyy muitakin makuja sekä myös mauttomia ja tuoksuttomia vaihtoehtoja. Lisäksi tarjolla on jännittävä lämmittävä voide. Masculanin kondomien ja liukuvoiteiden valikoima on siis varsin monipuolinen ja se tarjoaa monille sopivia tuotteita nautinnollisiin hetkiin.