Siirry suoraan sisältöön

Protex

Protex on laadukas kondomimerkki, joka käyttää valmistuksessa luonnonkumia. Kondomit valmistetaan korkein EU:n laatustandardien, millä varmistutaan siitä, että seksi on turvallista molemmille osapuolille. Se on myös erityisen tunnettu ja suosittu kondomimerkki, jonka vuoksi se onkin tuttu nimi monelle – myös niille, jotka eivät yleensä osta kondomeja. Mikä sitten on merkin suosion takana? Sillä on monia hyviä puolia, kuten seuraavat:

Monille itse kondomimerkit ja niiden tuotteet ovat ulkoasua tärkeämpiä, mutta jotkut arvostavat myös aivan erityisesti pakkauksen tyylikästä ulkoasua. Protexin mustavalkoinen ja ruutulippumainen ulkoasu ei välttämättä sovikaan kaikkien makuun. Se on joidenkin makuun hieman tylsä ja moni kaipaakin vieläkin enemmän tyylikkyyttä kondomipaketiltaan. Sen toinen huono puoli on se, että sen tuotteet eivät oikein erotu kilpailijoista. Niillä ei esimerkiksi ole mitään ainutlaatuisia ominaisuuksia.

Protex Xl on normaalia suurempi kondomi

Protex X-Large kondomit on valmistettu merkin muiden kondomien tavoin luonnonkumista, eli lateksista. Se on pituudeltaan 195 mm, eli normaalia pidempi. Leveydeltään se on kuitenkin melko standardin mittainen, sillä sen halkaisija on 53 mm. Normaali kondomi on usein halkaisijaltaan 52-53 mm.

Monelle suuri kokoiselle tämä halkaisijamitta on liian kireä, sillä se sopii ennemminkin standardin kokoisille miehille. Siksi moni saattaakin pettyä kondomia ostaessaan, sillä yleensä xl-koolla tarkoitetaan myös leveämpää halkaisijaa. Protexin Xl-kondomi on siis varmasti monen mielestä selkeästi huonompi kuin monen muun merkin.

protex logo

Protex 0.02 sopii myös allergisille

Lateksiton Protex 0.02 sopii myös niille, jotka ovat allergisia lateksille. Suurin osa markkinoiden kondomeista on lateksikondomeja, joten allergisten voi olla vaikeaa löytää itselleen sopivaa ehkäisyvälinettä. Kondomi on valmistettu polyuretaanista, jolla on materiaalina myös lateksia parempi lämmönjohtavuus. Se antaa luonnollisemman tunteen seksin aikana.

Lateksiton kondomi saattaa kuitenkin mietityttää turvallisuutensa osalta monia. Protex 0.02 ei kuitenkaan ole lainkaan sen turvattomampi vaihtoehto kuin lateksikondomitkaan. Lisäksi tämän kondomin hyvänä puolena on monien mielestä sen äärimmäinen ohuus, joka tuo usein paremman tuntuman seksiin. Kondomin seinän paksuus on vain 0,02mm kun esimerkiksi Protex Classic Regular -kondomilla se on jopa 0,060 mm.

Protex tarjoaa myös juomutetun kondomin

Protex Ribbed on juomutettu kondomi, jonka juomut stimuloivat ja lisäävät kumppanin nautintoa jokaisella työnnöllä seksin aikana. Juomuja lukuun ottamatta Protexin Ribbed on kuitenkin hyvin tyypillinen kondomi, sillä se on standardin kokoinen ja lateksista valmistettu kondomi, jossa on säiliö ja lisättyä liukastetta. Kondomi on läpinäkyvä ja siinä on myös hyvä, mieto tuoksu, joka sopii monelle.

Protex

Protex on melko monipuolinen merkki

Protex on siis melko monipuolinen merkki. Sen kondomien erityisominaisuudet tarjoavat monille jännittäviä vaihtoehtoja. Sen erikoiskondomien valikoima ei kuitenkaan ole markkinoiden monipuolisimmasta päästä. Monille on kuitenkin tärkeämpää se, että merkki on turvallinen ja laadukas, ja valikoimasta löytyy myös lateksiton vaihtoehto. Lateksittomien kondomien valikoima onkin vielä melko pieni lateksikondomeihin verrattuna, eikä moneltakaan muulta merkiltä löydy lateksittomia vaihtoehtoja. Lisäksi merkki tarjoaa liukuvoiteita, joita monet merkit eivät tarjoa.