Siirry suoraan sisältöön

Vitalis

Saksalainen Vitalis on monipuolinen merkki, joka tarjoaa kondomeita jokaiseen lähtöön. Se tarjoaa esimerkiksi viilentäviä ja jopa erityisen suuria kondomeita, joita on lisäksi ostettavissa myös erityisen suurissa 100 kappaleen pakkauksissa – ja vieläpä varsin edulliseen hintaan. Merkin kondomeilla on runsaasti erilaisia hyödyllisiä ominaisuuksia. Esimerkiksi Strong on vielä normaaliakin paksumpi ja turvallisempi kondomi.

Vitalis tarjoaa runsaasti erilaisia kondomeita, kuten lämmittäviä, juomutettuja ja eri makuisia kondomeita. Niillä on myös monia toivottuja ominaisuuksia. Esimerkiksi Delay&Cooling lisää kestävyyttä, Strong tarjoaa turvallisuutta ja Stimulation&Warming taas nostattaa lämpöä. Merkin kondomeilla on kuitenkin joitain huonompiakin puolia. Se ei esimerkiksi tarjoa erityisen pieniä kondomeita, vaan suuri osa sen kondomeista ovat leveydeltään 53 mm. Suuria kondomeita sen sijaan löytyy, sillä merkin X-large on jopa 57 mm leveä ja 190 mm pitkä.

Vaihtoehtoja jokaiselle

Vitalis on merkki, joka tarjoaa aivan pienimpiä kondomeita ja naisten kondomeita lukuun ottamatta runsaasti vaihtoehtoja. Se on kuitenkin laajentanut valikoimaansa vuosien aikana, joten ehkäpä se laajenee tulevaisuudessa vielä entisestäänkin. Tällä hetkellä merkki tarjoaa esimerkiksi ekstravahvoja ja turvallisia kondomeita, jotka kulkevat nimellä ”Strong”, sekä stimuloivia, lämmittäviä, viilentäviä, viivästyttäviä ja erityisen mukavia kondomeita. Lisäksi tarjolla on esimerkiksi erittäin ohuita ja luonnollisia kondomeita, jotka sopivat niille, jotka eivät halua kondomeiltaan erityisominaisuuksia.

Vitalis Strong on monien mielestä erityisen turvallinen kondomi, sillä se on repäisyn kestävä ja hyvin turvallinen sen 0,09 mm: n lateksin ansiosta. Sensation taas kiinnostaa monia sillä siinä on erityisiä uurteita ja pisteitä, jotka lisäävät molempien osapuolten nautintoa. Se on kuitenkin monien muiden merkin kondomien tapaan 0,02 mm Strong-kondomia ohuempi. Sensation-kondomissa on kuitenkin anatominen muotoilu, joka takaa sen täydellisen istuvuuden joka kerta. Kondomi on väriltään vaaleanpunainen. Esimerkiksi Delay&Cooling sopii taas sinulle, joka haluat lisää kestävyyttä ja viileyttä.

Vitalis logo

Strong on erityisen kestävä kondomi

Vitalis Strong on erityisen vahva kondomi, joka sopii kovempaankin menoon. Se on normaalia kondomia paksumpi ja sen vahvempi lateksi on vetolujuudeltaan kestävämpi, jonka vuoksi niitä pidetään normaalia kondomia turvallisempana. Strong-kondomit on valmistettu luonnonkumilateksista ja niiden leveys on 53 mm, eli hieman 52 mm standardileveyttä suurempi. Se on suora ja väritön kondomi, jossa on säiliö.

Vitalis Strong sopii sinulle etenkin, jos sinulta on joskus hajonnut kondomi ja pelkäät sen tapahtuvan uudelleen. Tällöin normaalia kestävämpi kondomi voi olla omille mieltymyksillesi parempi vaihtoehto. Kestävyytensä ansiosta se sopii erinomaisesti myös anaaliseksiin käytettäväksi yhdessä liukuvoiteen kanssa. Yritys ei kuitenkaan tarjoa itse liukuvoiteita, kuten moni muu merkki kondomien ohella. Liukuvoide on siis ostettava tarvittaessa toiselta merkiltä. Yritys ei myöskään tarjoa muitakaan seksivälineitä, kuten hierontavoiteita tai seksileluja. Sillä on kuitenkin se erinomainen puoli, että sen kondomeita saa ostettua kappalemäärältä monen suuruisissa paketeissa.

Vitalis tarjoaa monipuolisen valikoiman erilaisia kondomeja aina peruskondomeista erikoisempiin ja eri tarpeille sopiviin kondomeihin saakka. Strong ja peruskondomi sopivat etenkin niille, jotka kaipaavat ekstraturvallisuutta ja Stimulation&Warming, sekä muut erikoiskondomit taas vaihtelunhaluisille. Vitalis on peruslaadukas ja monipuolinen kondomimerkki, joka ei kuitenkaan tarjoa monien muidenkaan merkkien tapaan naisten kondomeja. Sen miesten kondomeissa riittää kuitenkin valtavasti valinnanvaraa ja monia erityisen hauskoja ominaisuuksia.

Durex Tickle Me antaa kumppanille paremman tuntuman

Koska nautinto on seksissä pääasia, on Durex pyrkinyt luomaan kondomeja, jotka mahdollistavat erittäin nautinnollisen ja turvallisen seksin. Tickle Me on malli, jonka pinnalla on kumppanin nautintoa kasvattavia nystyröitä. Nystyräinen malli takaa partnerille entistäkin nautinnollisemman kokemuksen, sillä nystyrät tuovat lisää tuntua yhdyntään. Kyseinen malli on nimellisleveydeltään 54 mm. Malli soveltuu peniksille, joiden ympärysmitta on minimissään 121 mm ja maksimissaan 125 mm.

Durex

Durex Extra Safe - takuuvarma malli mukavuutta unohtamatta

Etenkin anaaliseksiä harrastettaessa on hyvä olla sellainen malli, joka kestää kitkaa mahdollisimman hyvin. Tähän tarkoitukseen soveltuu parhaiten Extra Safe kortsu, joka on erittäin luotettava. Kyseinen kondomimalli on varustettu suuremmalla määrällä liukastetta kuin useimmat muut kortsut. Useista muista malleista poiketen Extra Safe on valmistettu lateksista. Sen pituus on 190 mm, joka on sopiva koko useimmille peniksille. Leveydeltään se on 56 mm ja paksuudeltaan 0,08 mm.