Siirry suoraan sisältöön

Kung

KUNG on monipuolinen kondomimerkki Ruotsista. Tämä kondomimerkki on panostanut etenkin kaikille sopiviin kokovaihtoehtoihin ja tarjolla onkin esimerkiksi erityisen tiukka ja pysyvä, sekä erityisen löysä ja mukava kondomi. Lisäksi tarjolla on jopa suurtakin kondomia kookkaampi vaihtoehto kaikista isoimmille. Merkin kondomit tarjoavat muitakin toivottuja ominaisuuksia – sekä totta kai aivan tavallisiakin kondomeja. Sen hyviä puolia ovat:

Monet kondomimerkit eivät tarjoa näin suurta kokohaitaria, joten kokojen saatavuus ei ainakaan kuulu merkin huonoimpiin puoliin. Muilta osin merkki ei kuitenkaan ole aivan yhtä monipuolinen kuin monet merkit. Tosin sen tarjoavat peruserikoisuudet, kuten ohuet kondomit ovat monien suosikkeja. Se ei kuitenkaan tarjoa esimerkiksi harvinaisia makuvaihtoehtoja tai monia muitakaan erityisen jännittäviä ominaisuuksia.

KUNG Tight istuu hyvin paikoillaan joka tilanteessa

KUNG Tight sopii etenkin niille, jotka haluavat, että kondomi pysyy hyvin paikoillaan – myös silloin kun penis alkaa jo lerpahtamaan seksin jälkeen. Siinä on paljon eroa merkin Original-kondomiin kokonsa suhteen. Tight on nimittäin leveydeltään vain 45 mm, kun Original on 54 mm.

KUNG Tight ei ole tarkoitettu vain pienikokoisille, sillä se sopii niille normaalin kokoisillekin, ketkä haluavat erityisen hyvin pysyvän kondomin. Kondomi on normaalipaksuinen ja suoraseinäinen. Kondomin liukuvoide on silikonipohjainen. Kondomit myydään hyvin tyylikkäässä, mutta yksinkertaisessa pakkauksessa, joka on väriltään musta valkoisilla kuvioilla.

Kung

KUNG Original on laadukas peruskondomi

KUNG Original on peruskondomi, joka on standardin levyinen. Se ei kuitenkaan ole aivan suoraselkäinen, vaan kondomin pää on hieman ulospäin kaareneva ja istuu siten paremmin. Moni kaipaa silti vielä lisää mukavuutta ja silloin KUNG Loose voi olla parempi vaihtoehto.

KUNG Loose on peräti 60 mm leveä ja 200 mm pitkä kondomi, joten se sopii niille, joilla on suurempi penis. Ei kuitenkaan ole olemassa mitään minimikokoa, jotta voisi käyttää kondomia. Riittää, että pitää löysemmästä tuntumasta ja, että kondomi pysyy paikoillaan. Mikäli tämäkään koko ei riitä, merkillä on vieläkin suurempi – jopa 69 mm leveä Mega Loose -kondomi.

KUNG tarjoaa 35 % ohuemman kondomin

KUNG Super Thin sopii niille, jotka pitävät ohuen kondomin tuomasta luonnollisemmasta tuntumasta. Super Thin on peräti 35 % ohuempi, joka tekee siitä monen mielestä mukavamman tuntuisen päällä. Ohut kondomi on monen suosikki siksi, että se päällä tuntuu lähes siltä kuin kondomia ei olisi lainkaan. Kaiken lisäksi tämän kondomin hinta on hyvin edullinen verrattuna moniin ohuisiin kondomeihin, tai jopa tavallisiinkin kondomeihin.

Kung

KUNG sopii lähes jokaiselle

Ruotsalainen KUNG on hyvin monipuolinen ja monet koot huomioon ottava merkki. Kovin moni kondomimerkki ei nimittäin tarjoa KUNG:in tavoin jopa 45–69 mm leveyshaitaria kondomeissaan kattaen niin markkinoiden pienimmät kuin suurimmatkin kondomit. Hieman suurinta kondomia pienempi KUNG Loose sopii myös useille normaalikokoisemmillekin, jotka pitävät löysästä tuntumasta. Lisäksi ruotsalaista laatua saa hyvin edulliseen hintaan. KUNG-kondomit siis sopivat niin ominaisuuksiltaan, kooltaan kuin hinnoiltaankin useimmille miehille.