Siirry suoraan sisältöön

MoreAmore

MoreAmore on Bizzy Diamond BV:n tavaramerkki, joka on hollantilainen vuonna 2003 perustettu yritys. Yritys sanoo valmistavansa kondomeja, koska ne ovat tärkeitä ja välttämättömiä. Yritys kertoo myös, että se on rakentanut koko tuotantoprosessin mahdollisimman kestävästi, jotta sen ekologinen jalanjälki olisi mahdollisimman pieni. Yrityksen tuotteista ovat suosittuja ja yleisiä etenkin Tasty Skin -makukondomit.

MoreAmore on laadukas yritys, jonka tuotteista on vaikeaa löytää huonoa sanottavaa. Tosin sen jotkut saattavat jäädä kaipaamaan erittäin pieniä kondomeita, sillä yrityksen kondomit ovat leveydeltään 53 mm, eli standardia suurempia. Tosin Thin Skin -kondomien keskikohta on vain 52 mm leveä. Monet toivoisivat kuitenkin varmasti, että etenkin erikoisia Tasty Skin -makukondomeita voisi ostaa myös erikokoisina. Kovinkaan monen muun kondomimerkin makuvaihtoehtona ei nimittäin varmastikaan ole Piña Coladaa. Tosin kondomien standardikoko on hyvin monille sopiva koko.

Pehmeyttä, helppoutta ja maksimaalista nautintoa

MoreAmore tarjoaa kondomeita monenlaiseen tarpeeseen. Esimerkiksi Thin Skin -kondomit antavat maksimaalisen nautinnon. Ne on tehty superohuesta ja erityisen korkealaatuisesta lateksista, joka tarkoittaa, että ne ovat luonnollisen tuntuisia, mutta silti erittäin kestäviä. Niihin on lisätty myös liukuvoidetta, joka tuo lisämukavuutta ja estää kondomin vahingoittumisen. Thin Skin -kondomien leveys on sama 53 mm kuin useissa muissakin yrityksen kondomeissa – esimerkiksi Tasty Skin – ja Basic Skin -kondomeissa.

MoreAmore tarjoaa myös esimerkiksi Soft Skin -kondomeita, joissa on erittäin miellyttävä muoto ja jotka ovat erityisen mukavan tuntuisia. Kondomi on leveydeltään 56 mm molemmista päistä ja 52 mm keskeltä. Tällä on hyötyjä, kuten laajempi sisäänmenoaukko, pitävyys ja helpompi sekä löysempi tapa rullata kondomi paikoilleen. Se on myös muotonsa ja silkin pehmeän laatunsa vuoksi mukavan tuntuinen päällä. Siinä ei kuitenkaan ole erilaisia makuvaihtoehtoja, kuten Tasty Skin -kondomeissa. Soft Skin -kondomeissa on kuitenkin yrityksen muiden kondomien tapaan miellyttävä tuoksu.

MoreAmore

Tasty Skin tuo hauskuutta makuuhuoneeseen

MoreAmore kertoo, että heidän kondominsa ovat myös jännittäviä ja se pätee etenkin Tasty Skin -kondomeihin. Kondomeissa on eri makuja, joilla voi kivasti yllättää kumppaninsa. Makuina ovat mansikka, banaani ja Piña Colada, joka on makea ja rommipohjainen drinkki. Kondomeissa on myös lisäliukuvoide ja niissä on monien mielestä hyvin miellyttävä tuoksu.

MoreAmore Tasty skin -kondomit ovat täysin läpinäkyviä ja sileitä. Niiden leveys on 53 mm, joka on millin suurempi kuin kondomien standardileveys, joka on 52 mm. Makukondomeita myydään usein joko 3, 12 tai 36 kappaleen pakkauksissa ja ne ovat hinnoiltaan hyvin edullisia makukondomeiksi. Yrityksen muutkin kondomit ovat erittäin edullisia verrattuna moniin muihin Suomessa saatavilla oleviin merkkeihin. Yritys tosin kertookin missiokseen valmistaa laadukkaita, mutta edullisia kondomeita. Näin ollen myös muun muassa nuorten on helpompi hankkia kondomeita niiden edullisen hinnan ansiosta.

MoreAmore on onnistunut yhdistämään erittäin edulliset hinnat, laadukkuuden ja hauskuuden. Lisäksi sen monipuoliset ja hauskat erikoisuudet kuten Tasty Skin – ja Thin Skin -kondomit sopivat monille ja tuovat jännitystä sekä mukavaa vaihtelua. Yritykseltä löytyy myös muitakin kondomeja, kuten esimerkiksi aivan tavallisia kondomeita ilman erikoisuuksia sekä nystyräisiä ja juovikkaita kondomeita, jotka tuovat makukondomien tavoin runsaasti lisää nautintoa ja hauskuutta makuuhuoneeseen.