Siirry suoraan sisältöön

Belladot

Belladot tarjoaa ruotsalaisia intiimituotteita. Merkin tuotteet ovat korkealaatuisia ja ne on valmistettu yhdessä seksologin kanssa. Belladotin tuotevalikoima on niin liukuvoiteiden kuin muidenkin tuotteiden osalta harvinaisen monipuolinen. Lähes kaikki intiimituotteet saa siis ostettua kätevästi yhteen sopivina samalta merkiltä. Merkki onkin takuulla monien käyttäjien mielestä mielenkiintoisimpia intiimituotteiden merkkejä. Belladotin tuotteilla on monia hyviä puolia, kuten:

Monet liukuvoide- ja kondomimerkit ovat Belladotia hieman edullisempia vaihtoehtoja. Belladotin pakkauskokoihin nähden sen hinnat eivät nimittäin ole matalimmasta päästä. Toisaalta se ei todellakaan kuulu myöskään aivan kaikista kalliimpien tuotteiden joukkoon. Merkin liukuvoiteita on usein saatavilla kahdessa koossa, mutta se ei tarjoa monen merkin tavoin erityisen suurta pulloa. Merkiltä ei myöskään voi ostaa kondomeja liukuvoiteiden pariksi.

Lämmittävä liukuvoide tuo ihanan lämpimän tunteen

Belladotin Warming -liukuvoide on vesipohjainen ja helposti pestävä voide, joka tuo ihanan lämmittävän tunteen. Kondomi sopii erinomaisesti sen kanssa käytettäväksi. Voide sopii hyvin monille käyttäjille, sillä se on hajusteeton, väritön ja erityisen hellä intiimialueille. Kaikki liukuvoiteet eivät sovi herkkäihoisille, mutta Warming voi sopia myös heille.

Warming-voiteen pullo on erityisen kätevä. Se on nimittäin alumiinipullo, jossa on pumppu. Juuri pumppu on kätevä etenkin silloin, jos liukuvoidetta pitää lisätä seksin aikana. Vesipohjaisia liukuvoiteita, kuten Warming-voidetta, voikin joutua lisäämään useammin kuin silikonipohjaisia voiteita. Metallin ja mustan värinen pullo on myös tyylikäs.

Belladot liukuvoide

Hajusteeton liukuvoide sopii hajusteherkille

Moni kärsii jonkinlaisista hajusteherkkyyksistä ja siksi hajusteettomat vaihtoehdot ovat tärkeitä. Moni myös pitää enemmän hajusteettomista perusvoiteista kuin erilaisista tuoksuista. Belladot Original sopii tällaisille ihmisille – tai kenelle tahansa –, sillä se on hajusteeton voide. Se on myös väritöntä.

Belladot Original on vesipohjainen liukuvoide, eli se ei tahraa ja se on silikonipohjaista voidetta helpompi pestä pois. Se on myös monien muiden merkin liukuvoiteiden tapaan erityisen hellä intiimialueiden herkälle iholle ja se sopii yhteen kondomien kanssa. Voidetta tarvitsee kerrallaan vain muutaman pisaran, joten pienikin pullo kestää käytössä monien mielestä kohtuullisen kauan.

Belladot tarjoaa monipuolisen liukuvoidevalikoiman

Belladot on harvinaisen monipuolinen liukuvoidevalikoimassaan. Se tarjoaa esimerkiksi Fruity- ja Spicy Lavender -vaihtoehdot. Spicy Lavenderissa on mieto ja mausteinen laventelin tuoksu ja Fruity-voiteessa mieto, hedelmäinen ja marjainen tuoksu. Merkiltä löytyy myös mansikan makuinen liukuvoide sekä stimuloiva Hot & Cool -liukuvoide. Vesipohjaisten liukuvoiden rinnalla on tarjolla myös silikonipohjainen sekä hajusteeton ja väritön perusliukuvoide, joka sopii siten monille käyttäjille.

Belladot – kaikki tarvittavat tuotteet samalta merkiltä

Belladot Original on laadukas perusliukuvoide jokaiselle, mutta lisäksi merkki tarjoaa moniin makuun sopivia erikoisliukuvoiteita. Belladotin tuotevalikoima ei rajoitu pelkästään liukuvoiteisiin, vaan niiden pariksi voi ostaa myös esimerkiksi hierontavoiteita, penisrenkaita, erektiopumppuja ja erilaisia vibraattoreja. Myös puhdistusvoide ja kuukuppi kuuluvat merkin tarjontaan. Hieman yllättäen merkki ei ole kuitenkaan panostanut kondomeihin, kuten moni muu liukuvoiteiden valmistaja. Belladot on joka tapauksessa monipuolinen ja laadukas pohjoismainen merkki.