Siirry suoraan sisältöön

Ceylor

Ceylor on tunnettu sveitsiläinen kondomien valmistaja, joka on toiminut jo valtavan pitkään; sillä on nimittäin jo 100 vuoden historia takanaan. Merkki täyttää maailman tiukimmat laatuvaatimukset ja siitä on merkkinä OK-laatusinetti jokaisen kondomin päällä. Nämä laatuvaatimukset ylittävät jopa normaalit lain vaatimat standardit. Lisäksi merkillä on monia muitakin erinomaisia ominaisuuksia, kuten seuraavat asiat:

Monet kondomimerkit ovat reilusti edullisempia kuin Ceylor, jonka vuoksi moni saattaakin kartella sitä. Ceylor tarjoaa kuitenkin ekstrahyvää laatua moneen muuhun merkkiin verrattuna – vaikka nekin olisivat laadukkaita. Ja moni maksaa sen vuoksi ekstraa merkistä. Merkin tuotteista on muilta osin vaikea keksiä negatiivista sanottavaa – niin laadukkaita ne ovat. Valikoima on myös monipuolinen, mutta se voisi silti olla vieläkin monipuolisempi kattaen myös naisten ehkäisyvälineitä.

Ceylor Gold ekstraehkäisyyn

Ceylor Gold antaa lisää turvallisuuden tunnetta ei-toivotun raskauden ehkäisyyn, sillä sen ominaisuutena on spermisidinen voiteluaine. Se tarkoittaa, että se tuhoaa siittiöitä, joka antaa vielä vähän enemmän turvaa tavalliseen kondomiin verrattuna. Se on siis ikään kuin oljenkorsi, mikäli kondomi sattuu esimerkiksi hajoamaan.

Kondomi on valmistettu luonnonkumilateksista ja se on suora ja säiliöllinen kondomi vaaleanpunaisella värillä. Se on myös standardimittainen, eli sopii useimmille miehille, jotka eivät tarvitse erityisen pientä tai suurta kondomia. Kannattaa kuitenkin muistaa, että minkään kondomin ehkäisyteho ei ole aivan sataprosenttinen, vaikka kondomit melko varmoja ovatkin.

ceylor

Easy glide ja Extra Strong kovempaan menoon

Ceylorin Extra Strong ja Easy Glide ovat loistavia vaihtoehtoja niille, joiden käytössä kondomit hajoavat helposti tai niille, jotka harrastavat anaaliseksiä. Molemmat ovat standardin kokoisia sekä voideltuja, sileitä ja läpinäkyviä kondomeja, jotka on valmistettu lateksista.

Extra Strong on kuitenkin erittäin vahva kondomi, jonka paksuus on peräti 0,10 mm. Voimakas kondomi on tavallista kondomia kestävämpi. Easy Glide taas sisältää 30 % enemmän liukuvoidetta verrattuna muihin sarjan kondomeihin. Siksi se liukuu paremmin ja tarjoaa monen mielestä siksi helpompaa ja nautinnollisempaa seksiä. Easy Glide ja Extra Strong sopivat molemmat niille, joille tavalliset kondomit eivät tunnu riittävän.

Ceylor sopii myös allergisille

Ceylor sopii myös lateksiallergisille, sillä se tarjoaa myös lateksittomia kondomeita toisin kuin moni muu kondomimerkki. Non-Latex Ultra Thin on erittäin ohut ja lateksiton kondomi. Lateksikondomitkin voivat olla hyvin ohuita, mutta lateksittomat ovat jopa 50% ohuempia kuin normaalit kondomit. Ja se tuo monen mielestä paljon paremman ja luonnollisemman tuntuman yhdynnän aikana. Lateksittomia kondomeja voivatkin käyttää allergikkojen lisäksi myös ohuiden kondomien ystävät.

ceylor

Ceylor on loistava valinta kondomiksi

Ceylor on loistava valinta kondomiksi, sillä se tarjoaa jokaiselle jotakin – jopa enemmän kuin monet muut monipuoliset kondomivalmistajat. Merkin kondomit käyvät kooltaan ja ominaisuuksiltaan jokaiselle ja jopa allergikot on otettu huomioon. Lisäksi merkin kondomit on pakattu eksklusiivisiin kapseleihin, joissa jokainen yksittäinen ehkäisyväline on täydellisen suojattu. Edes Extra Strong ei nimittäin ole hyödyllinen, jos se repeää jo pakkauksesta poistaessa.