Siirry suoraan sisältöön

Makukondomit tuovat iloa esileikkeihin

Makukondomit ovat erinomainen lisä esileikkeihin. Jos haluat tuoda jotain uutta sänkypuuhiin, niin ne ovat helppo ja kätevä ratkaisu. Voit kokeilla monista eri mauista juuri sinulle sopivaa vaihtoehtoa. Suomalaisille salmiakki on luonnollinen valinta, sillä onhan se eräänlainen koko kansan herkku. Kondomien valmistajat pyrkivät jatkuvasti kehittämään uudenlaisia makuja ja esittelevät niitä tiuhaan markkinoilla.

Makukondomit ovat olleet nuorison suosiossa jo vuosikymmeniä. Mansikka on perinteinen maku ja sen rinnalla on tuotu uusia makuja, kuten salmiakki. Ne ovat hieman normaaleja kondomeja kalliimpia, mikä on selkeä miinus. Koska makuja on niin monenlaisia, voi olla aluksi järkevää kokeilla sellaista pakkausta, joka sisältää valikoiman eri makuja. Näin pääsette yhdessä kumppanin kanssa tutustumaan kondomien makumaailmaan ja löytämään omat suosikkinne. Makukondomit on usein myös värjätty vastaamaan makua, joten niistä on myös silmälle iloa.

Salmiakki on suomalaisten valinta

Salmiakki on suomalainen erikoisuus. Se on pohjimmiltaan lakritsimakeinen, joka on samaan aikaa sekä suolainen että makea. Salmiakkikondomi on kohtalaisen uusi tuttavuus kondomimarkkinoilla, sillä aikaisemmin maut ovat olleet yleensä hedelmiin tai marjoihin pohjautuvia. Koska salmiakkia syödään lähinnä pohjoismaissa, se voi olla erinomainen tuliainen tai lahja ulkomaalaisille ystäville. Näitä ei nimittäin saa muualta maailmasta kuin pohjoismaista ja varsinkin Suomesta. Jos sinulla on ulkomaalainen puoliso, kannattaa ehdottomasti yllättää hänet salmiakkikondomeilla.

Makukondomit ovat suosittuja erityisesti nuorten ihmisten parissa. Kondomi on erinomainen ehkäisyvälinen, sillä se on edullinen, helppokäyttöinen ja kulkee helposti mukana. Ei siis mikään ihme, että se on suosituin ehkäisyväline. Yksi hyvä puoli on myös se, että se suojelee sukupuolitaudeilta. Makukondomeilla voi piristää seksielämää ja varsinkin salmiakki on yllättävä vaihtoehto mauksi. Kondomi on todella monikäyttöinen ja se ei myöskään pilaa nautintoa. Materiaalit ovat kehittyneet jatkuvasti ja nykyään kondomia hädin tuskin huomaa. Erikoiskondomien laajasta valikoimasta on helppoa löytää kaikkea mielenkiintoista.

makukondomit

Salmiakki suojelee taudeilta

Makukondomit suojelevat erinomaisesti sukupuolitaudeilta. Suurin osa markkinoilla olevista ehkäisyvälineistä ei suojele ihmisiä esimerkiksi oraaliseksin aikana. Voitte siis partnerin kanssa huoletta harrastaa suuseksiä samalla, kun salmiakki miellyttää makuhermoja. Sukupuolitaudit tulee ottaa vakavasti, sillä ne saattavat aiheuttaa lapsettomuutta ja monenlaista muuta kiusaa. Sukupuolitautien lisäksi kondomit ehkäisevät ei-toivottuja raskauksia tehokkaasti, joten niiden käyttäminen on todellakin suositeltavaa.

Makukondomit ovat yhtä turvallinen vaihtoehto kuin tavallinen kondomi. Eroa ei siis ole muussa kuin siinä, että makukondomeihin on lisätty makua, kuten salmiakki. Valmistajat käyttävät kondomeissa samaa materiaalia ja valmistustekniikkaa, jotta laatu pysyy koko valikoimassa samanlaisella tasolla. Jos olet kiinnostunut makukondomeista, kannattaa tutustua saman valmistajan erikoiskondomien valikoimaan. Sieltä voi löytää paljon muutakin mielenkiintoista. Erilaisiin makuihin perustuvat kondomit ovat tietysti helppo tapa aloittaa erikoiskondomeihin tutustuminen. Uudenlaisiin kondomeihin tutustuminen on turvallista, sillä niiden laatu on korkeatasoinen ja ne valmistetaan huolellisesti.

Valitse salmiakki tai mansikka mauksi ja saat lisää vipinää esileikkeihin. Makukondomit ovat helppo tapa tutustua uudenlaisiin elämyksiin. Ne ovat edullisia ja turvallisia. Kondomeita kannattaa hankkia varastoon reilusti. Valikoimista löytyy monenlaisia erikoiskondomeja, joita kaikkia on varmasti mukava testata kumppaninsa kanssa. Salmiakin maku on loistava vaihtoehto suomalaisille ja sillä voit yllättää myös ulkomaalaiset tuttavasi. Uusien makuelämyksien lisäksi kondomeiden suurin plussa on se, että ne suojelevat sukupuolitaudeilta ja raskaaksi tulemiselta samaan aikaan.