Siirry suoraan sisältöön

SOFT

SOFT on suuri kondomienjakelija Ranskassa. Se olikin oli virallinen kondominvälittäjä jalkapallon maailmanmestaruuskisoissa Ranskassa vuonna 1998. Merkki on kuitenkin jo hyvin saatavilla myös Suomessa. Merkin kondomeilla on CE-sertifikaatti, eli ne täyttävät EU:n laatuvaatimukset ja lisäksi niillä on ranskalainen NF-sertifikaatti, joka on vapaaehtoinen laadusta kertova sertifikaatti. Merkki tarjoaa perinteisen kondomin lisäksi erikoisuuksia, joita ovat esimerkiksi Slim, Longer, Tutti Frutti ja Invisible.

Moni suosii mahdollisimman ohuita kondomeita, sillä ne ovat usein tuntumaltaan luonnollisempia kuin tavalliset. SOFT:in Invisible kondomi onkin markkinoiden ohuimpia, sillä sen paksuus on vain 0.05 mm. Slim taas sopii niille, jotka haluavat istuvuudeltaan tiukemman ja SOFT Rider taas niille, jotka kaipaavat vain peruskondomia standardimitoilla. Merkin tuotteisiin kuuluvat kondomien lisäksi myös liukuvoiteet, eri makuiset suuseksisuojat, seksin mahdollistava tamponi ja vibraattori. Se on siis hyvin monipuolinen merkki, mutta sen huonoja puolia ovat naisten kondomien puuttuminen ja melko tavanomaiset pakkaukset. Moni nimittäin kaipaa pakkauksilta erityistä tyylikkyyttä.

SOFT:in erikoisuus ovat maustetut suuseksisuojat

Läheskään kaikki kondomimerkit eivät tarjoa suuseksisuojia – etenkään monen eri makuisia sellaisia. SOFT kuitenkin tarjoaa peräti neljä eri makuvaihtoehtoja suuseksisuojilleen, jotka kulkevat nimellä ”Oral Dams”. Makuina ovat minttu, mansikka, vanilja ja rypäle. Suojat ovat yksittäisissä, suljetuissa ja vetoketjullisissa pusseissa. Ne maksavat hieman enemmän kuin muut merkin kondomit – kuten esimerkiksi Slim –, mutta niiden hinta on silti vielä melko kohtuullinen. Suojien mitat ovat 25,5 cm x 15,5 cm.

Suuseksisuojat sopivat suojaamaan sukupuolitaudeilta, mutta ne eivät sovi normaaliin yhdyntään, vaan siihen hyvä vaihtoehto on esimerkiksi jokin saman merkin kondomimalli, kuten Slim. Kahta suojaa ei kuitenkaan kannata käyttää yhtä aikaa, sillä niiden toisiaan vasten hankaaminen voi rikkoa niiden pinnan. Sekä suuseksiä että normaalia yhdyntää harrastavat joutuvat siis ostamaan sekä kondomin että suuseksisuojan ja käyttämään niitä vuorotellen. Etuna tässä on kuitenkin se, että SOFT:in tuotteita saa usein ostettua yksitellen, joten sen erilaisista kondomeista ja suojista voi koota itselleen sopivan lajitelman edulliseen hintaan.

Soft logo

Slim on istuvuudeltaan normaalia tiukempi

Soft Slim -kondomit tarjoaa mukavuutta ja suojaa normaalia tiukemmalla istuvuudella. Niitä käyttäessä ei siis ole vaaraa, että kondomi luiskahtaisi pois paikoiltaan. Ne sopivatkin siksi etenkin niille, jotka kokevat, että standardin kokoinen kondomi ei pysy tarpeeksi hyvin paikoillaan. Slimin leveys on nimittäin vain 49 mm kun taas kondomien standardileveys on 52 mm.

Slim kondomien tiukkuudesta ei myöskään tarvitse huolehtia, sillä kondomeita voi tilata myös edullisina yksittäiskappaleita kokeilua varten, mikäli ei ole varma mikä olisi juuri itselle sopiva koko. SOFT:in muitakin kondomeita myydään myös yksittäiskappaleina, joka onkin erittäin kätevä tapa kokeilla uusia kokoja tai erikoisuuksia. Slim-kondomi sopii kuitenkin tiukkuudestaan huolimatta myös monille heistä, jotka ovat tottuneet käyttämään standardin kokoista kondomia. Kondomi on mauton ja väriltään vaaleanpunainen sekä malliltaan suora. Se sisältää myös siittiöitä tuhoamatonta liukuvoidetta ja sitä on saatavilla yhden lisäksi myös esimerkiksi 12, 24, 36 ja 144 kappaleen pakkauksissa.

SOFT on monipuolinen, turvallinen ja sertifioitu kondomimerkki, jonka monipuoliseen valikoimaan kannattaa tutustua. Valitse esimerkiksi Invisible, jos kaipaat luonnollisuutta tai nystyröitä ja juomutettu Extreme, jos kaipaat lisää hauskuutta ja nautintoa. Slim taas on pienimpiä malleja, jota monet kaipaavat, mutta jota monikaan muu kondomimerkki ei tarjoa. SOFT:illa on monia muitakin kondomimalleja, joka tekee siitä hyvin monipuolisen ja kirjaimellisesti monien maulle sopivan merkin.