Siirry suoraan sisältöön

Sultan

Sultan on Suomessa erittäin tunnettu merkki, sillä merkin kondomi on Suomen myydyin kondomi. Kondomien tuottaja valmistaa kuitenkin myös liukuvoiteita. Yritys on osa ruotsalaista seksuaalikasvatuksen ja -turvallisuuden puolestapuhujajärjestöä RFSU:ta. Yritys on toiminut jo 1960-luvulta lähtien, eli se on hyvin kokenut alallaan. Sen liukuvoiteilla onkin siksi monia hyviä puolia, joita ovat esimerkiksi seuraavat asiat:

Monet kondomimerkit tarjoavat Sultania enemmän erilaisia maku- ja tuoksuvaihtoehtoja liukuvoiteessaan. Sultanin perusliukuvoide taas on tuoksuton ja mauton vaihtoehto, joka toisaalta sopii sen vuoksi monille. Jännityksen ja vaihtelun haluisten kannattaa kuitenkin tutustua muiden tarjoajien valikoimiin. Sultan ei myöskään ole aivan kaikista edullisin vaihtoehto. Se on kuitenkin melko keskihintainen ja sopii siksi melko monien budjetille.

Sultan Ultra Glide

Sultan Ultra Glide on Sultanin vesipohjainen liukuvoide. Se on monille sopiva vaihtoehto, koska se on hajuton, tuoksuton ja mauton vaihtoehto. Lisäksi se sisältää tehokkaasti kosteuttavaa lääkealoeta toisin kuin moni muu liukuvoide. Liukuvoide on pitkävaikutteinen ja sen pariksi sopii niin kondomi kuin seksilelutkin.

Sultan Ultra Glide on erityisen hellävarainen liukuvoide, joten se voi sopia hyvin myös sellaisille, joille kaikki liukuvoiteet eivät sovi. Liukuvoide on myös gynekologisesti testattu, eikä se sisällä parabeeneja. Parabeeneja käytetään paljon kosmetiikkatuotteissa, mutta sen kertyminen kehoon on herättänyt huolta. Se saattaa nimittäin mah­dol­li­ses­ti häi­rit­ä hor­mo­ni­toi­min­taa.

Sultan kondomimerkki

Kuivat limakalvot kosteammiksi liukuvoiteen avulla

Erityisesti kuivat limakalvot vaativat liukuvoiteen käyttämistä yhdynnän aikana. Yhdyntä voi aiheuttaa muuten valtavaa epämukavuutta, kipua ja jopa vaurioita limakalvoihin. Se myös vähentää hankausta ja parantaa kondomin kestoa. Sultanin mauton ja vesipohjainen voide sopii hyvin kuiville limakalvoille.

Sultanin mauton, tuoksuton, hajuton ja vesipohjainen liukuvoide on erityisen hyvä niille, jotka kärsivät kuivista ja aroista limakalvoista. Tämän lisäksi Sultanin liukuvoide kuitenkin sisältää myös lääkealoeta, jonka vuoksi se kosteuttaa erityisen hyvin kuivia limakalvoja. Lisäksi liukuvoide soveltuu käytettäväksi kondomien kanssa. Onkin hyvä muistaa, että kaikki liukuvoiteet eivät sovi yhteen lateksikondomien kanssa.

Sultan – yksinkertaista tyylikkyyttä

Sultan ei ole liukuvoiteen pakkauksensa osalta kaikista näyttävin merkki. Se on kuitenkin perustyylikäs, mutta jopa hieman yksinkertainen. Monille pakkauksen ulkoasu ei kuitenkaan ole niinkään tärkeää kuin itse tuote ja sen laatu. Sultanin Ultra Glide -liukuvoide on pakattu 75 ml kokoiseen tuubiin. Tuubissa on hygieeninen korkki, joka on monien mielestä hyvin tärkeä ominaisuus liukuvoiteiden suhteen.

Sultan

Sultan – yhteenveto liukuvoiteesta

Sultan on erityisen laadukas ja hellävarainen merkki, jonka vuoksi se sopii hyvin monille. Sen mauton, tuoksuton ja hajuton sekä aloella varustettu liukuvoide tarjoaa laadukkaan perusliukuvoiteen. Sultan ei kuitenkaan ole kaikista paras valinta niille, jotka haluavat jotain erityistä jännitystä tai vaihtelua liukuvoiteeltaan. Sultan on panostanut perusliukuvoiteeseen, mutta se ei tarjoa monien merkkien tavoin esimerkiksi eri makuvaihtoehdoilla varustettuja liukuvoiteita.