Siirry suoraan sisältöön

Skins

Skins on tuotemerkkiperhe, joka on perustettu Isossa-Britanniassa vuonna 2006. Se erottuu edukseen siinä, että tarjolla on sekä kondomeita, liukuvoiteita että seksileluja. Kaikki on tarkoitettu seksuaaliseen hyvinvointiin. Kondomien kehittely lähti käyntiin, kun käyttäjiltä kysyttiin, mikä on syynä, että ajaudutaan suojaamattomaan seksiin. Yrityksen tekemissä haastatteluissa saatiin tietää, että kondomin käytössä eniten ärsyttävintä on lateksin haju. Suunnittelu pohjautuu siihen, että tuotteiden pitää tuoksua hyvältä.

Monet muutkin kondomimerkit ovat yhtä lailla maultaan monipuolisia kuin Skins, mutta näissä tuotteissa on keskitytty siihen, että mikään ei tuoksu pelkästään lateksilta. Vaniljan pelkistetty tuoksu todettiin parhaimmaksi ja se tekee käytöstä paljon mukavamman. Kondomit on pakattu yksittäin, jolloin vahingossakaan ei revi toista pakkausta auki ja toinen tuote kuivuisi sen takia käyttökelvottomaksi. Ne sisältävät myös reilusti liukuvoidetta. Naisten kondomit puuttuvat kokonaan.

Dots & Ribs nautinnon iloon

Yleensä kondomi ja nautinto mielletään yhteen kuulumattomiksi. Mutta tässä tapauksessa tuotteesta on pyritty hakemaan mahdollisimman pitkälle juuri nautintoa. Se on standardikokoinen, mutta siinä on nystyröitä ja pisteitä, jotka ovat strategisesti juuri oikeilla paikoilla. Molemmat osapuolet nauttivat tuotteen käyttämisestä ja saavat siitä näin ollen iloa.

Tämä tuote on hyvin ohut, joten tuntumasta saa todella luonnollisen. Sitä käytettäessä ei yhtään häiritse, että kondomia yleensä edes käyttää. Tuote sisältää myös riittävästi liukuvoidetta. Kondomi on läpinäkyvä. Pakkaus on helppokäyttöinen, joten se on valmis ja nopea avata siinä vaiheessa kun tuotteelle on käyttöä.

Skins

Vanilja tuoksuna ja ohuus myyntivalttina

Skins Sekalaisia Kondomeja -pakkaus tarjoaa mahdollisuuden kokeilla useampaa mallia. Pakkauksessa on Natural, Dots and Ribs ja Skins Ultra Thin -kondomeja. Kaikissa tuotteissa on vaniljan tuoksua sekä hyvä liukuvoide. Tämän paketin hyviä puolia on, että pääsee tutustumaan kolmeen erilaiseen kondomiin hankkimalla yhden paketin.

Pakkaus Skins Sekalaisia Kondomeja sisältää 12 kappaletta. Ne ovat kooltaan normaaleja ja kaikille on yhteistä, että niissä on kärjessä säiliö. Pituus on 190 mm, ympärys 104 mm ja leveys 52 mm. Ultra Thin -kondomin paksuus on 0,055 mm, kun se Natural sekä Dots and Ribs -tuotteissa on 0,065 mm. Pakkaus on silti hyvä läpileikkaus valmistajan tuotteisiin.

Skins tarjoaa myös isot sekä maustetut tuotteet

Skins tuoteperhe sisältää myös eri makuja sekä kooltaan isot kondomit. Isot ovat pituudeltaan 205 mm, ympärysmitaltaan 104 mm ja leveydeltään 56 mm sekä kärjen juuressa 52 mm. Tuote on siis levenevä. Makuja puolestaan on erilaisia. Jos vaniljan perusmaku tai tuoksu ärsyttää, niin vaihtoehtoina löytyvät pelkkä tuttifrutti tai sekoitus, jossa makuina ovat tuttifrutti, minttu, mansikka sekä banaani. Näistä on helppo löytää oma suosikkimakunsa ja tuoksunsa.

Skins

Skins - tuote fiiliksen mukaan

Skins Sekalaisia Kondomeja -setti kuin kaikki makutuotteetkin ovat suhteellisen ohuita ja siksi kaikilla tuotteilla saa hyvin luonnollisen tuntuman seksin yhteydessä. Kaikissa on riittävästi liukuvoidetta, joten niitä on miellyttävä käyttää ja ne tuntuvat hyvältä. Dots ja Ribs -kondomin näppylät ja juomut tuovat lisänautintoa sekä lisäävät mielihyvää molemmille. Kahdenkeskisiin hetkiin se tuo lisäjännitettä. Tuotteet ovat ohuita normaalipaksuisenakin. Lateksista on saatu siedettävä, kun sen ominaistuoksu on poistettu ja tilalle on tullut vanilja.