Siirry suoraan sisältöön

EXS

EXS on kuulunut Iso-Britannian suurimpiin kondomimerkkeihin jo vuoden 1990-luvun alusta lähtien. Yritys tarjoaa hyvin erilaisia vaihtoehtoja, mutta se on keskittynyt erityisesti normaalia suurempiin kondomeihin. Näistä suurista kondomeista on tarjolla myös erilaisia hauskoja vaihtoehtoja, kuten makukondomeita. Kondomimerkki tarjoaa turvallisten, laadukkaiden ja monipuolisten kondomien lisäksi myös erittäin näyttäviä pakkauksia, jotka takuulla erottuvat kilpailijoista.

Monet kondomimerkit ovat keskittyneet johonkin tiettyyn asiaan ja niin myös EXS. Siksi sen huonoksi puoleksi ei voi oikein sanoa pienten kondomien puuttumista. Sillä on kuitenkin monia muita ominaisuuksia, joissa olisi parantamisen varaa. Se ei tarjoa aivan kaikille sopivia vaihtoehtoja, sillä valikoimasta puuttuvat esimerkiksi naisten kondomit ja suuseksisuojat. Toisaalta se taas tarjoaa jotain, mitä kaikki muut eivät; viivästyttävän suihkeen ja penisrenkaan.

Tavallista suurempi Magnum

Magnum on tavallista suurempi ja liukastettu kondomi joka on valmistettu lateksista. Kondomin halkaisija on niin pohjassa, kärjessä kuin juuressakin jopa 60 mm, kun tyypillisten kondomien halkaisija on tyypillisesti vain 52-53 mm. Se on myös pidempi kuin tavalliset kondomit, sillä sen pituus on jopa 210 mm.

Muilta osin Magnum on melko tyypillinen kondomi, eli sillä ei ole mitään erikoisominaisuuksia, kuten makuja ja nystyröitä. Se on suora ja säiliöllinen sekä luonnollisen värinen kondomi säiliöllä. Se sopii siis hyvin aivan yksinkertaista, mutta turvallista – sekä normaalia suurempaa – peruskondomia tarvitseville.

exs

3-in-1 ja ohut kondomi lisäävät nautintoa

3-in-1 sopii etenkin niihin tilanteisiin, kun tarvitsee useita eri ominaisuuksia kondomiltaan. 3-in-1 lisää molempien osapuolten nautintoa, sillä siinä on kärjestä tilavampi muotoilu, joka takaa hyvän istuvuuden ja ne on lisäksi stimuloitu nystyillä ja juovilla. Se ei kuitenkaan ole erityisen ohut kondomi.

Sarjan ohut kondomi Air Thin on myös monille mieluinen, sillä monen mielestä ohut kondomi lisää tuntuvuutta seksin aikana ja on lähes huomaamaton käytössä. Se on vain 0,045 mm paksuinen 0,07 mm paksuiseen 3-in-1-kondomiin verrattuna, eli se on erittäin ohut. Muilta osin se on tyypillinen kondomi, eli suora, sileä ja väritön silikonipohjaisella liukuvoiteella.

EXS tarjoaa erikoisiakin makuja

EXS tarjoaa myös hauskoja makukondomeita, joiden maut ovat Orange Soda, Banana Shake, Crazy Cola, Strawberry Sundae, Cool Mint ja Hot Chocolate. Suklaa ja mansikka ovat kondomeissa melko tyypillisiä makuja, mutta monia varmaan kiinnostavat myös erikoisemmat colan ja purukumin maut. Makukondomeita saa niin standardeissa kuin suuremmissakin koossa. Suuremmat koon makukondomit eivät ole mikään itsestäänselvyys, joten moni varmasti ilahtuu makukondomien valikoimasta.

exs

EXS on erikoistunut myös näyttäviin pakkauksiin

Suurien, maustettujen, mustien, anatomisten ja monien muiden kondomien lisäksi merkin monipuolisuus yltää myös kondomien paketteihin ja kääreisiin, jotka ovat värikkäitä, kekseliäitä ja monipuolisia. Tarjolla on esimerkiksi ”avaan vain hätätapauksessa” -kääreitä, kolikon mallisia kääreitä ja tyylikkäitä, pyöreitä kääreitä erilaisilla kuvioilla. Ohut kondomi taas kulkee jäänsinisessä kääreessä ja Magnum tyylikkäässä kultaisessa paketissa ja kultaisiin pusseihin pakattuina. Kyseessä on siis erittäin hauska ja monipuolinen kondomimerkki!