Siirry suoraan sisältöön

EXS

EXS on brittiläinen kondomivalmistaja, joka aloitti jo vuonna 1993. Sen kondomit ja liukuvoiteet kuuluvat koko Euroopan eniten myydyimpiin, joten kyseessä on todella monen suosima merkki. Merkillä on erittäin kattava tuotevalikoima ja kaikki sen tuotteet tunnetaan korkeasta laadustaan. Merkin liukuvoiteilla on monia hyviä puolia. Merkin liukuvoiteiden hyviä puolia ovat esimerkiksi nämä seikat:

On siis selvää, että EXS pystyy tarjoamaan monia miellyttävän valikoiman. Jotkut kuluttajat voivat kuitenkin olla hieman pettyneitä siihen, että liukuvoiteita ei ole saatavilla isoissa pulloissa. Suuret pumppupullot siis puuttuvat kokonaan merkin valikoimasta. Monet muut liukuvoiteitakin valmistavat kondomimerkit ovat ottaneet suuret pumppupullot käyttöön, sillä ne ovat yleisesti tavallisten kansalaisten suosiossa riittoisuutensa vuoksi.

EXS:n riittoisa vesipohjainen liukuvoide

EXS on erikoistunut vesipohjaisiin liukuvoiteisiin. Ne käyvät hyvin niin suuseksiin, tavalliseen yhdyntään kuin seksileluilla leikkimiseenkin. Koska vesipohjainen liukuvoide on hellävarainen, se ei ärsytä ihoa tai intiimialueen limakalvoja. Myöskään kondomi ei vahingoitu vesipohjaisen liukuvoiteen käyttämisestä. Sitä voi huoletta käyttää vaikka jokaisessa yhdynnässä.

EXS:n liukuvoiteet ovat riittoisia, eikä niitä tarvitse käyttää paljoa kerralla. Ainoastaan pieni tippa liukuvoidetta riittää takaamaan liukkauden koko yhdynnän ajan. Vesipohjainen liukuvoide tekee seksistä myös helpompaa. Ongelmat kuivuuden kanssa häviävät ja seksistä tulee nautinnollisempaa, kun yhdynnän aikana käyttää kosteuttavaa liukuvoidetta.

exs

Silk Lube - silkkimäinen liukuvoide

EXS on panostanut moniin eri vesipohjaisiin liukuvoiteisiin. Yksi suosituimmista on EXS Silk Lube, joka antaa silkkimäisen tunteen ja kosteuttaa mukavasti ja pitkäkestoisesti. Silk Lube on silkkimäisempi versio Clear Lube -liukuvoiteesta, joka tekee seksistä nautinnollista.

Sekä Silk Lube että Clear Lube ovat molemmat riittoisia sekä tahraamattomia. Vesipohjaisina liukuvoiteina ne on helppo pestä pois käytön jälkeen. Molemmat liukuvoiteista pysyvät pehmeinä alusta loppuun saakka. Niihin ei siis tule paakkuja, jotka voisivat tuntua ikävältä tai häiritä seksiä. Silk Luben tai Clear Luben valmistuksessa ei ole käytetty haitallisia ainesosia.

EXS ja maustetut liukuvoiteet

EXS on tuonut markkinoille myös maustettuja liukuvoiteita. Maustetut liukuvoiteet ovat vesipohjaisia, joten ne soveltuvat käytettäväksi kondomin kanssa. Myöskään maustetuissa liukuvoiteissa ei ole käytetty haitallisia ainesosia ja niiden käyttäminen soveltuu aivan kaikille. Suosittuihin makuihin kuuluvat persikka, kirsikka, mansikka ja suklaa. Maustetut liukuvoiteet tuovat jännittävyyttä suuseksiin ja saavat myös suuseksin antajan nauttimaan suuseksin antamisesta entistä enemmän.

EXS takaa tuotteiden turvallisuuden

EXS on panostanut tuotteidensa turvallisuuteen. Yksikään liukuvoide ei sisällä terveydelle haitallisia ainesosia tai allergisoivia ainesosia. Vesipohjaiset liukuvoiteet ovat erittäin hellävaraisia, joten niitä voi käyttää huoletta niin emätin- kuin anaaliyhdynnässäkin. Tuotteet ovat turvallisia käytettäväksi myös suuseksissä. Clear Lube kuuluu merkin myydyimpiin tuotteisiin. Se on täysin hajuton, mauton ja väritön liukuvoide, joka soveltuu käytettäväksi vaikka jokaisessa yhdynnässä tai suuseksissä.