Siirry suoraan sisältöön

MY.SIZE

MY.SIZE on saksalainen merkki, jota on valmistettu jo vuodesta 1997 lähtien. Merkki sanoo sen kondomien olevan yhtä ainutlaatuisia kuin sinäkin olet. Merkki todella tarjoaakin seitsemää eri kokoista kondomia, joista jokainen löytää itselleen sopivan kokoisen. Kondomivalmistaja valmistaa laadukkaita ja vegaaneillekin sopivia tuotteita, jotka valmistetaan nykyaikaisimmilla koneilla. Sen tuotantomenetelmät ylittävät alan normin, eli sen kondomit ovat hyvin turvallisia. Niille on monia muitakin hyviä ominaisuuksia, kuten:

Monet kondomimerkit eivät tarjoa yhtä valtavaa kokohaitaria kuin MY.SIZE. Se peittoaakin monen mielestä merkin muut puutteet, kuten sen, että se ei tarjoa stimuloituja tai maustettuja kondomeita. Merkin valikoima saattaa siis olla joidenkin mielestä melko tylsä. Niille se kuitenkin sopivaa, jotka etsivät kooltaan täydellisesti istuvaa miesten peruskondomia. Merkki ei myöskään tarjoa naisten kondomeja tai suuseksisuojia, joka on suuri puute monella kondomimerkillä.

MY.SIZE 64 – erittäin suureen tarpeeseen

MY.SIZE 64 on merkin seitsemästä kokovaihtoehdosta toiseksi suurin. Se on halkaisijaltaan peräti 64 mm leveä kondomi joka on siis erittäin suuri standardikokoon 52 mm verrattuna. Se on myös tavallista pidempi, sillä MY.SIZE-kondomien pituus vaihtelee myös kätevästi niiden halkaisijan mukaan. Tämä takaa kondomin täydellisen istuvuuden jokaiselle koolle.

MY.SIZE 64 on kokonsa lisäksi muilta osin kuin mikä tahansa kondomi. Se on säiliöllinen ja korkealaatuinen lateksikondomi, jonka pinta on sileä ja jonka paksuus on 0,07 mm. Sillä ei siis ole mitään sen kummempia erikoisominaisuuksia, kuten juomutuksia, makua tai tuoksua.

my.size

Peniksen ympärysmitta auttaa valitsemaan kondomin koon

Moni käyttää väärän kokoista kondomia, vaikka se on sekä epämukavaa, että epäkäytännöllistä. Kondomin koko voi myös vaikuttaa ratkaisevasti tuntumaan seksin aikana. Toisin kuin muut valmistajat, MY.SIZE antaa kuitenkin runsaasti apua juuri oikean koon valintaan.

Oikea kondomin koko selviää MY.SIZE:n mittaussovelluksen avulla. Se on suunniteltu auttamaan valitsemaan oikea koko seitsemästä eri vaihtoehdosta. Sovelluksen voi ladata puhelimeen ja se antaa kolmen helpon vaiheen ja tulostettavan mitan avulla vastauksen oikeasta kondomikoosta. Mittaustuloksen selviämisen jälkeen oikeiden kondomien ostaminen on helppoa, sillä MY.SIZE on nimennyt eri kondominsa kätevästi niiden ympärysmitan mukaan – esimerkiksi MY.SIZE 64 on 64 mm leveä kondomi.

MY.SIZE – ohuita ja miellyttävän tuoksuisia kondomeja

Eri kokovaihtoehtojen lisäksi MY.SIZE kertoo sen kondomien olevan erityisen ohuita. Se on monille mieluinen ominaisuus, koska monen mielestä ohuempi kondomi tarjoaa luonnollisemman tuntuman. Eli sellaisen, kuin kondomia ei olisi lainkaan. Merkin kondomien ohuus ei kuitenkaan ole lähellekään maailman ohuimpien kondomien luokkaa, vaan enemmänkin melko yleinen paksuus. Kondomeissa on myös miellyttävä tuoksu, joka on monille tärkeää. Kaikki eivät nimittäin siedä tai pidä lateksin perustuoksusta.

my.size

MY.SIZE on kondomimerkki sopivan kokoista peruskondomia etsiville

Oikea kondomin koko on monelle tärkeämpää kuin erityisominaisuudet tai erikoisuudet. Juuri siihen MY.SIZE onkin keskittynyt. Sen kondomit ovat suuren kokohaitarinsa lisäksi hyvin tyypillisiä kondomeita ilman sen kummempia stimuloivia ominaisuuksia tai makuja. Ne ovat sileitä kondomeita, jotka on valmistettu räätälöidystä lateksiyhdisteestä ja jotka ovat värittömiä ja mauttomia. Niissä on myös silikonipohjainen liukaste, joissa ei ole siittiöitä tuhoavia spermisidejä.