Siirry suoraan sisältöön

Billy Boy

Billy Boy on saksalainen vuodesta 1990 saakka toiminut brändi, jolla on kuitenkin pitkä historia peräti 1940-luvulle saakka. Sen tuotantoon kuuluvat muun muassa monipuoliset liukuvoiteet. Billy Boyn tuotteet täyttävät tiukat laatuvaatimukset ja brändi on myös ennalta ehkäisyn suurlähettiläs. Merkki kertoo myös olevansa rohkea, raikas mutta myös humoristinen. Billy Boyn muita hyviä puolia ovat:

Monet suositut liukuvoide- ja kondomimerkit kuten Billy Boy ovat laadukkaita, mutta eivät liukuvoidevalikoimansa osalta kovin monipuolisia. Billy Boylla onkin valikoimassaan vain kaksi vaihtoehtoa, eikä se tarjoa esimerkiksi erilaisia makuvaihtoehtoja. Billy Boyn tuote voi tulla myös kertaostoksena kalliimmaksi kuin monen kilpailijan tuote, mutta toisaalta Billy Boyn liukuvoiteiden pakkauskoot voivat olla jopa yli kaksinkertaisia moneen kilpailijaan verrattuna.

Billy Boy Fun sopii kaikille

Billy Boy Fun Lubricant on liukuvoide, joka sopii lähes kaikille. Se on vesipohjainen ja ihoystävällinen voide, joka ei tahraa. Se on myös helppo pestä pois iholta ja lakanoista, eikä jämähdä kiinni, kuten silikonipohjaiset voiteet voivat tehdä. Kondomi sopii hyvin sen kanssa käytettäväksi.

Voide sopii lisäksi erityisen hyvin niille, joilla on herkät limakalvot. Kaikki liukuvoiteet eivät sovi tällaisille ihmisille ja siitä syystä Fun Lubricant on erityisen sopiva kaikille. Voide on neutraalin väristä ja siinä on mieto hedelmäinen tuoksu. Voide sopii hyvin myös hierontavoiteeksi.

Billy Boy logo

Esileikkiä liukuvoiteen kanssa

Moni kaipaakin esileikkiä varten esimerkiksi hierontavoiteita. Billy Boyn liukuvoiteiden tapauksessa niitä ei kuitenkaan tarvitse ostaa erikseen, koska merkin molemmat liukuvoiteet sopivat käytettäväksi myös liukuvoiteena. Billy Boy Fun on perusliukuvoide, joka sopii myös hierontavoiteeksi ja Billy Boy White on kehitetty erityisesti herkkäihoisille.

Billy Boy White on vesipohjainen liukuvoide ja hierontavoide, jota voidaan käyttää kevyessä hieronnassa ja esileikissä. Voide on rasvaton ja öljytön. Se on myös erityisen helppokäyttöinen, koska se ei tahraa ja se on helppo pestä pois iholta tai vaikkapa lakanoilta. Voide vastaa emättimen pH-arvoa. Liukuvoidetuubi on myös erityisen helppo avata ja sulkea.

Yhdistä Billy Boy kondomit ja liukuvoiteet

Billy Boy ei tarjoa kovin monipuolista valikoimaa liukuvoiteiden osalta, vaikkakin ne ovat sitäkin laadukkaampia. Esimerkiksi lisää makuvaihtoehtoja saa kuitenkin luotua helposti yhdistämällä merkin liukuvoiteen makukondomien kanssa. Merkillä on esimerkiksi appelsiinin ja mansikan makuisia kondomeja. Molempia merkin liukuvoiteita voi käyttää turvallisesti myös kondomien kanssa. Merkki tarjoaakin erityisen laajan valikoiman erilaisia erikoiskondomeja, joilla saa luotua liukuvoiteen kanssa mitä nautinnollisimpia elämyksiä.

Billy boy liukuvoide

Billy Boy on saksalaista laatua

Billy Boy on laadukas ja monille käyttäjille sopiva merkki, joten sitä kannattaa harkita liukuvoidetta ostaessa. Sekä aistillinen Billy Boy White että täyteläinen Billy Boy Funny sopivat monipuolisesti niin esileikkiin, hierontaan kuin yhdyntäänkin. Tuotteiden monipuolisuus säästää monilta myös rahaa, koska esimerkiksi aistillista hierontavoidetta ei tarvitse ostaa erikseen. Billy Boyn liukuvoiteet ovat myös ihoystävällisiä, mietoja ja tahraamattomia, eli ne sopivat monille ihmisille.