Siirry suoraan sisältöön

Pasante

Brittiläinen Pasante-brändi kilpailee etenkin Britannian kondomimarkkinoilla suuren ja Suomessakin erittäin hyvin tunnetun Durexin kanssa. Pasante on kuitenkin useissa tapauksissa Durexia edullisempi tuotemerkki. Tämä valmistaja on panostanut kondomien lisäksi myös liukuvoiteisiin. Merkki tarjoaakin muutaman erilaisen liukuvoiteen, joissa riittää valinnanvaraa eri makujen ja tarpeiden makuun. Mutta mitkä ovat merkin hyviä puolia liukuvoiteiden osalta?

Jotkut kondomimerkit ovat panostaneet erityisen monipuolisiin ja erikoisiin makuvaihtoehtoihin. Pasante sen sijaan luottaa makuliukuvoiteissaan vain kahteen hyvin tyypillisen makuiseen vaihtoehtoon, jotka voivat olla monen mielestä liian tylsiä. Se on kuitenkin makukysymys. Pasante ei muutenkaan tarjoa aivan yhtä monta vaihtoehtoa kuin monipuolisimmat kilpailijansa, vaikka senkin valikoima on laadukas. Silky-liukuvoidetta lukuun ottamatta merkin liukuvoiteet eivät oikeastaan erotu kilpailijoiden valikoimista.

Pasante TLC Lube Silky on silkkinen liukuvoide

Pasante Silky TLC Lube on erityisen silkkinen liukuvoide. Se on sekä vesi- että silikonipohjainen voide, joten sillä on molempien hyvät ominaisuudet. Se esimerkiksi liukuu hyvin ja peseytyy pois iholta helposti. Se sopii yhteen kondomien kanssa ja esimerkiksi Pasanten oma kondomi onkin loistava vaihtoehto sen pariksi.

Voiteella on myös hiukan erikoisempi ominaisuus, sillä se sisältää damiana-yrttiä, jonka sanotaan lisäävän seksuaalista himoa. Se on hajustettu passionkukan aromiuutteella, joka on monien mielestä eroottinen tuoksu. Liukuvoide on myös pH-tasapainotettu. Tämä liukuvoide onkin monien mielestä monien hyvien ominaisuuksiensa puolesta kiinnostavampi kuin kilpailijoiden voiteet.

Pasante liukuvoide

Pasante Light Lube

Pasante Gentle Light Lube on monille sopiva perusliukuvoide. Se ei kuitenkaan ole vesi- ja silikonipohjainen Silky-voiteen tapaan, vaan pelkästään vesipohjainen voide. Vesipohjainen on usein vähemmän sotkeva ja helpommin pois pestävä, mutta toisaalta huonommin pysyvä voide.

Silikonipohjainen voide voi siis kestää käytössä pidempään, mutta toisaalta vesipohjaista voidetta voi lisätä helposti lisää pullon kätevän ja hygieenisen pumpun avulla. Gentle Light Lube on pH-tasapainotettu, hellävarainen ja läpinäkyvä voide. Se on myös tuoksuton ja mauton, joten se sopii monille. Gentle Light Lube -liukuvoidetta voi myös käyttää yhdessä kaikkien kondomien kanssa.

Pasante tarjoaa makuliukuvoiteita

Pasante tarjoaa myös kaksi makuvaihtoehtoa liukuvoiteissaan. Makuina ovat mansikka ja piparminttu. Molemmat ovat vesipohjaisia liukuvoiteita, jotka sopivat käytettäväksi kondomien kanssa. Ne ovat myös ei-spermisidisiä, eli ne eivät tuhoa siittiöitä. Molemmat ovat myös käsimatkatavaroiksi hyväksyttyjä, eli ne voi ottaa huoletta myös matkalle mukaan. Liukuvoiteet erottaa helposti merkin muista liukuvoiteista niiden vihreän ja punaisen pullon ansiosta.

Pasante

Pasante on laadukas merkki

Pasante tarjoaa laadukkaita perusliukuvoiteita. Sen Silky-liukuvoide tarjoaa erikoisen ja monia miellyttävän ominaisuuksien yhdistelmän, mutta muut liukuvoiteet ovat hyvin tavallisia. Toisaalta moni suosii aivan tavallisia liukuvoiteita. Sen liukuvoiteista yksikään ei kuitenkaan ole täysin silikonipohjainen, joten sellaista etsivien on valittava toinen merkki. Toisaalta se tarjoaa vesi- ja silikonipohjaisen voiteen yhdistelmän. Pasanten liukuvoiteet ovat myös hinnoiltaan kohtuullisia, eli ne sopivat monien budjetille.