Siirry suoraan sisältöön

Manix

Manix on yksi LiveStyle-yhtiön monista suosituista kondomimerkeistä. Se on Ranskan johtava kondomimerkki, joka on toiminut jo yli 20 vuotta. Se tunnetaan Englannissa nimellä Mates, joka saattaa aiheuttaa hieman hämmennystä. Kaikki Manix-kondomit noudattavat korkeimpia kansainvälisiä laatuvaatimuksia ja ne käyvät läpi 100 % elektronisen testauksen ennen tehtaasta pois lähettämistä. Valmistaja tunnetaan myös erityisesti sen lateksittomasta Skyn-kondomisarjastaan. Merkin erilaisilla kondomeilla on monia muitakin hyviä puolia, kuten:

Monet kondomimerkit eivät ole yhtä monipuolisia kuin Manix. Se tarjoaakin jokaiselle jotain ja siksi merkistä on vaikeaa keksiä mitään huonoja puolia. Skyn-sarja on kuitenkin hintansa puolesta paljon kalliimpi kuin monet markkinoiden kondomit. Sen yksittäisen kondomin hinta voikin olla yli kaksinkertainen edullisiin kondomeihin verrattuna. Tosin se onkin melkeinpä ainoa huono puoli merkillä.

Nypytetty ExcitationMax tarjoaa kolminkertaista stimulaatiota

Nypytetty kondomi on monien suosikki, sillä se lisää kiihotusta seksin aikana. Manix ExcitationMax tarjoaa kolmiosaisen stimulaation. Siinä on juomupinta, nystyröitä sekä lämmin geeli. Ne eivät tosin sovi lateksiallergisille, koska ne on valmistettu lateksista, toisin kuin merkin Skyn feel Everything -kondomit.

Manix ExcitationMax on mitoiltaan hyvin normaali kondomi, eli se vastaa standardimittoja ja sopiikin siksi useimmille miehille. Kondomi on väritön ja mauton ja sen paksuuskin on melko tyypillinen, eli 0,070 mm. Kondomi on tyypilliseen tapaan suora ja se on varustettu säiliöllä.

Manix

ExcitationMax ja Xtra Pleasure lisäävät nautintoa

Manix ExcitationMax ei ole merkin ainoa stimuloiva kondomi, sillä niitä on tarjolla myös lateksittomina. Lateksiton Xtra Pleasure on juomutettu ja sen ainutlaatuinen muoto lisää molempien tuntoherkkyyttä ja kiihottumista. Se sopii etenkin silloin, jos tavallinen Manix Super tuntuu liian tavalliselle.

Manix Super on kuitenkin monien muiden merkin kondomien tavoin Xtra Pleasure -kondomia ohuempi, joka lisää luonnollista tuntumaa. Merkiltä löytyy myös muita erittäin ohuita kondomeja. Kannattaa siis tutustua merkin eri kondomien ominaisuuksiin, sillä merkin kondomeilla on toinen toistaan mielenkiintoisempia ominaisuuksia. Esimerkiksi Manix Endurance -kondomit auttavat orgasmin viivyttämisessä ja niiden avulla voi siksi nauttia seksistä pidempään.

Manix Skyn Feel – lateksittomat kondomit

Manix tarjoaa Skyn Feel Everything -kondomisarjan, jonka kondomit on valmistettu ainutlaatuisesta lateksittomasta skynfeel-materiaalista. Materiaali on aivan yhtä kestävää kuin lateksi, mutta se on pehmeämpää ja joustavampaa. Skyn-kondomeista löytyy mitä erilaisimpia kondomeja. Tarjolla on esimerkiksi kohonystyröitä sisältävä Intense Feel -kondomi sekä erityisen suuri Skyn Large -kondomi, jonka leveys on peräti 56 mm tyypillisen 52 mm sijaan.

Manix

Manix tarjoaa myös tavallisia kondomeja

Manix tarjoaa harvinaisen suuren määrän erilaisia kondomeja. Tarjolla on monipuolisesti erikoisominaisuuksilla varustettuja tuotteita, mutta lisäksi myös aivan tavallisia kondomeja. Tavallisia kondomeja on saatavilla niin lateksisina kuin lateksittominakin. Manix Super on tyypillinen lateksikondomi ja Skyn Original tyypillisen kokoinen lateksiton kondomi. Tarjolla on myös seikkailunhaluisemmille niin ekstraohuita, stimuloivia kuin maustettuja kondomeitakin. Kaikista seikkailunhaluisimmat voivat valita eri vaihtoehtoja sisältävän 5 Senses -pakkauksen, joka sisältää esimerkiksi coctail-makukondomin.