Siirry suoraan sisältöön

SKYN

SKYN on maailmanlaajuisesti tunnettu kondomimerkki Manix:elta, joka on kokenut ja johtava ranskalainen merkki. Se on lateksittomien kondomien asiantuntija, eli vastaus niille, jotka ovat allergisia lateksille, josta suurin osa kondomeista valmistetaan. Lateksittomilla kondomeilla on kuitenkin muitakin hyötyjä; ne muun muassa johtavat paremmin lämpöä ja tekevät sitten yhdynnästä intiimimmän. Niillä on muitakin hyviä puolia, kuten:

SKYN on hieman monia peruskondomeita kalliimpi vaihtoehto. Se ei kuitenkaan ole aivan kalleimmasta päästä, eli kondomit sopivat siitä huolimatta hyvin vielä monien budjetille. SKYN:in jo valmiiksi melko monipuolinen valikoima voisi kuitenkin olla vieläkin monipuolisempi, sillä se ei tarjoa esimerkiksi naisten kondomeja vielä lainkaan. Se ei myöskään tarjoa aivan pienimpiä kokoja, kuten monet muut kondomimerkit.

SKYN Senses on jännittävä lajitelma vaihtelun haluisille

Moni haluaisi kokeilla erilaisia kondomeja, mutta lukuisien eri pakettien ostaminen voi käydä melko kalliiksi. SKYN onkin koonnut erittäin jännittävän 5 kondomin lajitelman, joka tarjoaa niin erittäin ohuen, viilentävän, lämmittävän kuin herkullisen ja nystyröidynkin kondomin. Jokainen kondomi on halkaisijaltaan 53 mm.

Lajitelman lateksittomat kondomit ovat vegaanisia, läpinäkyviä, suoria ja säiliöllisiä. Ne on myös liukastettu silikonipohjaisella liukasteella, kuten useat kondomit. Lajitelman kondomit on pakattu erittäin tyylikkääseen mustaan pakettiin, jota koristavat merkin kultainen logo ja tyylikkäät väritehosteet. Tämä lajitelma on loistava tapa yllättää kumppani.

Skyn

SKYN Elite todella intiimiin ja nautinnolliseen kokemukseen

Lateksiton kondomi Elite tarjoaa todella intiimin ja nautinnollisen käyttökokemuksen – tietenkin ilman lateksia. Tämä johtuu siitä, että ne ovat peräti 20 % ohuempia kuin valmistajan jo valmiiksi ohuet klassikkokondomit. Niiden paksuus on vain 0,05 mm, eli tuntuma niiden avulla on lähes kuin suora ihokosketus.

Tämä lateksiton kondomi on kuitenkin myös aivan yhtä turvallinen kuin paksummatkin kondomit. Kondomit ovat materiaalinsa ansiosta tuoksuttomia ja ne ovat muiltakin osin ohuuttaan lukuun ottamatta kuin mitkä tahansa tyypilliset peruskondomit. Ne ovat hyvin istuvia, säiliöllisiä ja sileitä. Niissä on myös silikonipohjaista liukuvoidetta ja ovat 180 mm pitkiä ja 53 mm leveitä, eli ne sopivat useimmille miehille.

SKYN tarjoaa suuria, mutta ei pieniä kokoja

Suurin osa valmistajan kondomeista on halkaisijaltaan 53 mm, joka sopii useimmille miehille. Se on kuitenkin huomioinut myös suurempia kokoja tarvitsevat, sillä SKYN Large -kondomien leveys on peräti 56 mm. Sen sijaan se ei ole huomioinut kaikista pienimpiä kokoja, joita moni kaipaisi. Sen kokohaitari ei siis ole yhtä monipuolinen, kuin voisi toivoa täyttääkseen kaikenlaisten asiakkaiden tarpeet.

Skyn

SKYN tarjoaa kaikille sopivia erikoisominaisuuksia

Lateksiton kondomi on monille ei-allergisille itsestäänselvä vaihtoehto, mutta merkin lateksittomat ja erittäin ohuet kondomit sopivat aivan kaikille. SKYN voi tarjota monien mielestä lateksikondomeja pehmeämmän ja intiimimmän tunteen ja sen monet erikoisominaisuudet voivat olla hyvin hauskoja ja jännittäviä. Esimerkiksi Intense Feel yhdistää ainutlaatuisella tavalla intiimimmän tunteen kohonystyröihin ja Extra Lubricated sisältää 40 % pitkäkestoisemman ja erittäin sileän liukuvoiteen, joka parantaa kokemusta ja mukavuutta.