Siirry suoraan sisältöön

Meistä

Tietoa meistä – Kondomikerho

Meistä saat lisätietoa tältä sivulta. Olemme verkon kattavin kondimiopas ja lisäksi sivuiltamme löytyy laadukas seksiaiheiden blogi, jossa käsittelemme seksiin ja parisuhteisiin liittyviä aiheita. Lisäksi pyrimme jakamaan mielenkiintoista tietoa kondomeihin ja omaan kehoon liittyen. Jos koet nämä asiat merkityksellisinä, olet tervetullut seuraamme. Pyrimme jakamaan luotettavaa, ajankohtaista ja informatiivista tietoa kaikille niille, jotka haluavat tietää enemmän seksiin liittyvistä asioista.

Kondomi suojaa seksitaudeilta tehokkaasti, jos sitä vain käyttää oikein. Vaikka monet kokevat kondomin epämiellyttäväksi, se on kuitenkin helposti saatavilla ja yleisin suojautumiskeino tauteja ja ei-toivottuja raskauksia vastaan. Tältä sivustolta saat paljon lisätietoa kondomeihin liittyen. Pyrimme kertomaan sinulle parhaat neuvot sen käytöstä sekä tarjoamaan erilaisia vinkkejä, joilla nautintoa voi parantaa kondomin kanssa.

Meistä on tärkeää kertoa kondomin käytöstä

Kondomikerho pyrkii tarjoamaan ajankohtaista tietoa kondomeihin liittyen ja meistä on tärkeää, että ihmiset voivat pitää sivustoamme luotettavana tiedonlähteenä. Kondomi on yksi maailman käytetyimmistä ehkäisyvälineistä, joten siitä on tärkeää jakaa tietoa mahdollisimman paljon. Se on erittäin käytännöllinen ehkäisyväline, sillä se estää raskauden lisäksi myös sukupuolitautien leviämisen. Muut ehkäisyvälineet keskittyvät yleensä vain toiseen osa-alueeseen, mutta kondomilla voi harrastaa seksiä ilman ylimääräisiä huolia.

Kondomit on helppo ottaa mukaan laukkuun tai lompakkoon, sillä se ei vie paljon tilaa ja on muutenkin huomaamaton. Lisäksi se on erittäin edullinen ehkäisyväline ja helposti saavutettavissa. Kondomeja on helppo hankkia esimerkiksi netistä. Monia ehkäisyvälineitä myydään apteekissa tai ne saattavat vaatia lääkärikäyntiä, joten niiden saavutettavuus on huomattavasti heikompi.

Kondomi ja liukuvoide sopivat hyvin yhteen

Pyrimme tarjoamaan kondomin käyttöön liittyviä vinkkejä sekä murtamaan käsitystä siitä, että se olisi vaikeakäyttöinen tai nautintoa vähentävä ehkäisyväline. Oikeilla nikseillä kondomista saa jopa huomaamattoman, eikä sitä välttämättä edes ajattele seksin aikana. Monet käyttävätkin kondomin kanssa esimerkiksi liukuvoidetta, jolla kondomin aiheuttamaa ylimääräistä kitkaa voi vähentää. Usein kondomin oma liukuvoide ei nimittäin riitä, jolloin ylimääräinen liukuvoide tulee tarpeeseen.

Meistä on tärkeää pyrkiä auttamaan ihmisiä seksiin liittyvissä asioissa ja lisäämään ihmisten nautintoa. Kondomi on siis monipuolinen ehkäisyväline ja helposti saavutettava, joten ei ole ihme, että se on niin suosittu. Hankkimalla esimerkiksi makukondomeja saa täysin uutta virettä petipuuhiin. Makukondomit ovat suosittuja suuseksin yhteydessä, mihin ne ovat alun perin tarkoitettukin. Yhdessä liukuvoiteen kanssa nautinto on taattu makuuhuoneen puolella.

meistä - kondomikerho