Siirry suoraan sisältöön

RFSU

RFSU on Ruotsissa jo 1930-luvulla perustettu järjestö, jonka alkuperäinen tehtävä oli tukea seksuaalikasvatusta ja tiedotusvälineitä sekä markkinoida kondomeja ja antaa niistä tietoa luotettavalta pohjalta. Merkki myös valmistaa niin kondomeja kuin muutakin seksiin liittyvää. Merkillä on selkeä kannattajakuntansa Suomessa ja monet sen kondomeista kuuluvatkin Suomen ostetuimpien kondomeiden joukkoon. Kondomit eivät myöskään sisällä ollenkaan eläinperäisiä ainesosia.

RFSU:n kaltaiset kondomimerkit laittavat laadun kaiken muun edelle. Se on asettanut kaikille kondomeilleen tiukat normit, jotka myyntiin menevien tuotteiden tulee läpäistä. Suomessa erityisen suosittu malli tältä merkiltä on Sultan Ultra Thin, joka on ainoastaan 0,04 millimetrin paksuinen. Juuri kyseinen kondomi kuuluu Suomen myydyimpien kondomeiden joukkoon, sillä sen avulla seksi tuntuu siltä kuin kondomia ei olisi ollenkaan.

Magic - aito ja alkuperäinen kondomi

Monelle tulee varmasti ensimmäisenä mieleen Magic, kun puhutaan RFSU:n kondomeista. Magic todella onkin se aito ja alkuperäinen kondomi, joka on todellinen klassikko. Tuote on RFSU:n valikoimissa edelleen. Kyseiset kondomit on muotoiltu erityisen hyvin istuviksi ja kärkiosaan on saatu tuotua tuntoherkkyyttä.

Magic on kmerkki, joka sopii niin normaaliin yhdyntään kuin anaaliyhdyntään. Se sopii myös suuseksiin. Kyseessä on erityisen ohut malli, joka kestää kuitenkin rajumpaakin seksiä. Magicin mainoslauseessa onkin aikanaan todettu, että kyseinen malli puristaa juuri parhaasta paikasta. Se kertoo jo osaltaan siitä seksuaalisesta nautinnosta, minkä miehet Magicilla saavat.

rfsu kondomimerkki

Kondomi lateksiyliherkkyydestä kärsiville

Koska RFSU haluaa parantaa seksuaalitietoisuutta ja -terveyttä, on se ottanut valikoimissaan huomioon myös heidät, ketkä kärsivät lateksiyliherkkyydestä. Merkin So Sensitive on malli, joka on valmistettu polyuretaanimuovista. Kyseessä on siis täysin lateksiton ja kumiton kondomi.

So Sensitive on hajuton ja erittäin ohut malli. Sen paksuus on vain 0,03 millimetriä, joten se kuuluu ohuimpien kondomien joukkoon. So Sensitive -mallissa on pyritty lisäämään seksuaalista nautintoa siten, että kehon lämpöä lisätään oikeisiin paikkoihin. Se saa aikaan kihelmöintiä ja väreilyä intiimialueilla, mikä taas lisää jännitystä ja sitä kautta seksuaalista nautintoa.

RFSU toimii nautinnollisemman seksin puolesta

RFSU haluaa kehittää kondomeita ja muita tuotteita, joiden avulla on mahdollista nauttia seksistä vieläkin enemmän. Myös turvallisuuden huomioiminen on tärkeää, sillä kondomin alkuperäinen tehtävä on suojata niin seksitaudeilta kuin raskaudeltakin. Kondomien kehittämisessä, valmistamisessa ja testaamisessa käytetään todella tiukkoja säännöksiä. Näin merkki pystyy varmistamaan sen, että kaikki markkinoille päätyvät kondomit ovat takuulla luotettavia ja laadukkaita.

RFSU kondomimerkki

RFSU valmistaa myös muita tuotteita

Vaikka Magic, So Sensitive ja muut kondomit toki ovat merkin tunnetuimpia tuotteita, on se valmistanut paljon muitakin seksuaalista nautintoa lisääviä tuotteita. Esimerkiksi RFSU Klick Natural Glide -liukuvoide kuuluu Suomen ostetuimpien liukuvoiteiden joukkoon. Osa merkin voiteista ja geeleistä on suunniteltu myös intiimihierontaan ja jotkut tuotteet lisäävät naisten nautintoa entisestään erilaisten ainesosien avulla. Sen lisäksi tuotemerkki tarjoaa valikoimissaan myös erilaisia raskaustestejä.